haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

bu yaz tüp bebek yaptırıp hamile kalan ve kalamayan anneler ne durumdasınız??? sağlıklarınız yerindedir inş... rabbim bebişleri tutunan annelere sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin, negatif sonuç alanlara da allah sabır versin , bizim gibi tedaviye başlayacak olanlara da allah denk getirsin :) SEVGİLERR:KK16::KK16::KK16:

10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık tükendim.toparlanabilir miyim tekrar.peki neden bu acılar??:KK5:

arkadaşım beni hatırlıyormusun bilmiyorum ama dertler ortak rabbim sabrını versin her şeyde vardır bir hayır yaradan en yakın zamanda kendiliğinden göndermesi dilegi ile

kızlar herkese günaydın...ya bişi sorcam benm doktor crinonu keselim dedi progestan werdi kapsül..içebilirsin de hazneye de yerleştirebilirsin dedi ben içtim ama hazneye yerleştiren war mı aranızda emin olamadım hazneye koyup koymama konusunda..içersen şişkinlik yapar dedi kullanan war mı içinizde acaba??

kızlar herkese günaydın...ya bişi sorcam benm doktor crinonu keselim dedi progestan werdi kapsül..içebilirsin de hazneye de yerleştirebilirsin dedi ben içtim ama hazneye yerleştiren war mı aranızda emin olamadım hazneye koyup koymama konusunda..içersen şişkinlik yapar dedi kullanan war mı içinizde acaba??

Ben aylarca fitil gibi kullandim o kapsülü. Hem daha etkili hemde yan etkisi olmuyor.

12 haftalık hamileyim ve cironine jeli hala kullanıyorum kaçıncı haftada kesiliyor bu jel doktor 14. hafta deddi ama daha önce gittiğim doktor 10. hafta demişti

progestan hem ağızdan hem alttan alınabiliyor ben geçen sene tüp bebek tedavisinde kullanmıştım yumurta toplama işlemi olacağın gün ağızdan al demişti diğer günler fitil gibi kullanıyordum :)

kalinkam cnm tedavin hayırlı olsun sonu mükembel olsun inşallah.Dualarım seninle.

sağolasın canım Allah razı olsun senin belli oldumu ne zaman başlayacağın?ben bugün gittim ilk muayneye emre bey gitmiş alev hanımla devam edicem 35 mm lik bi kistim varmış ama bize bir engeli yok dedi başladık bakalım Rabbim hayırlı eylesin tahmini 19-20 si gibi yerleştiririz dedi bi aksilik çıkmaz inşallah canım inşallah sende tez zamanda başlar ve hayırlısı ile yavruna kavuşursun canım dualarımseninle:)

sağolasın canım Allah razı olsun senin belli oldumu ne zaman başlayacağın?ben bugün gittim ilk muayneye emre bey gitmiş alev hanımla devam edicem 35 mm lik bi kistim varmış ama bize bir engeli yok dedi başladık bakalım Rabbim hayırlı eylesin tahmini 19-20 si gibi yerleştiririz dedi bi aksilik çıkmaz inşallah canım inşallah sende tez zamanda başlar ve hayırlısı ile yavruna kavuşursun canım dualarımseninle:)
Benim ki belli değil cnm. alev hanım benden histeroskopi ve genetik tahliller istedi.histeroskopi yi hakan bey yaptı şükür temiz çıktı.genetik tahlillerimi kartal araştırmaya yaptırdım 1 ay sonra alıcam.normalde ekim gibi başlayabileceğimi söyledi ama ben kasım yada aralık düşünüyorum.Bu eurofertildeki son denemem olacak.inşallah olumlu sonuç alırız.Alev hanımla inşallah olumlu sonuç alırsın cnm. dua ile...

