- 9 Nisan 2013
- 555
- 1
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.021
canim benim gecmis olsun nasik gecti opun banada cuma saat 10 30 da opu isl3mi yapilacqk bugun gece catlatma ignemi vurunucam nasil odu anlatsanq biraz cok.merak etyim.opudan sonra ayilinca mi.odaya getirdiler odaya esini aldilqr mi kac saat yattin opudan sonra bulent beyle gorusme imkanin.oldu.mu biraz anlat iste cqnim merak ettim
Kizlar demn doktormu aradim esim bu ay bobreginde tas var diye ameliyt olucak ayin 20de bnde o aralar olacagim buyuk ihtimal eger oncesinde olursam adetin 2gunu esinizle gelin esinizden sperm alalim donduralm esinizde ameliyat olabilir dedi boyle hic sperm donduran varmi yada bilgisi olan varmi
kızlar sakın idrar testi yapıp moralinizi bozmayın çok merak ediyorsanız gidip kan verin
iyi geçti canım opuonce odaya aldılar, damaryolu acıtılar ustumu giydim ameliyathaneye geçtik hemşireyle. bu arada eşim de sperm vermeye geçti. içeriye girince biraz stres oldum ama hemşireler çok tatlı rahatlatıyolar. Ayşe hoca geldi son kontrolleri yaptı, Bülent hocayı çağırdı. ben o an uyumusum zaten uyandıgımda 20 dk geçmişti ve odadaydım. eşim de yanımdaydı. parol verdiler agrın olursa iç diye bide progestan iğne 100 mg. kahvaltımı yapıp 45 dk dinlenip çıktım Bülent hocayı göremedim yaniii. senin kaç yumurtan var? :44:
odalar tek kisilik degil mi canim benim solda 13 sagda 13 dediler ama bugun tahtaya yazi yazarken 13 folikul yazdi o ilk odadaki bayan bilmiyorum artik verdogin bilgiler icinde tesekkur ederim bu arada progestan igneyi kendin mi yapiyorsun yani evde kullanim icin uygun mu yoksa saglik ocagina falan mi gitmek gerekecek
arkadaşlar ben bugün yumurta takibine gittim konya eurofertil dilek hanıma 8 tane yumurta var en büyüğü 13 mm en küçüğü 8mm
bu arada adetin 7. günü takibi
4 gün iğne olduktan sonra bu durumda
sizlerde nasıldı yum büyüklükleri
Kizlaaarr opudan ciktiiiim mis gibi dinlendimm simdi eve geciyoruuz10 tane yumusum var, insallah cogu dollenir progestan igne verdi doktorr yarin baslicam. Hiiic agrim sizim yok Allahima sukurr hic korktugum gibi degildiii
Tek kisilik canim oda. Onemli degil tabiki cevaplarimprogestan kalcadan ne yazikki saglik ocaginda vurdurmak gerek
Ben crinone jel kullanıyorum, kullanımı daha basit değil mi size neden ampul veriyorlar ya da bana neden crinone? Bilgisi olan var mıdır acaba???
Musmutlu kiz hayirli olsn acaba kaca yaptirdiniz
Canim gecmis olsun insallah guzel guzel dollenir yumoslar. Senin tedavinin cogu gitti azi kaldi hayirli haberlerini bekliyoruz canim
Bende anlamadim ki. Her doktor farkli ilac kullaniyo galiba. Bu arada sen dondurdunmu canim?
Sagol caniim. Darisi basinaa
canim eger uygun gorursen e postadan yazisalim mi adresimi yazayim buraya tabi uygunsa senin icin de merakla senin yumoslarinin sonucunu bekliycem.ins hepsi 1. kalite olur allah yardimcinolsun
arkadaşlar ben bugün yumurta takibine gittim konya eurofertil dilek hanıma 8 tane yumurta var en büyüğü 13 mm en küçüğü 8mm
bu arada adetin 7. günü takibi
4 gün iğne olduktan sonra bu durumda
sizlerde nasıldı yum büyüklükleri