- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.281
canim benim bebislerin simdiden hayirli olsun. insallah gzel kan degerlerini müjdeli haberlerini de burada paylasirsin. su su icme olayi da ancak bizim Türk doktorlarda var. dünyanin baska hicbir yerinde duymadim o kadar yabanci forumlara da takiliyorum ve hatta bende 3 taneyi geride biraktim ...
hayirli ugurlu olsun canim. allah sorunsuz bir sekilde sonuna kadar götürmeyi nasip eylesin insallah.
musmutlukiz lütfen böyle kendini yipratma. birbirinizin etkisinde kaliyorsunuz konu hormon dozajlarina gelince. herkezin bünyesi farkli herkez farkli cevap verir hormon dozajlarina. ama sundan emin olunki HORMON DOZAJI NE KADAR YÜKSEK OLURSA YUMURTA SAYISI ARTABILIR AMA YUMURTA KALITESININ DÜSME RISKI DE ARTABILIR. ben tam 3 tüp bebek denemesi ve bir de mini tüp yaptirdim. en kalite yumurtalar ki bunlar 3. denemede 5.güne kadar giden ve mükemmel sekilde bölünen yumurtalardi neredeyse sifir hormon ile elde edildi. sadece agizdan alinan tablete destek vermisti doktor (mini tüp). ve gonal F 300 birim aldigim ikinci tüp bebek denememde sadece tek bir yumurta elde edildi ve 2. kalitedeydi.
bu yüzden ne kadar düsük doz o kadar yi. kaldi ki önemli olan yumurtanin sayisi degil. önemli olan yumurtanin kalitesi. hepimiz tek bir yumurta ve tek bir spermden olustuk. insallah senin döllenen yumilarin de saa bebis olarak geri döner. benim doktorum bana demisti ki "ben ne 1. sinif yumurta gördüm ama sonuca ulasamadi ama 3. kalit olup da nurtopu gibi bebis olanlari da gördüm" sonuc olarak Yüce Rabbin taktiri. o OL dedikten sonra ne kalite ne de sayinin önemi kalir. sana da simdiden hayirli olsun derim :)
yaaaa gerçekten sadece trdemi yapıyolar bunu ben heryerde aynıdır sanıyodum
saolsaın canım bekliyoz bakalım teyzesi sen neler yapıyosun
haaa unutmadan söylim bana bi dansöz borcun var taaammı