- 24 Ekim 2017
- 5
- 1
- 1
- 33
Cook tesekkur ederim:))Gayet normal gidiyor bence. Benim de Çarşamba 208.9'du 48 saat sonra yani cuma günü aynı saatte verdiğim kanda 674.6 çıktı. Umarım güzel geçer gebeliğiniz
Alla alla hemen panik yapma kimi zaman önde kimi zaman arkadan gelir bebek gelisimiSat a göre 7+1 hamileyim.Dr bugün karından ve vajinal keseyi gördü ama bebeğigöremedi.Radyoloji dr u vajinal muayenesinde keseyi 8+1 bebeği 6+3 olarak gördü.Kalbinin attığını fakat kese bebek uyumsuzluğu olduğundan %99 düşük olur dedi.Bu durumda olup kese ve bebek uyumu düzelen var mı lütfen yardım edin...
Hemen reglin bitince calismalara basla kimyasaldı muhtemelen ve hormonların şuan çok yüksekken devam et tutması cok yuksekAmin insallah cok gecmedi evet daha cok minnakti ama cok baglanmistim alismistim hatta
Orada haklısınız ama bebeğime göre kesen büyük dedi Dr ikiside aynı olsa geç döllenme diyi cem ama bu durum kafamı iyice karıştırdı bilemedimAlla alla hemen panik yapma kimi zaman önde kimi zaman arkadan gelir bebek gelisimi
Hanımefendinin durumu farklı sanırım. Kimyasal gebelik daha farklı oluyor. Kese vs oluşmuyor hiç kimyasal gebelikte ve adet tarihinden sonra 8 veya 10 gün içinde adet ile atılıyor tutunamayan yumurta.Hemen reglin bitince calismalara basla kimyasaldı muhtemelen ve hormonların şuan çok yüksekken devam et tutması cok yuksek
Kesesinin olup olmadığını bilmiyoruz ki o yuzden yazdimHanımefendinin durumu farklı sanırım. Kimyasal gebelik daha farklı oluyor. Kese vs oluşmuyor hiç kimyasal gebelikte ve adet tarihinden sonra 8 veya 10 gün içinde adet ile atılıyor tutunamayan yumurta.
He tamam anladım :)Kesesinin olup olmadığını bilmiyoruz ki o yuzden yazdim
:)) kese varsa senin dediğin doğru canimmmHe tamam anladım :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Zor beklemek, sabretmek. Hüsrana uğramadan tez vakitte inşaallah isteyen her kulana nasip eder evlat :):)) kese varsa senin dediğin doğru canimmm
Ben yarin gidicem 6+5 haber vericem kalp atisi icinMerabaa bnde burdayim haziran annesi olarakk:)) kizlar 6+2yim kalp atisi icin nezaman gitmem lazim
Bende hic öyle şeyler yokEvet cnm mutlaka haber verr bisey sorucam ya sende hic mide bulantisi bas donmesi gibi nasil belirtiler var acaba yakinizya birbirimize ondanlavinza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?