Benim ki belli değil cnm. alev hanım benden histeroskopi ve genetik tahliller istedi.histeroskopi yi hakan bey yaptı şükür temiz çıktı.genetik tahlillerimi kartal araştırmaya yaptırdım 1 ay sonra alıcam.normalde ekim gibi başlayabileceğimi söyledi ama ben kasım yada aralık düşünüyorum.Bu eurofertildeki son denemem olacak.inşallah olumlu sonuç alırız.Alev hanımla inşallah olumlu sonuç alırsın cnm. dua ile...

histereskopinin temiz çıkmasına sevindim canım peki nasıl bişey nekadara mal oldu bu sefer tutmazsa bende yaptırıcam ya merak ediyorum o yüzden.genetik testten kastın kan pıhtılaşmasıylamı ilgili kan alıyolar 3 tüp falan faktörler falan var öyleyse eğer ben yaptırmıştım haydarpaşada temiz çıkmıştı bide genetik doktoru bidünya soru soruyo gelmişini geçmişini araştırıyo yoksa farklı bişey mi çok merak ettim.eurofertilde son denemen derken Allah korusun olumsuz olursa başka biyerde mi devam ediceksin?canım kusura bakma çok soru sordum merak ediyorum.İnşallah Alev hanım ikimizede uğur getirir.dualarım seninle kader arkadaşım...:)

histereskopinin temiz çıkmasına sevindim canım peki nasıl bişey nekadara mal oldu bu sefer tutmazsa bende yaptırıcam ya merak ediyorum o yüzden.genetik testten kastın kan pıhtılaşmasıylamı ilgili kan alıyolar 3 tüp falan faktörler falan var öyleyse eğer ben yaptırmıştım haydarpaşada temiz çıkmıştı bide genetik doktoru bidünya soru soruyo gelmişini geçmişini araştırıyo yoksa farklı bişey mi çok merak ettim.eurofertilde son denemen derken Allah korusun olumsuz olursa başka biyerde mi devam ediceksin?canım kusura bakma çok soru sordum merak ediyorum.İnşallah Alev hanım ikimizede uğur getirir.dualarım seninle kader arkadaşım...:)

cnm benim genetikte benden 6-7 tüp kan aldılar.bildiğim kadarıyla sadece pıhtılaşma yok.kandaki vitamin değerleri faland var galiba.alev hanım istekte bulundu reçeteye birsürü tahlil yazdı.ayrıca genetik uzmanı" doktorunun istemediği testleride istedim" dedi.bu ayın sonunda çıkacak .Evet cnm bu denemem de olmazsa(inşallah olumlu olacak)başka bir yere devam etmeyi düşünüyorum.ama bu kez bebişlerim Allahın izniyle gelecek.hemde ikiz olacak inşallah:)))Alev hanımı ben çok seviyorum her zaman bana karşı çok samimi ve sıcak davrandı.onun karşısında kendimi rahat hissediyorum.inşallah rabbim en kısa zamanda alev hanım vesilesiyle yavrucuklar nasip eder...emre bey neden gitmiş bir bilgin var mı?Alev hanım seni tekrar nezaman çağırdı hangi ilaçları kullanıyorsun?Allah yardımcın oldun cnm...

hiteroskopi 850 tl cnm.rahmin içini kamerayla inceliyorlar anestezi altında yapılyor.yapışıklık polip miyom perde vs varmı yokmu inceliyorlar.

slm kızlar hepinizi çok özledim.biz yavaş yavaş büyümeye devam ediyoruz ve ben korkuyorum bu hafta tekrar dr a gitsem diyorum kontrole....bişe olacak sanıyorum.kendimi mutsuz hissediyorummm..

