• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Selam kızlar bende şuan 8 haftalık hamileyim Allah kucağımıza almayı nasip ederse haziran başı gibi doğum olacak ama bulantim okadar çok ki yediğim hiç bişey migdemde kalmıyor. Ultrason da kese gözüktü 26 sında perşembe günü kalp atışıni öğrenmek için gidicem bir aksilik olmaz inşallah

Selam kızlar bende şuan 8 haftalık hamileyim Allah kucağımıza almayı nasip ederse haziran başı gibi doğum olacak ama bulantim okadar çok ki yediğim hiç bişey migdemde kalmıyor. Ultrason da kese gözüktü 26 sında perşembe günü kalp atışıni öğrenmek için gidicem bir aksilik olmaz inşallah
Canım özele mi gidiyorsun devlete mi ultrason için bende kaçıncı haftada gitsem diye düşünüyordum

Merhaba 5+4 um bugun kese 6mm cikti bu gibi boyutu olan vrmi hic ? Dusuk mu acaba ?

Kizlar bn bu aksam bebegimi kaybettim malesef rabbim size hayirli saglikli hamilelik nasip etsin artk haziran annesi degilim

Kızlar dün bir damla pembe kan gelmişti benden bugun de. Açık kahvetengi akıntı geliyor böyle bisey yasayan var mi

Kizlar bn bu aksam bebegimi kaybettim malesef rabbim size hayirli saglikli hamilelik nasip etsin artk haziran annesi degilim
Canım çok üzüldüm Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bebek verir kanaman mı oldu nasıl anladın

Merhaba kizlar
Yeni anne adaylari olarak merak ettigim betahcg yukselisleriniz nasil benim bat 9 ekim 4 ekimde 52 idi bugun yani 6 ekimde 153 sizce nasil 2 kati olmasi gerekirken benimki hizlimi gidiyo
Gayet normal gidiyor bence. Benim de Çarşamba 208.9'du 48 saat sonra yani cuma günü aynı saatte verdiğim kanda 674.6 çıktı. Umarım güzel geçer gebeliğiniz ;)

Back