- 5 Ekim 2012
- 683
- 222
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.621
ay inşallah canım sabırsızlıkla bekliyom ayın 21 i test günümüz unutma taammı
hakkında hayırlısı olsun canım bi ara kıbrısmı diyodun benmi yanlış hatırlıyom :44::44::44: neyse pozitif olsunda nerde olursa olsun bi sıpanın peşine nerelere gidiyoz demi yaaa şehirden şehire ülkeden ülkeye allahım sonumuzu hayır etsin
canim benim 21 hazirani not aldim kendime. tabii sen erkenci davranip öncesinde test yaptirmazsan. hayirlisi olsun birtanem. insallah ikiz haberlerini aliriz buradan :) kibrisi düsünmüyoruz. biz Cek cumhuriyetine gidecegiz :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!
transferim oldu.1 tane embrio koydular..iki tane koyun dedik ama doktor böyle daha ii olacak falan dedi.ikna olduk.neler yapmam lazım?bu bebişin bana sıkı sıkı tutunması için yapçak bişi var mı???????????????
ayyyy bi tuhafım ben.napçam şaştım.oturcamı kalkçaamı bilemedim..
transferin simdiden hayirli ugurlu olsun. insallah güzel haberlerini de verirsin buradan. sen gönlünü ferah tut stres yapma yeterki. ne sekilde oturup kalkacaginin bir önemi yok. en büyük zarar stres
Arkadaşlar merhaba. Bende listede varım görmüşsünüzdür. Bugün transferden sonraki 7. Günüm idrar testı yaptım dayanamadım kardeşimın ısrarları üzerine. Ve ikinci pembe çizgi çıktı. Sonra gidip kan verdim sonuç 55,96 çıktı. Sizce herşey yolunda mı
ne kadar güzel bir haber. hamileligin hayirli ugurlu olsun. degerin baya yüksek insallah ikizler geliyordur. cooooook güzel haber.
Kizlarr ben ciktim transferden Ayyy idrara sikisk olmak ne zormus oluyodum sancidan Transferde hic agri sizi olmadi ama :) bu arada ultrasonla ustten bakiyolar ya koyarken doktor gosterdi iki yumusuda inci gibi parliyodu. Duygulandim o an, icim umut doldu. Ins hayrlisiyla Rabbim kucagima da almayi nasip etssiiinn
transferin hayirli ugurlu olsun. bebis haberlerini de buradan almayi dilerim. hersey gönlünce olur insallah
2 blast transverim oldu canım..ikiz olur hayırlısıyla inşallaaahhhhh......
masallah blastlara. insallah gönlünden gectigi gibi ikizlerine kavusursun. simdiden hayirli ugurlu olsun insallah.
kızlar bugün transferim oldu. Test tarihim 27 haziran. Hakkımızda hayırlısı olsun. :))
transferin hayirli ugurlu olsun. bebis haberlerini de buradan verirsin insallah. hersey gönlünce olur insallah
Son düzenleme: