Maşallah canım bende yarın kan vericem tekrardanBenim 176dan 450lere çıktı canim tek gebelik:)
Canim 48 saat arayla iki katina cikmasi gerekiyor ya normalde. Senin kan sonuclarin 5 kat falan artmis yani ondan dedimmm:)))) bu arada fitil falan kullanmiyorum
Çoğul gebelik olabilir belki canımmaşallah
Ikiz icin bile cok yani3uz falan olmasin??? Dogal yollardan mi yoksa tup bebek falan mi canim?
Yok tatlim ya cok yuksek sonucu cikan arkadasa sorcaktim:)
Bana mı sordunYok tatlim ya cok yuksek sonucu cikan arkadasa sorcaktim:)
Sizin kaç gün arayla böyleSelam kizlar.topik hepimize hayirli olsun acan arkadasa tskurler.benimde ilk kan degerim 119 2.kan degerim 712 3.kan degerin 5006 ve sali gunu ilk doktor randevumuz var nasipse.ins gorunur kuzumuz bize
Sizin kaç gün arayla böyle
Ay aynı benBenim de karnim ağrıyor zaman zaman. Hatta akintim da oluyor wcye gidip bakiyorum hasta oldum zannediyorum kendimi. Stresli günlerkramp gibi igne batar gibi
Canım bende ayniyim ve şunu fark ettim midemi boş bırakmaya gelmiyo az az sık öğünlerle yiyorum özellikle yeşil elma ve beyaz leblebi iyi geliyor. Sende yağlı baharatlı ve çok salçalı şeylerden kaçınSelam kızlar ben de 7+4 hamileyim, mide bulantıları ile başım dertte
Sizlerin nasıl geçiyor?
Kizlar az once wcde peceteye bir danla acik oembe kan geldikorkuyorum ne yapmalıyım
Kizlar az once wcde peceteye bir danla acik oembe kan geldikorkuyorum ne yapmalıyım
Kızlar doktorunuzu arayın hemen hastaneye gidin korkmayın Allah'ın izniyle bişey olmazSorma cnm benimde bugun kanamam var cok korkuyorum
Senin kanaman nasil canim? Devam ediyor mu?Sorma cnm benimde bugun kanamam var cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?