- 23 Haziran 2008
- 773
- 17
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.161
ewt arkadaş tavsiyesi üzerine gitmiştim turgut beye, kadaşımın kist ameliyatını turgut bey yapmıştı.
ben 1.5 yıllık evliiyim 8-9 aydırda bebek düşünüyoruz, süreç uzamadan doktora gitmek istedim turgut beyede gidince çikolata kistinin gebeliği etkileyebilecegıni söledi, amh de 1.27 çıktı.yaşımda 30 olunca beklemeyelim tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.ben önce şok olsamda ağzımdan tamam başlayalım dedim, ve yarın 1 hafta olcak başlayalı.
Aykizim dun ben sana sevin dediydimm ya tabiiki hamilesin silikte olsa o bebek bizim bebegimizdiiiirgünaydın kızlaarrrrrbu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi daha net çıktı artık sevine bilirim HAMİLEYİM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
Kızlar hepiniz için dua ediyorum inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
günaydın kızlaarrrrrbu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi daha net çıktı artık sevine bilirim HAMİLEYİM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
Kızlar hepiniz için dua ediyorum inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
canım pek belirtim olmadı ama ben hep bebeğimin benimle olduğuna inandım eşim hemen kendini kaptırma belki olmaz diyordu ben sonra üzülmeyeyim diye ama ben hep inandım sürekli dua ettim bebeğimle konuştum belirti olarak sadece çok hafif kasık ve bel ağrılarım oldu ama yaptırdığım progestan iğneleri de bu ağrıyı yapıyormuş onun dışında hiç belirtim yok
sabah saat 5:30 ağlıyorum bir yandan gülüyorum eşimi uyandırdım o da korkmuş adet oldum sanmış ben ağlayınca uyku sersemi sonra testi gösterdim hamileyim dedim çok sevindi şaşırdı ne yapacağını bilemedi o olacağına inanmıyordu sadece ben üzülmeyeyim diye denediğini söylüyordu o benden daha şaşkın şimdi1 tane embriyo koydular ben 2 istedim ama yine de en doğru kararı doktorum bilir diye çok üstelemedim
canım sağolBahçeciye gidiyorum doktorum Güvenç Karlıkaya 5. gün embriyosuydu çokkk mutluyum darısı isteyen herkesin başına inanamıyorum biliyormusun rüya gibi
günaydın kızlaarrrrrbu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi daha net çıktı artık sevine bilirim HAMİLEYİM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
uzun veya kısa olmasına yumurta rezervine göre karar veriyolar diye biliyorum. uzun protokole adetin 21.günü başlanıyo...
Merhaba,
bir şey soracağım bana kısa protokol dediler ama adetin 21. günü içi estrofem verdi zinko folibol coraspirin kullanıyorum.Ne zaman adet olursam 1. gün Gonof F 300 iğneye başlanacak.5 gün kullanıp kontrole gidecekmişim.Fikriniz varmı ? Tşk,
arkadaşlar beni niye listeye almıyorsunuz
bilgilerimi yazmıştım
kızlaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!
hastaneden telefon geldi elhamdülillah 4 ü de döllenmiş.ama kalitelerini söylemedi doktor..
yarın transfer günüm.10 da hastanede ol dedi.
ayyy transfer olan arkideşleeer napçaz nasıl olacak.yine narkoz var mı???zor mu????
canımm emin misinn listede olmadığından????
slm kızlar nasılsınızzbu aralar yoğunum genelde okudum ama bişeyler yazamadımm.uzun protokol tedavime dün start verildi bugünde ikinci iğnemi yaptım:18::18:cuma günü Allahın izniyle başlamış oldumm
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorumbirazdan ekleyeceğim onları.tedavisi ertelen arkadaşlar en kısa zamanda kendileri için daha hayırlı olan zamanda başlamalarını diliyorumm ve de ayrıca kızlar listemizden çıkarmıyorum sizleri bizi bırakıp gitmek yok takipteyiz her zaman
gözün aydın arkadaşım. bu sefer narkoz yok acı da yok. tek sıkıntın fazla su içmekten sıkıntın oluyo tualetede izin yok en çok orda zorlanıyon yanisöylemişlerdir 2-3 lt su iç gel diye.