- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.721
Canım çatlatma iğnesinde bhcg olduğu için gebelik testlerinde yanıltıcı olabiliyormuş.İğnenin etkisi 10-12 günde geçiyormuş.O yüzden yakın dönem yapılan testler yanıltıcı oluyor.
dur bakalım destinacım dün çıkan bugün nasıl çıkmaz?belki testte bir problm vardır.en iisi kan testi yaptırman canım.kendi kndini yemezsin:)
valla canım dediğin gibi en iyisi kan testi hiç değilse kesin olur bugün yaptırıyım
canım bugün kan testi yaptır ama hemen değerleri görüp moralini bozma perşembe bir daha yaptır artış var mı diye bak önemli olan artıştır değer değildir bazı vucut yapılarında kana ve idrara geç geçebiliyor lütfen sakın kendini hırpalama 2 testi karşılaştır
anladım canımda idrarda tamam ama kandada yanıltmaz heralde demi
Canım çatlatma iğnesinde bhcg olduğu için gebelik testlerinde yanıltıcı olabiliyormuş.İğnenin etkisi 10-12 günde geçiyormuş.O yüzden yakın dönem yapılan testler yanıltıcı oluyor.
Merhaba destina.Senin de test tarihi yaklaştı.Çok merak ediyorum.Belirti var mı?Şubattan benimle, sen bir de melek kaldı.Umarım bu sefer olur.
kızlar nolur yardım edin dün idrar testi yaptım ikinci çizgi açık pembe çıktı bugün yaptım negatif çıktı çok korkuyorum
yani sonuç pozitif mi çıkıyor olmasa bile????
çok aktif olmamış olsam da şubattan ben de varım ve benim de tedavimin bugün 4.günü
inşlh bu kez olur arkadaşlarrr
kızlar ben hastaneye gidiyorum dualarınızı esirgemeyin nolur umarım bebeklerim benimledir
kızlar cuma günü transferim oldu.bugün de salı:)
yaaa sabah kalktıımda kasıklarımda hafifi bir ağrı vardı.bir de şişkinlik var gibi ,yani tam olarak öle de değil. sanki yüreğim sıkışıyor gibi oluyorum.
deli miyim ben?????ama sormadan da edemeyeceğim.var mı böle bir belirti yaaaa
Doktorun tahlil yaptırmış mıydı?Eğer tahlil sonucuna göre ilaç verdiyse sorun yoktur.Ama tahlil yapmadan öylesine kullan dediyse bir ihtimal yetersiz gelebilir.
kızlar ben hastaneye gidiyorum dualarınızı esirgemeyin nolur umarım bebeklerim benimledir