Haziran 2018 anneleri :)

Canim 48 saat arayla iki katina cikmasi gerekiyor ya normalde. Senin kan sonuclarin 5 kat falan artmis yani ondan dedimmm:)))) bu arada fitil falan kullanmiyorum

Cogul olabilirmi diosun yani tatlim:))nasipte warsa sukur ederiz cnm.ama 5.haftada en yuksek degere gore normalmis ama Rabbim bilir herseyi

Benim de adetimden 4 gun sonra 5300 cikti. Öncesinde baktirmamistim. Ama doktor tek gebelik dedi. Hakkimizda hayirlisi

Kızlar tesadüf eseri adetten 1gün sonra hcg yaptırdım 49.5çıktı gebelik var dendi ama kan artışına bakacaz 2gün sonra yani cumartesi acilde yaptırdım 53.77 çıktı bugünde 76.7çıktı ama hala adet olmadım adetim geçeli bugün 5.gün sizce durum ne olur cumaya kadar bekliycem

Selam kızlar ben de 7+4 hamileyim, mide bulantıları ile başım dertte
Sizlerin nasıl geçiyor?

Selam kızlar ben de 7+4 hamileyim, mide bulantıları ile başım dertte
Sizlerin nasıl geçiyor?
Canım bende ayniyim ve şunu fark ettim midemi boş bırakmaya gelmiyo az az sık öğünlerle yiyorum özellikle yeşil elma ve beyaz leblebi iyi geliyor. Sende yağlı baharatlı ve çok salçalı şeylerden kaçın

Kizlar az once wcde peceteye bir danla acik oembe kan geldi korkuyorum ne yapmalıyım

Doktoruma mesaj attim leke gibiyse endiselenme adet kanı gibi olursa haberleselim dedi. Ama ben cok korkuyorum yattim simdi dinleniyorum. Allahim bebeklerimizi bize bağışla nolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…