- 7 Haziran 2013
- 44
- 0
- Konu Sahibi superisi_21
canim 5. gun demek embriyonun blastokist seviyesine gelmesi demek bana bulent hocanin anlattigi gibi anlatayim.sana simdi embriyo kendi arasinda bolunmeye basliyor ya canim ne kadar fazla bolunurse kalitesi o kadar iyi demek oluyormus onun icin 5. gune kadar bekleniyormus bulent hoca dediki 10 kisiyi bi yarisa koyarsiniz 1 km.kos dersiniz hepsi de.kosar ama ayni kisilere birer km daha kosun dediginiz zaman bazilari elenir onun.icin bizim 5. gunu beklemenizin sebebi bu en dayanikli embriyoyu secmek dedi ama bunu her tup bebek merkezi yapamiyor laboratuvarin cok iyi olmasi lazimmis bulent hocanin bana soyledigi laborqtuvarfa her embriyonun uzerine yerlestirilmis bilmem kac kez yaklastirma yaparak her yarim saatte embriyonun fotografini ceken kameralarimiz var embriyonun kalitesini ve 5. gun embriyo olabilecegini hergilun fotolardan.kontrol ediyoruz dedi ancak bu kadar yardimci olabilirim canim ins yardimci olabilmisimdir
Karauslu cevabin icin cok tesekkurler..kendi soruma benden de bir yorum gelsin:)
Bu konuyu merak eden arkadaslar asagidaki linke tiklayip bilgi edinebilirler:
Embriyo nasıl seçilir ? - DoktorTV
Az once webde gezerken karsilastim
Herkese sevgiler