haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

topiğimiz bom boş canımcım. hareketlense hiç fena olmaz:KK16::KK16:

canım bende bu konuyu hiç bimiyorum. hayırla başlasın tedavin inşallah.:nazar:

aynen bende. sanki sizi tanıyormuşum gibi hissediyorum:KK16::KK16: neyse ki mart topiğine yazanlar birbirlerini takip ediyor:KK33:

bende bende... sanki her sabah biraz daha şişiyo:18: canım destina, arjin ve benim oğlanlarım geliyo sanırım...:KK52:

bugün 15:30 da kontrolüm var. kanama alanı bitmiştir umarım. hala biri kızdır diye bir umudum var. bugün kesinleşir artık:KK1:

Benimde göbek az az çıkmaya başladı.Artık 4. ayı bitirmemize az kaldı.Flufem canım kanama alanın umarım iyileşmiştir.Benimki iyileştikten sonra bile 3 hafta boyunca aynı şekilde yatmaya devam ettim.3 haftadan sonra da yavaş yavaş hareket etmeye başladım.Şu anda bile çok dikkatliyim.Bu arada umarım ikizlerin birisi kızdır.Herşey gönlüne göre olsun.İyi haberlerini bekliyoruz.

Benimde göbek az az çıkmaya başladı.Artık 4. ayı bitirmemize az kaldı.Flufem canım kanama alanın umarım iyileşmiştir.Benimki iyileştikten sonra bile 3 hafta boyunca aynı şekilde yatmaya devam ettim.3 haftadan sonra da yavaş yavaş hareket etmeye başladım.Şu anda bile çok dikkatliyim.Bu arada umarım ikizlerin birisi kızdır.Herşey gönlüne göre olsun.İyi haberlerini bekliyoruz.

çok saol canım...inşallah güzel haberler alabilirm. sen zaten çok minyonmuşsun,göbüşte miniş:nazar::nazar:

kızlar bende çok iyi havadisler yok pazartesiden beri hastanedeyiz kanama ve doğum sancısı gibi sancılarımız var.sudanda tiksinmiştim suda içemiyorum vücuttada enfeksiyon varmış..şimdi eve geldik.dualarınıza ihtiyacımız var kızlar....

kızlar bende çok iyi havadisler yok pazartesiden beri hastanedeyiz kanama ve doğum sancısı gibi sancılarımız var.sudanda tiksinmiştim suda içemiyorum vücuttada enfeksiyon varmış..şimdi eve geldik.dualarınıza ihtiyacımız var kızlar....[/QUOTE

Çok geçmiş olsun canım.Doktorun ne dediyse aynen uygulamaya çalış.Bu günlere gelmemiz bile çok güzel.Kendine çok dikkat et ve bol bol dinlen.Su çok önemli.Ben hamile kalmadan önce hiç su içmezdim.Düşün eğer o gün ilaç vs. içeceksem çok az içerdim.Sıvı ihtiyacımı hep çay, nescafe vs. ile giderirdim.Ama hamile kalınca kendimi zorlayarak günde sekiz bardak içiyorum.

Son düzenleme:
sudan tiksindim ya.aslında içerdim.dr kusmanın daha zararlı olduğunu söyledi...ama deniyorum iki gündür...hayırlısıyla bunuda sağlıkla atlatacaz inş..

bende hayırlısıyla başladım tedaviye :) dün kanım yüksekti çok endişeliydim yine yarım kalacak diye :KK43: bugün düşmüş iğnelere başladımm..sizlerden bi ricam var benim yasin okur musunuz???

bende hayırlısıyla başladım tedaviye :) dün kanım yüksekti çok endişeliydim yine yarım kalacak diye :KK43: bugün düşmüş iğnelere başladımm..sizlerden bi ricam var benim yasin okur musunuz???
gözün aydın canım. rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.en kısa zamanda okurum yasini:nazar:
kızlar bende çok iyi havadisler yok pazartesiden beri hastanedeyiz kanama ve doğum sancısı gibi sancılarımız var.sudanda tiksinmiştim suda içemiyorum vücuttada enfeksiyon varmış..şimdi eve geldik.dualarınıza ihtiyacımız var kızlar....

çok çok geçmiş olsun canım ya. bende kanama geçirmiştim.çok şükür yoluna gidi herşey.sanada şifalar dilerim.
bende hastaneden yeni gedim.şükür kanama alanı iyileşmiş.yavrularım 15+6 olmuşlar kıpır kıpır sıpalar:nazar::nazar: rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

gözün aydın canım. rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.en kısa zamanda okurum yasini:nazar:

çok çok geçmiş olsun canım ya. bende kanama geçirmiştim.çok şükür yoluna gidi herşey.sanada şifalar dilerim.
bende hastaneden yeni gedim.şükür kanama alanı iyileşmiş.yavrularım 15+6 olmuşlar kıpır kıpır sıpalar:nazar::nazar: rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Kanama alanının iyileşmesine çok sevindim.Gözün aydın canım.Ama sen yinede dikkatli ol.Maşallah ikizlere sanırım biraz önden gidiyorlar.Cinsiyet konusunda bir değişiklik oldu mu?

sudan tiksindim ya.aslında içerdim.dr kusmanın daha zararlı olduğunu söyledi...ama deniyorum iki gündür...hayırlısıyla bunuda sağlıkla atlatacaz inş..

Doğru canım.Kusmak daha tehlikeli.Ayran, limonata , meyve suyu falan içebiliyorsundur umarım.Biran önce sağlığına kavuşman dileğiyle.

