aysegülcügüm neye göre normal mi diye soruyorsun. bunun normali ne anormali ne. niye kendi kendine dert tasa yapiyorsun anlamiyorum. doktorun hersey yolunda demis iste. senin 8 yumi icin normal dersek benim son denemede olan 2 yumurtam herhalde anormal oluyor. sonuc olarak bize gerekli olan bir yumurta ve bir sperm. gerisi hikaye. 30 yumurtan olmus saglikli gebelik olmamis ne ise yarar. gönlünü ferah tut ve stres yapma. tek yumurta olsun ama senin bebegin olsun yeter.
canim benim ya Allah söyletti ya da beni biriyle karistiriyorsun. su anda tedavide degilim ve arkamda 3 tane
tüp bebek macerasi var ve artik Eylül gibi donasyon düsünüyoruz. kimbilir belki senin gibi gönlü zengin bir hamilenin hisleri rehber olur benim yumilere :) . listeye de bakinca aslinda hepinizin de ablasi sayilirim. hem yas hem de sanirim deneyim acisindan. ben 3. denemede hamileligi yakalip sonrasinda veda edenlerdenim. tabii ki telasin hic bitmeyecek. önceleri tuttu bu sonra deger iyi mi sonra kese, kalp atisi, gelisim ve en son da dogum acaba nasil olacak telaslari. ama sanirim gercek telaslar dogumdan sonra baslayacak. cok güzel bir yolda cok güzel sonuclarla ilerliyorsun. keyfini cikar gögüsünü gururla kabart :)