• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

İyi akşamlar bende hayırlısıyla inşallah Haziran 2020 annesi olacağım😍😍😍😍Pazar günü akşama doğru test yaptım 57 çıktı salı sabah yaptım 96 çıktı. Bir daha yapmadım. Doktorumla konuştum Çarşamba günü keseyi görmeye gideceğiz. Rabbim hepimizin hamileliğini sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağımıza alalım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsunlar🙏İsteyen herkese de en kısa zamanda bu duyguları yaşamayı nasip etsin 🙏

Son düzenleme:
İyi akşamlar bende hayırlısıyla inşallah Haziran 2020 annesi olacağım😍😍😍😍Pazar günü akşama doğru test yaptım 57 çıktı salı sabah yaptım 96 çıktı. Bir daha yapmadım. Doktorumla konuştum Çarşamba günü keseyi görmeye gideceğiz. Rabbim hepimizin hamileliğini sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağımıza alalım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsunlar🙏İsteyen herkese de en kısa zamanda bu duyguları yaşamayı nasip etsin 🙏
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 👏 😊 :anneadayı:

Kızlar kaçıncı haftada gideceksiniz doktor kontrolüne ben kalp atışını da duyaym diye 7.haftada gitmeyi düşünüyorum. Kan testi yaptırdım 2 günde bir tekrarladım 2.sonucu bekliyorum inş katlanmıştır değer. O düzgün çıkarsa 7.haftayı beklemeyi düşünüyorum

bende 19 ekime aldım randevu yani 5+4 de gideceğim hcg 2000lere ulaştığında kese görünüyormuş. Kalp atışı içinde 6. haftadan sonra diyorlar.

Evet ben de şaşırmıştm ilk gördüğümde önden gidip bizi mutlu etmek için yapmışlar herhalde 😁 şuan 7. Haftanın içindesin ya o anlamda daha dolmadı ama o haftanın içinde olduğun için öyle gösteriyor 😊
Evet doğru söylüyorsun canım 😄

Kızlar kaçıncı haftada gideceksiniz doktor kontrolüne ben kalp atışını da duyaym diye 7.haftada gitmeyi düşünüyorum. Kan testi yaptırdım 2 günde bir tekrarladım 2.sonucu bekliyorum inş katlanmıştır değer. O düzgün çıkarsa 7.haftayı beklemeyi düşünüyorum
Ben ilk öğrendiğimde kan sonucum 57 di ben o heyecanla gitmek istedim. Doktorumu aradım. Gelme biraz yükselsin değerin geldiğinde keseyi görelim demişti. Bende Çarşamba gününe randevu aldım bakalım keseyi görebilecek miyiz

Görürsünüz inşallah canım benim de dün 3700 dü beta hcg ama ben gittiğimde keseyi de kalp atışını da aynı anda görmek duymak istiyorum inşallah 7.haftada mı gitsem acaba 8.haftada mı onu düşünüyorum

Bende henüz hiç belirti yok bazen kalp çarpıntım oluyor o kadar bi de çok idrara çıkıyorum ama suyu fazla içmeye çalıştığımdan dolayı diye düşünüyorum çünkü normalde de biraz fazla çıkıyorum🙈sizde belirti var mı kızlar nasıl gidiyor😊

Görürsünüz inşallah canım benim de dün 3700 dü beta hcg ama ben gittiğimde keseyi de kalp atışını da aynı anda görmek duymak istiyorum inşallah 7.haftada mı gitsem acaba 8.haftada mı onu düşünüyorum
Amin inşallah hepimiz görürüz sağlıkla ilerler gebeliğimiz.
Kaçıncı gebelik senin canım
Bence durabiliyorsa bir hafta daha bekle 8.hafta da git tam garanti olsun

Bende henüz hiç belirti yok bazen kalp çarpıntım oluyor o kadar bi de çok idrara çıkıyorum ama suyu fazla içmeye çalıştığımdan dolayı diye düşünüyorum çünkü normalde de biraz fazla çıkıyorum🙈sizde belirti var mı kızlar nasıl gidiyor😊
Benimde yok. Ara ara şiddetli kasık ve bel ağrısı oluyor o kadar başka bir belirtim yok. Erken ondan bir şey yok diye düşünüyorum🙃

Bende 7. Haftamı bekledim ptesi günü gidicem şu an 7. Haftamı dolduruyorm canım

Back