teyzeleri bizim bebiş %80 erkekmiş....
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: yerim onu benn

kızlarr uzun zamandır topiğe uğrayamaz olmuştumm 4-5 gün önce evime geldim ve düzenimi kurdumm.en son annemde kaldımm sonra

kayınvalidemde de biraz. sonra evimize geldikk evi boyattııkk kadın tuttuk temizlettik miss gibi evime oturmuşş oldumm.yoksa herşey pis diye gözüme batıp duruyordu:KK53::KK53:

dün doktor kontrolümüze gittikk bizim bebişş bildiğin insan görünümünü almışş daktırımm iyi bakmışın bebişine kocaman olmuş dedi:KK9::KK9:
10+3 olmuşuz 10 gün sonra ikili test için çağırdı.çok şükürr herşey yolunda.bundan sonra topik anası sahip çıkacakk topikinee:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

birde kızlarr bebeğimizz yüzde 80 kızmışş öle dedi doktor bu kadar erken söylemesine şaşırdımm açıkcasıı içime erkek doğuyordu benimm hepp ama nasip Alllahımm sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsinn öpüyorumm herkesii sizdenn haberleri de bekliyorumm topiğimizz eski günlerdeki gibi hareketlenirr inşallahhhh:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

kız ilgilen tabi topikle boşlama beraberde paylaşalım bişeler....
maşallah prensess geliyor demekki..

merhaba arkadaşlar nasılsınız hamilelikleriniz güzel ilerliyodur beni hatırlayanlar vardır tüp bebek denememde beraberdik her şeyde vardır bir hayır sizleri gördükçe sevinyorum benm bebeğim düşümeseydi hemen hemen sizlerle aynı olacaktık benim için hayırlı olan buymuş her şeye şükür ...umarım rabbim tüm bebek isteyenlerin kucaklarını doldurur en yakın zamanda herkese rabbim kalbindeki güzellikleri vermesi dileği ile...

cnm mevlam sabır versin kaçıncı haftada düşmüştü...cnm inş tekrar verecek mevlam bebeğini sana..

10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık tükendim.toparlanabilir miyim tekrar.peki neden bu acılar??:KK5:

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: cnmm çok üzüldüm mevlam sabır versin sana..ne den olmuş biliniyor mu? mevlam sana tekrar anneliği tattırsın ve bu kez kucağına aldırsın inş cnm arkadaşım

canlarımm:KK16::KK16:benim okul başladı gidip geliyorummm ama tedirginimm size bişey danışmak istiyorum okuluma halk otobüsüyle gidip geliyorum 10-15dk sürüyor ben panik olmuyorum ama çevremdekiler beni biraz strese soktu otobüsün zararı olursa sana diye.çok sallanmıyorumm ama:18::18:bu sözlerden dolayı tedirgin olmaya başladımm.öle bişey olsa bir belirti verirdi heralde diyorum iç çamaşırımı sürekli kontrol ediyorumm temizz oluyorr hepp

kızlarr birde çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuzz?? isim önereceğinzzz markalarr var mııı??

slm kızlar hepinizi çok özledim.biz yavaş yavaş büyümeye devam ediyoruz ve ben korkuyorum bu hafta tekrar dr a gitsem diyorum kontrole....bişe olacak sanıyorum.kendimi mutsuz hissediyorummm..
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: yerim onu benn
kız ilgilen tabi topikle boşlama beraberde paylaşalım bişeler....
maşallah prensess geliyor demekki..
cnm mevlam sabır versin kaçıncı haftada düşmüştü...cnm inş tekrar verecek mevlam bebeğini sana..
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: cnmm çok üzüldüm mevlam sabır versin sana..ne den olmuş biliniyor mu? mevlam sana tekrar anneliği tattırsın ve bu kez kucağına aldırsın inş cnm arkadaşım

canım hepimizde var o kaygılar ama zaman geçtikçe güvenin geri geliyor. rabbim meleklerimizi korusun.birşeycikler olmaz inşallahh.
canlarımm:KK16::KK16:benim okul başladı gidip geliyorummm ama tedirginimm size bişey danışmak istiyorum okuluma halk otobüsüyle gidip geliyorum 10-15dk sürüyor ben panik olmuyorum ama çevremdekiler beni biraz strese soktu otobüsün zararı olursa sana diye.çok sallanmıyorumm ama:18::18:bu sözlerden dolayı tedirgin olmaya başladımm.öle bişey olsa bir belirti verirdi heralde diyorum iç çamaşırımı sürekli kontrol ediyorumm temizz oluyorr hepp

kızlarr birde çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuzz?? isim önereceğinzzz markalarr var mııı??