Kanama alanının iyileşmesine çok sevindim.Gözün aydın canım.Ama sen yinede dikkatli ol.Maşallah ikizlere sanırım biraz önden gidiyorlar.Cinsiyet konusunda bir değişiklik oldu mu?

teşekkür ederim canım saol. evet biraz önden gidiyolar sanırım.erkek bebeklerde oluyomuş böyle..cinsiyetleri kesin erkekk.bizde gördük pipileri artık çok belli:KK1::KK1:
senin kontrol ne zaman caım. dr ayarladın mı?

teşekkür ederim canım saol. evet biraz önden gidiyolar sanırım.erkek bebeklerde oluyomuş böyle..cinsiyetleri kesin erkekk.bizde gördük pipileri artık çok belli:KK1::KK1:
senin kontrol ne zaman caım. dr ayarladın mı?

Tebrik ederim.Biz bu oğluşlarla bir takım kuralım artık.Şaka bir yana umarım sağlıkla dünyaya gelirler.Aferin onlara.Şimdiden hızlılar.
Benim kontrol yarın canım.İskenderun da Sedef Hanımdan randevu aldım.Umarım memnun kalırım.Birde dörtlü testi soracağım yapılıyorsa direk üçlü yaptırmadan 4 lü test yaptıracağım.

Tebrik ederim.Biz bu oğluşlarla bir takım kuralım artık.Şaka bir yana umarım sağlıkla dünyaya gelirler.Aferin onlara.Şimdiden hızlılar.
Benim kontrol yarın canım.İskenderun da Sedef Hanımdan randevu aldım.Umarım memnun kalırım.Birde dörtlü testi soracağım yapılıyorsa direk üçlü yaptırmadan 4 lü test yaptıracağım.

saol arjincim...walla takım kurulur bizim oğlanlarla.:nazar::nazar:
inşallah güzel haberler alırsın cnm sende. bakalım dr nasıl:21:

slm kizlar 8+5 olduk melegimle yavas yavas buyuyoruz siz cinsiyetlerinizi nezmn ogrendiniz bide bn 67 le hamile kaldim ve istahim cok surekli acikiyorum bunun onune gecmk istiyorum :)

rabbim yardımcın olsun tatlım tez wakitte şifa wersin..atlatıcaksın inş hep güzel düşün annesi hep konuş bebeğinle bırakamasın seni :)

ya kızlar bişi sorcam benm doktor ikiz olduğu için 2li test yapmamıza gerek yok anlaşılmaz dedi..ultrasonla baktı normal dedi..ama şimdi bu 3lü 4lü taramalar da mı öle acaba yaptıran ya da yaptıracak olan war mı ??

slm kizlar 8+5 olduk melegimle yavas yavas buyuyoruz siz cinsiyetlerinizi nezmn ogrendiniz bide bn 67 le hamile kaldim ve istahim cok surekli acikiyorum bunun onune gecmk istiyorum :)
maşallah bebişe. biz 14+1 de öğrendik canım:KK16:... ben 63 le hamile kaldım şimdi 71 kiloyum...tam bir şişkoyum:KK53::KK53:
ya kızlar bişi sorcam benm doktor ikiz olduğu için 2li test yapmamıza gerek yok anlaşılmaz dedi..ultrasonla baktı normal dedi..ama şimdi bu 3lü 4lü taramalar da mı öle acaba yaptıran ya da yaptıracak olan war mı ??

benm drum da ense-burun ölçümü yeter dedi.sonuçta gebeliği sonlandırma ihtimalini düşümediğimiz için 2li,3lü vs test yaptırmadık,yaptırmıcaz...
ama dr ayrıntılı usg nin çok önemli olduğunu söyledi.bu yüzden prof perinatolog buldum. rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

Canım bana ilk 12. haftada kıza benziyor dedi, 14 haftalıkken %90 erkek dedi.Bakalım bugün yine kontrolüm var ne diyecek.

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir giremedim ama yazdıklarınızı ara ara da olsa okuyorum.Hamilelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum, henüz hamile olmayan arkadaşlara da en yakın zamanda bebeklerine kavuşmaları için dua ediyorum.

Ben bu hafta 15.haftamdayım.Geçen kontrolde doktor biri erkek gibi görünüyor dedi ama emin olamadı.Bize de 2 li 3 lü test falan önermedi.16 veya 18.haftada ayrıntılı ultrasonla bakılacak.

Kanamam durdu, her hafta proluton iğne olmaya devam ediyorum tedbir amaçlı.Bizde haberler böyle.

canım çok geçmiş olsun üzüldüm ....aman dikkat et kendine allahım senide kuzunud korusun aminnnnn :26::26:

tedavin hayırlı olsun canım inşallah yüzün güler :KK16::KK16::KK16:

canım yarın 7 yasin okurum allahım hayılısıyla kavuştursun yavruna .......

biz 16. haftada öğrendik ama kesin söyledi doktorumuz .....bende 57 yle hamile kaldım şimdi 62 kiloyum iyikide tedaviye başlamadan önce kilo vermişim .....

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir giremedim ama yazdıklarınızı ara ara da olsa okuyorum.Hamilelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum, henüz hamile olmayan arkadaşlara da en yakın zamanda bebeklerine kavuşmaları için dua ediyorum.

Ben bu hafta 15.haftamdayım.Geçen kontrolde doktor biri erkek gibi görünüyor dedi ama emin olamadı.Bize de 2 li 3 lü test falan önermedi.16 veya 18.haftada ayrıntılı ultrasonla bakılacak.

Kanamam durdu, her hafta proluton iğne olmaya devam ediyorum tedbir amaçlı.Bizde haberler böyle.
geçmiş olsun proluton çok etkili bi iğne umarım başka sorun yaşamazsın :26::26:

X