Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öncesinde başladım canım kullanıyorum ama sağlık ocağına gitmedim çarşamba kadın doğuma gidicem sonra sağlık ocağına gideyim dedim. Sadece beta kam tahlili yaptırdım o kadar. İnşallah çarşamba keseyi görürüm diye dua ediyorum ama sanırım göremicrk gibiyim en az 3000 olması lazımmış hayırlısı sağlıklı olsundaBen saglik ocagina gitmistim gebelik testi icin o bir cok tahlil yapmisti zaten. Hamile oldugumu ogrenince de hemen gittim heyecanlao doktor da ferritin hepatit c ve b istedi ama daha yaptirmadim 2hafta sonra gidince yaptiracagim. Folik asite de gebelikten once baslamadigim icin hemen baslatti doktor
Gebelik takimi ve happy mom yukledim Ben. Kizlar benim karnim baya ariyor. Benim gibi karin agrisi yasayan var miKızlar telefondan hamilelik uygulaması kullanan var mı
Ben canım yürürken sağa sola dönerken inceden bi kasık sızlaması oluyor bazen sanki adet olcakmış gibi dimiGebelik takimi ve happy mom yukledim Ben. Kizlar benim karnim baya ariyor. Benim gibi karin agrisi yasayan var mi
çoğul gebelik olabilir canım bazen tek bebekte de oluyor böyle canını sıkma. değerin ne güzel artmış işteMerhaba hanımlar benim beta hcg cuma günü 22 çıktı bugün 100 olmuş. Acaba neden bu kadar çok arttı
Huhuuuuuu sonuclarin cok artmis canimmm doktorla konustun mu ?Selam kizlar.topik hepimize hayirli olsun acan arkadasa tskurler.benimde ilk kan degerim 119 2.kan degerim 712 3.kan degerin 5006 ve sali gunu ilk doktor randevumuz var nasipse.ins gorunur kuzumuz bize
Benim de karnim ağrıyor zaman zaman. Hatta akintim da oluyor wcye gidip bakiyorum hasta oldum zannediyorum kendimi. Stresli günler kramp gibi igne batar gibi
Huhuuuuuu sonuclarin cok artmis canimmm doktorla konustun mu ?
Canim 48 saat arayla iki katina cikmasi gerekiyor ya normalde. Senin kan sonuclarin 5 kat falan artmis yani ondan dedimmm:)))) bu arada fitil falan kullanmiyorumEvet cnm sali randevum war kese icin nasipse.cok artmis derken :))))
Çoğul gebelik olabilir belki canım maşallahEvet cnm sali randevum war kese icin nasipse.cok artmis derken :))))
Ikiz icin bile cok yani 3uz falan olmasin??? Dogal yollardan mi yoksa tup bebek falan mi canim?Çoğul gebelik olabilir belki canım maşallah
Benim 100.7 den 280.6 ya çıkmıştı maşallah gerçekten Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bana ikiz gibi geldi hadi bakalımIkiz icin bile cok yani 3uz falan olmasin??? Dogal yollardan mi yoksa tup bebek falan mi canim?