haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Amin cnm inşallah rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....

sağol canımcımm rahatlattın beni baya.bende öle düşünmüştüm sancı,kanama,lekelenme tarzında falan.öle takip etmeye çalışıyorum kendimi.Alllahımm bizlerii koru tüm belalardan,kötülüklerden,tehlikelerden.

bende alıyım artık kullanmaya başlayayım göbeğim çok çıksın istiyorum ama o kadar yok daha.hamilelik taytı aldım o kadar rahat ki üstümdeki kıyafeti değiştire değiştire hep tayt giyomm fena takıldım ben bu tayta ayrılamıyoruzz
doğru söylüyorsun canım içerde ne taklalar atıyordur ama biz doğurana kadar kaç takla atcaz bilmiyorumm:18::18:bu bebeklerr hakikaten kıymetli bebekler olcak bizi şimdiden muma çevirdiler

ciltte kuruluk oluyormuş evet çok rahatsız ediyorsa doktoruna bir danış derimm ya da nette bir araştırr kesin bişeyler öneren olmuşturr.rahatsız oluyorsan ihmal etme canımm benimm

cnm bnm ikiz olduğundan ben 2. ayda başladım kullanmaya kremi..otobüse hiç endişe etme ben 4.haftadan beri otobüs dolmuşla gidip geliorum işe..rabbim koruo çok şükür için rahat olsun yanii

doktordan yeni geldim. vee ben iki kız bekliyodum ama iki erkek geliyomuş
çok mutluyum oğluşlarım büyümüş maşallah.birisi 13+6 biri 14+1 çıktı. rabbim sağıkla kavuştursun meleklerimize. ve anne olmak için uğraşan herkese bu mutluluğu naip etsin inşallah. amin.

rabbim hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insallh bnde o gunleri gorurum 7+2 olduk

Kızlar özellikle tek bebek bekleyenler hiç doktorunuzla konuştunuz mu normal doğum konusunda???? Doktorların bazıları sezeryan konusunda takıntılıymış ben de Allahın izniyle normal doğum istiyorum da soran var mı merak ettim

waww mevlam nazarlardan korusun inş sizleri..evinize ıkı yakışıklı gelecek demek bu haftamı öğrendin cnm..ayy bizde öğrensek çok merak ediyorumya:) sağlıklı olsunlar da...

waww mevlam nazarlardan korusun inş sizleri..evinize ıkı yakışıklı gelecek demek bu haftamı öğrendin cnm..ayy bizde öğrensek çok merak ediyorumya:) sağlıklı olsunlar da...

saol canım.inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz geçen cuma öğrendim cnım. sende öğrenirsin yakında

Kızlar merhaba hatırlayan olur belki beni başlarda buradaydım ama sonra bulantılardan pek giremedim
İkili test zamanımız geldi yaptırdık ense kalınlığı 2.9 çıktı endişelendirdi beni sizlerde nasıl neler yaptınız sizlerin tecrübelerimizi merak ettim

nerelerdesiniz canlarım gelin accık laflayalım hamileliklerimiz nası gidiyo birbirimizden haberimiz olsun :)))))))

kızlar bugün hastaneye gittim tedavie başlamak için..ama progesteron değerim 2,36 doktor yüksek dedi.. adetimin 2, günüydü tüp bebek tedavi süresince kaç olmalı lütfen acil yardım edin!!!! belki de yine tedavi başlamadan yarım kalacakkkk

Canım progesteron değerleri hakkında hiç bir şey bilmiyorum.Keşke bilseydim.Yardımcı olmayı çok isterdim.Benim progesteron değerlerime hiç bakılmadı.

nerelerdesiniz canlarım gelin accık laflayalım hamileliklerimiz nası gidiyo birbirimizden haberimiz olsun :)))))))

Canım topiğimiz pek sessiz.Bende buradaki arkadaşlarla yazışmayı özledim.Mart anneleri topiğinde sizlere rastlayınca mutlu oluyorum.Sizlerin yeri benim için ayrı.Çünkü bu zorlu yolda en başından beri beraberdik.Umarım arkadaşlar yazmaya tekrar başlar.

topiğimiz bom boş canımcım. hareketlense hiç fena olmaz
canım bende bu konuyu hiç bimiyorum. hayırla başlasın tedavin inşallah.
aynen bende. sanki sizi tanıyormuşum gibi hissediyorum neyse ki mart topiğine yazanlar birbirlerini takip ediyor
ben gitgide şişmeye başladım :) pantolon ve eteklerim olmuoo göbek aldı başını gidio walla..senin cinsiyet belli olmuş muydu??

bende bende... sanki her sabah biraz daha şişiyo:18: canım destina, arjin ve benim oğlanlarım geliyo sanırım...

bugün 15:30 da kontrolüm var. kanama alanı bitmiştir umarım. hala biri kızdır diye bir umudum var. bugün kesinleşir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…