selam cnm.maşallah sizde büyümüşsünüz:KK9:aslında zaman ne çabuk geçiyo...bende okula servisle gidiyorum walla çokta sallanıyorum ama napıcaz canım:KK20: rabbim korusun yavruları.olumsuz bir durum yaşansa sen anlarsın dedi doktorum.ya sancı-kanama vs olur ,yada gebelik belirtilerin bir anda son bulur dedi...

canım ben şuan kocamaaan göbüşüme şu meşur jho....n bebe yağını kullanıyorum elastikliği artsın diye.
benim kontrolüme iki hafta var daha ama cuma günü bende gidicem...belki cinsiyetleri de öğrenirim.. hepinizi ve haziran bebişlerimizi allaha emanet ediyorum. rabbim bekleyen tüm anne adaylarına da en kısa zaman nasip etsin inşallah:KK16::KK16:

cnm benim genetikte benden 6-7 tüp kan aldılar.bildiğim kadarıyla sadece pıhtılaşma yok.kandaki vitamin değerleri faland var galiba.alev hanım istekte bulundu reçeteye birsürü tahlil yazdı.ayrıca genetik uzmanı" doktorunun istemediği testleride istedim" dedi.bu ayın sonunda çıkacak .Evet cnm bu denemem de olmazsa(inşallah olumlu olacak)başka bir yere devam etmeyi düşünüyorum.ama bu kez bebişlerim Allahın izniyle gelecek.hemde ikiz olacak inşallah:)))Alev hanımı ben çok seviyorum her zaman bana karşı çok samimi ve sıcak davrandı.onun karşısında kendimi rahat hissediyorum.inşallah rabbim en kısa zamanda alev hanım vesilesiyle yavrucuklar nasip eder...emre bey neden gitmiş bir bilgin var mı?Alev hanım seni tekrar nezaman çağırdı hangi ilaçları kullanıyorsun?Allah yardımcın oldun cnm...
ıllardı

canım benim inşallah tüm testlerin temiz çıkar ve bu tedavinde yavrucaklarına kavuşursunsen yeterki inan Rabbime gönülden dua et herşey güzel olucak inşallah.gece teeccüt namazına kalkmaya çalış duaların en çok kabul olduğu anlarmış melekler yeryüzüne inerlermiş duanın kabulu için onlarda dua ederlermiş.emre bey nalan hemşirenin dediğine göre eğitim amaçlı gitmiş.AleV hanımıysa bende sevdim tatlı bi insan hemde bayan olması insanı daha rahatlatıyo hemde çok uzun yıllardan beri burda çalışıyo daha deneyimli bir hekim Emre beyde çok şeker biriydi ama biraz acemilik hissettim onda haktlarımızda hayırlısı inşallah canım nasip kısmet bakalım.Bu ayın 12 sinde kontrolüm var şu anda estrofem ve folikasit kullanıyorum estrofemi 5 gün günde bitane sonrasında 2 tane verdi.benim bu ay ikiz ihtimalim yok gene bitane yerleştirilecek olmazsa eğer bi sonrakine kalan iki konulacak Allah ım inşallah onlarıda kardeş için kullanmayı nasip eder ALLAH IM SEN BÜYÜKSÜN BEN BİZE YERDIM ET.

Canım stres yapma bişey olmaz Allahın izniyle. Çok sallanmıyorsan dert etme sonuçta yürürken bile kim bilir ne kadar oynuyor içerde :))
bi de çatlak kremi demişsin de ben bebe yağı kullanmaya başladım banyodan çıktıktan sonra ama anlayamadığım kadar garip bir kuruluk var bacaklarımda ve belimin yan taraflarında. Pütür pütür oldu sinir oluyorum. Yüzümde de kuruluk var derim dökülüyor sanki gerçi cilt kuruluğu oluyormuş ama bana çok fazla geldi.

X