Canım özele mi gidiyorsun devlete mi ultrason için bende kaçıncı haftada gitsem diye düşünüyordumSelam kızlar bende şuan 8 haftalık hamileyim Allah kucağımıza almayı nasip ederse haziran başı gibi doğum olacak ama bulantim okadar çok ki yediğim hiç bişey migdemde kalmıyor. Ultrason da kese gözüktü 26 sında perşembe günü kalp atışıni öğrenmek için gidicem bir aksilik olmaz inşallah
Canım ben konya da meram eğitim araştırmada Zeynep İnal a gidicemCanım özele mi gidiyorsun devlete mi ultrason için bende kaçıncı haftada gitsem diye düşünüyordum
Canim bende bugun gittim 6+2 deyim kese var bebek gorunmrdi kalp atisini ne zman duyariz acabaMerhaba 5+4 um bugun kese 6mm cikti bu gibi boyutu olan vrmi hic ? Dusuk mu acaba ?
Kesenin boyu ne kadr cnm ? 9. Hafataya kdr duyan vr ama genelde 7 den sonra agirlikli duyanlrCanim bende bugun gittim 6+2 deyim kese var bebek gorunmrdi kalp atisini ne zman duyariz acaba
Cnm bnm cok uzuldum Rabbim tez zamanda saglikli tekrr nasip etsn insallah hersy bizim icinKizlar bn bu aksam bebegimi kaybettim malesef rabbim size hayirli saglikli hamilelik nasip etsin artk haziran annesi degilim
Canim kanaman mi oldu? Cok gecmis olsun üzülme hayırlısı böyleymiş de allaha sıgin...Amin insallah cok gecmedi evet daha cok minnakti ama cok baglanmistim alismistim hatta
Canim kesenin boyunu bilmiyorum soylemedi doktor yaKesenin boyu ne kadr cnm ? 9. Hafataya kdr duyan vr ama genelde 7 den sonra agirlikli duyanlr
Hayirlisi olsun insallah canim Allah neyi nasip etmisse onu yasiyoruzKizlar bn bu aksam bebegimi kaybettim malesef rabbim size hayirli saglikli hamilelik nasip etsin artk haziran annesi degilim
Kagitta en altta yaziordur ultrasonnkagidinda gs yazio yannda rakam vrCanim kesenin boyunu bilmiyorum soylemedi doktor ya
Kızlar dün bir damla pembe kan gelmişti benden bugun de. Açık kahvetengi akıntı geliyor böyle bisey yasayan var mi
Canım çok üzüldüm Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bebek verir kanaman mı oldu nasıl anladınKizlar bn bu aksam bebegimi kaybettim malesef rabbim size hayirli saglikli hamilelik nasip etsin artk haziran annesi degilim
Çok üzüldüm canım umarım kısa zamanda tekrar hamile olursunKizlar bn bu aksam bebegimi kaybettim malesef rabbim size hayirli saglikli hamilelik nasip etsin artk haziran annesi degilim
Gayet normal gidiyor bence. Benim de Çarşamba 208.9'du 48 saat sonra yani cuma günü aynı saatte verdiğim kanda 674.6 çıktı. Umarım güzel geçer gebeliğinizMerhaba kizlar
Yeni anne adaylari olarak merak ettigim betahcg yukselisleriniz nasil benim bat 9 ekim 4 ekimde 52 idi bugun yani 6 ekimde 153 sizce nasil 2 kati olmasi gerekirken benimki hizlimi gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?