• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Benim de canim hicbirsey yemek istemiyor. Surekli acim ama yemekte istemiyorum degisik bir ruh hali. Hafiften bir mide bulantisi. Tatli seylere ozellikle tahammul edemiyorum.yemekler hep yagli gibi geliyor gozume

Bende hiç birşey yiyemiyorum kizlar zorlayinca da çok kötü midem bulanıyor :110: ve domatesi sildim hayatımdan :KK52:varmi sizinde tiksinmeye başladıklarınız

Bende de hiç belirti yok kızlar ne bulantı ne baş dönmesi valla tiksinme flanda yok. 6 haftanın içindeyim bilemedim niye böyle :KK48:

Olmamasi cok guzel bence. Bende de yoktu 2 gunden beri boyle. Yemek istemiyorum genel olarak.hayatimdan cikartigim meyve ya da sebze yok ama eksi ve tuzlu seyler daha cazip geliyor herhalde icimi bastiriyor diye dusunuyorum

Kizlar hadi en son yapilan usgde altta nr yaziyor. Gs kac ? Benim 1- 1.93 2- 0.98 3-1.15. D: 4.11 cm yaziyor

Selam kızlar bende şuan 8 haftalık hamileyim Allah kucağımıza almayı nasip ederse haziran başı gibi doğum olacak ama bulantim okadar çok ki yediğim hiç bişey migdemde kalmıyor. Ultrason da kese gözüktü 26 sında perşembe günü kalp atışıni öğrenmek için gidicem bir aksilik olmaz inşallah
Cnm naptin gittinmi kalp atisi icin

Back