-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.701
oyle sacmalikmi olur bnce turkiyede yaptir tatlim
ben sanırım 1 gibi ordaydım ama emin değilim zaten pek kendimde de diildim :)) altımda nar çiçeği eşofman altı üstümde de çizgili lekos vardı :)) yanım da da iki melek arkadaşım... şimdilik herşey yolunda canım hayrlısı Allah dan hepimiz için...
evet benimde randevum 1de idi. tam karşımda oturuyodun, hatta bi bebek resmini gösterdin arkadaşlarına çok beğeniyorum bu bebeği diye. mavi bi pantolon üstünde de beyazlı mavili yeşilli bi t-short vardı bende dekısa saçlı oldukça paspal bi halim vardı. yorucu bi bayram oldu, kendime gelemedim daha....
biraz çekingenim galibaemin olamadığımdan selam vermedim. hatta eşime de söyledim insan bi selam verir ayıp dedi bana :))))
doğru demiş eşin bi selam vermez mi insan :)) ne hoş olurdu ama... naptın kuzum sen hangi aşamadasın şu an ve canıııım doktorlarımızdan memnun musun?? ben çok seviyorum onları kahrımı iyi çekiyolar valla Allah razı olsun onlardan...
canım nasıl oldun? duydun mu kalp atışlarını?
biz 26 temmuzda duyduk şükürler olsun
ikisi de iyi maşallah
bu gün 8+1 olduk hayırlısıyla. 6. haftadan beri acayip bulantı var
yediklerim 10 dk kalmıyo midemde malesef
ne süt, ne yogurt, ne ceviz, ne badem... hiç bişey yiyemiyorum
gelişimlerinde sıkıntı olacak diye çok korkuyorum
inşallah benim depolarımdan yeteri kadar alabilirler ..
arkadaşlar bugün dr a gittim
ikizmiş
iki ayrı keseyi gördük birinde bebek oluşmaya başlamış
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı dr
arkadaşlar crione jeli bırakalı bir hafta oldu
bugün lavaboya gittiğimde bir baktım jelden biraz gelmiş anlamadım
niye oldu ki
kötü bişi değildir dimi
jeli neden bıraktın ki güzelim ??
dr um öyle istedi onun yerine iğne verdi progynex diye bir ğine jelin aynısıymış
Güzel anne adayları merhaba. ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. ben sebepsiz infertiliteyim 23 aylık evliyim ve 1 negatif aşılamam var.şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum ama aşılamadan sonra hiç birşeye cesaretim kalmadı. 2 aşılamamı yoksa tüp bebek mi yapmalıyım. istanbul anadolu yakasındayım önerebiliceğiniz bir dr varmı? cem fıçıcıoğluna gitmeyi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz? yaşım 26 eşim ise 33 yaşında tüp bebekte başarı şansım ne olur. rabbim en kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun inşallah. amin
merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkesin kalbindeki güzellikler karşısına çıkıyordur bni
soracak olursanız kötü bir haber benden bebeğimi kaybettim geçen cuma kese görmeye gitmiştik her şey yolunda gidiyodu ama malesef perşembe günü düştü bebeğim 6 haftalık olmuştuk pazartesi kalp atışlarını duyacaktık ama kısmet olmadı alışmıştım ona olmadı Allahım en yakın zamanda üzüntümü mutluluğa çevirir inşallah bu güzel gecenizde mübarek olsun bu arada ...Yaradan sevdikleri kullarını sınarmış o yüzden rabbime binlerce şükürler olsun ki bizi sınadığı için bana 6 haftalık hamilelik yaşattğı için aralık ocak gb tekrar başlayacağim bnmle hemeile kalan arkadaşlar 6 7 aylık olacaksınız bizde arkanızda geleceğiz inşallah bebeğim şimdiden abileri ablaları oldu hepinizi çok seviyorum sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah bebişleri hamilelerin duaları makbuldür benide dualarınızdan eksik etmeyin hepinizin gidaşıtını takip edeceğim kalbim sizlerle...şaun ağlıyorum ama rabbim herkesi bir gün güldürecek içi kese bnide güldürecek inanıyorum ve yaradana binlerce şükür ediyorumm...umut her zaman var
maşallah canm, vajinal baktırma boşver..ben de hiç baktırmadım doktorum da tasvip etmiyor zaten.
hatta dün dr kontrolüm vardı, hep tek tek diyordum, diğer kuzum da göründü bu sefer. çok şaşırdım. kendimi teke alıştırmıştım. kaç haftadır soruyordum doktora 2 tane transfer edildi biri nereye kaybolmuş diyehiç beklemediğimiz bir anda gösterdi ufaklık kendini. ama diğer kuzuma göre bayağı geride, küçük kalmış biraz üzüldük eşim de ben de ama..dr. bi sıkıntı olmayacağını söyledi..vajinal bakıp seni irrite atmeyeyim dedi.bidahaki kontrole netleşir heralde. hakkımızda ne hayırlısıyla o olsun inşallah yavrularımızı hayırlısıyla alalım kucağımıza
Hoşgeldin hayırlısı olur inşallah.
Benimd ebir negatif aşılamam vardır bende tüpe geçtim cem bee yaptırdım bende çok memnunum doktordan.
Gidip görüş aklına takılan bütün soruları sor sabırla cevaplıyor.
Kislarrrrrrrr :)))bugun hayatimin en mutlu gunu bebegimi ve kalp atisini gordum.hatta dinledim bile.Allahim ne guzel bi duyguu,dinlerken agladim yillardir bu ani bekledim.Allahim isteyen herkese nasip etsin.
arkadaşlar bugün dr a gittim
ikizmiş
iki ayrı keseyi gördük birinde bebek oluşmaya başlamış
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı dr