Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede yokda oyuzden sordum normalmi diye saol cnm:))Bende hic öyle şeyler yok
Hicc yok suan kac haftaliksinBende hiç birşey yiyemiyorum kizlar zorlayinca da çok kötü midem bulanıyor ve domatesi sildim hayatımdan varmi sizinde tiksinmeye başladıklarınız
Ay yalniz degilsin vala bende 6 haftanin icindeyim hicbise yokk yaa anlamadim bizdemi bi tuaflik varBende de hiç belirti yok kızlar ne bulantı ne baş dönmesi valla tiksinme flanda yok. 6 haftanın içindeyim bilemedim niye böyle
Hiç Yok Allahtan canım bi belim ve kasıklarım ara ara ağrıyo o kadarEvet cnm mutlaka haber verr bisey sorucam ya sende hic mide bulantisi bas donmesi gibi nasil belirtiler var acaba yakinizya birbirimize ondan lavinza
Kac haftaliksin cnmHiç Yok Allahtan canım bi belim ve kasıklarım ara ara ağrıyo o kadar
sürekli böyle düşünüyorum ama iyiki yalnız değilimAy yalniz degilsin vala bende 6 haftanin icindeyim hicbise yokk yaa anlamadim bizdemi bi tuaflik var
5+5 deyimKac haftaliksin cnm
Bende 6+1 oldum cnm5+5 deyim
Kalp sesini duydun mu pekiBende 6+1 oldum cnm
Daha gitmedim kontrole haftaya cagirdi doktor ama nezaman gitsem bilmiyorum ilk hamileligimde 6+5ken kalp atisi yoktu diye kurtaj oldum oyuzden korkuyorumKalp sesini duydun mu peki
İnşallah rahat bi hamişlik geçiririzAy yalniz degilsin vala bende 6 haftanin icindeyim hicbise yokk yaa anlamadim bizdemi bi tuaflik var
Cnm naptin gittinmi kalp atisi icinSelam kızlar bende şuan 8 haftalık hamileyim Allah kucağımıza almayı nasip ederse haziran başı gibi doğum olacak ama bulantim okadar çok ki yediğim hiç bişey migdemde kalmıyor. Ultrason da kese gözüktü 26 sında perşembe günü kalp atışıni öğrenmek için gidicem bir aksilik olmaz inşallah
Yaa ondan dolayı ben de biraz korkuyorum zaten çok heveslenmemeye çalışıyorumDaha gitmedim kontrole haftaya cagirdi doktor ama nezaman gitsem bilmiyorum ilk hamileligimde 6+5ken kalp atisi yoktu diye kurtaj oldum oyuzden korkuyorum
Hayirlisi olsun cnm ins bi problem cikmazYaa ondan dolayı ben de biraz korkuyorum zaten çok heveslenmemeye çalışıyorum
Adete göre 5. Hafta , değerlere göre 4. Hafta ...yarın kese için gtcem bakalm görürüm inşallahHicc yok suan kac haftaliksin