sağol canım sen daha güzel yazmışsın ümit veriyosun gerçekten bazen minicik bi kıpırtı sancı ümit veriyo bazen bi gaz bile:) bazen de bunalım takılıyosun..hepsi şu 10 günün içinde..yaşadığını da bi sen biliyosun bi de başına gelenler..başkası anlamaz kesinlikle..o kadar çok negatif sonuç aldım,hayal kırıklığına uğradım ki Rabbime sığınmasam kesin psikologluk olmuştum..Hala gülüp kendimle dalga geçebiliyosam Sığındığımın büyüklüğündendir..
Hamileyim diye ağlayan o insanlarla ben de karşılaşıyorum hatta bi velim beni deli etti kadın ilk günden beri ağlıyo..Zor tutuyorum kadına patlamamak için..Bi arkadaşım da sürekli kızlarının yaramazlığından şikayet ediyo..Bana o kadar saçma geliyo ki..Evde çocuk cıvıltısı,seni görünce çıldıran,seni koşulsuz seven,sana muhtaç bi can var..Niye bilmeyiz kıymetini anlamıyorum...Hiç bi gün şikayet etmiycem bi olsun da bak burda size de söz veriyorum:) Ne gece gündüz,ne hastalığında ne yaramazlığında asla şikayet yok,yılgınlık,bıkkınlık yok hep şükredicem söz..:) Bi olsun artık İnşallah...