• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Sat a göre 7+1 hamileyim.Dr bugün karından ve vajinal keseyi gördü ama bebeğigöremedi.Radyoloji dr u vajinal muayenesinde keseyi 8+1 bebeği 6+3 olarak gördü.Kalbinin attığını fakat kese bebek uyumsuzluğu olduğundan %99 düşük olur dedi.Bu durumda olup kese ve bebek uyumu düzelen var mı lütfen yardım edin...

Sat a göre 7+1 hamileyim.Dr bugün karından ve vajinal keseyi gördü ama bebeğigöremedi.Radyoloji dr u vajinal muayenesinde keseyi 8+1 bebeği 6+3 olarak gördü.Kalbinin attığını fakat kese bebek uyumsuzluğu olduğundan %99 düşük olur dedi.Bu durumda olup kese ve bebek uyumu düzelen var mı lütfen yardım edin...
Alla alla hemen panik yapma kimi zaman önde kimi zaman arkadan gelir bebek gelisimi

Hemen reglin bitince calismalara basla kimyasaldı muhtemelen ve hormonların şuan çok yüksekken devam et tutması cok yuksek
Hanımefendinin durumu farklı sanırım. Kimyasal gebelik daha farklı oluyor. Kese vs oluşmuyor hiç kimyasal gebelikte ve adet tarihinden sonra 8 veya 10 gün içinde adet ile atılıyor tutunamayan yumurta.

Hanımefendinin durumu farklı sanırım. Kimyasal gebelik daha farklı oluyor. Kese vs oluşmuyor hiç kimyasal gebelikte ve adet tarihinden sonra 8 veya 10 gün içinde adet ile atılıyor tutunamayan yumurta.
Kesesinin olup olmadığını bilmiyoruz ki o yuzden yazdim

Merabaa bnde burdayim haziran annesi olarakk:)) kizlar 6+2yim kalp atisi icin nezaman gitmem lazim

Evet cnm mutlaka haber verr bisey sorucam ya sende hic mide bulantisi bas donmesi gibi nasil belirtiler var acaba yakinizya birbirimize ondan lavinza lavinza

Kızlar habersiz bırakmayın naptınız yazın ben sabah yediğim yumurtayı geri çıkardım midem fena 4+5 şuan

Kizlar ben simdi doktordan ciktim. Kanamam olmustu biliyorsunuz. Keseye hicbisey olmamis büyümüş dedi doktorum. Ama henüz bebek gözükmedi. Progestan verdi. Yaticam. Sizler bebeginizi ne zaman gördünüz?? Bu arada hamilelik takvimim tahmini. Gebelik haftam belli değil

Back