haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

arkadaşlar bugün dr a gittim

ikizmiş

iki ayrı keseyi gördük birinde bebek oluşmaya başlamış

10 gün sonra kalp atışı için çağırdı dr

evet benimde randevum 1de idi. tam karşımda oturuyodun, hatta bi bebek resmini gösterdin arkadaşlarına çok beğeniyorum bu bebeği diye. mavi bi pantolon üstünde de beyazlı mavili yeşilli bi t-short vardı bende de kısa saçlı oldukça paspal bi halim vardı. yorucu bi bayram oldu, kendime gelemedim daha....

biraz çekingenim galiba emin olamadığımdan selam vermedim. hatta eşime de söyledim insan bi selam verir ayıp dedi bana :))))

doğru demiş eşin bi selam vermez mi insan :)) ne hoş olurdu ama... naptın kuzum sen hangi aşamadasın şu an ve canıııım doktorlarımızdan memnun musun?? ben çok seviyorum onları kahrımı iyi çekiyolar valla Allah razı olsun onlardan...

yani bilmiyorum ki memnun muyum? daha yeni başlıyorum. göbekten iğne vurmaya başladım, lucrin... işte ilkini bugün hemşire vurdu, gösterdi öğretti. çarşamba 5te bi daha gidicem. doktor serbülent bey güven verici geliyo ama bakalım, henüz bir şey söylemek için çok erken. 2. muayenem. doktora gitmeden önce kafamda sorular oluyo, ben unutuyorum gidince :) o muayene yok mu? hala alışamadım.... biraz geriliyorum galiba

gözün aydın cnm bende 19 temmuzda duydum ilk şükürler olsun ben bayadır giremedim çünkü taşındım ve hala yerleşemedim mutfak kokuyor,banyolar kokuyor çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum.dışarda yemeyi tercih ediyorum.sabahları çok bulantım oluyor kraker falan yiyorum.kusmaktan nefret ediyorum tutuyorum kendimi ama tutamadığım zamanlarda oluyor.su içemiyorum Allahım yardım etsin sana da,bana da çok zor.doktor dedi ki bu doğal bir süreç 4 ay sürecek inşallah en kısa zamanda biter.ilk aylar beslenme için bir şey söylemedi serbest dedi sonraki aylar önemliymiş zaten şuan beslenme programı verse asla yapamam dedim ya su bile içemiyorum.ilk kızımda bunların hiçbirini yaşamamıştım.sende hiç endişelenme beslenme konusunda şuan belkide çok küçük oldukları için bizdeki depo yeterli olacaktır.

herkese günaydın...kızlar çok dua edin bana midem çok kötü üşütmüşüm sanırım önceki gün öğleden geceye kadar çıkardım dün izin aldım işten ama bugün iş başı hiç halim de yok napcam bilmiorum bebişlerim iidir umarım

Günaydın kızlar,

Ya sabahtan beri gözlerimi açmakta zorlanıyorum. Sanki dünyanın yükünü taşımışım.
Resmen uyku modunda geziniyorum.

arkadaşlar crione jeli bırakalı bir hafta oldu

bugün lavaboya gittiğimde bir baktım jelden biraz gelmiş anlamadım

niye oldu ki

kötü bişi değildir dimi

dr um öyle istedi onun yerine iğne verdi progynex diye bir ğine jelin aynısıymış

aylin meraba canım çooook tebrik ederim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ikizlerini bu dönemde çok dikkatli ol sakın iş güç yapma mümkün olduğunca dinlen olurmu

bide iğne ne kadar olsada jelden daha etkili onun için vermiştir doktorun
jel biraz zamanla gidiyo canım telaş yapcak bişey yok

Güzel anne adayları merhaba. ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. ben sebepsiz infertiliteyim 23 aylık evliyim ve 1 negatif aşılamam var.şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum ama aşılamadan sonra hiç birşeye cesaretim kalmadı. 2 aşılamamı yoksa tüp bebek mi yapmalıyım. istanbul anadolu yakasındayım önerebiliceğiniz bir dr varmı? cem fıçıcıoğluna gitmeyi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz? yaşım 26 eşim ise 33 yaşında tüp bebekte başarı şansım ne olur. rabbim en kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun inşallah. amin

Hoşgeldin hayırlısı olur inşallah.
Benimd ebir negatif aşılamam vardır bende tüpe geçtim cem bee yaptırdım bende çok memnunum doktordan.
Gidip görüş aklına takılan bütün soruları sor sabırla cevaplıyor.

cnm arkadaşım çok üzüldüm.inş meleğin en kısa zamanda gelecek sana...

ayyy şeker şeylerr cnm benim oyun oynuyolar senle saklambaç oynamışlar söbelendiler:) maşallah nazarlardan saklasın mevlam da kucağına dA al ikisinide inş..

güldüşüm cevabın için teşekkürler. tüp bebek işlemin yapıldı heralde. sizde sorun neydi. birde ücret olarak ne kadar tuttu.tedavi süreci kadar sürüyor? ben çalışıyorum izin alma konusunda sıkıntılarım var o yüzden yıllık iznimde tedavi olmayı düşünüyorum ve ailede kimse bilmiyor durumumuzu. çok soru sordum ama

Kislarrrrrrrr :)))bugun hayatimin en mutlu gunu bebegimi ve kalp atisini gordum.hatta dinledim bile.Allahim ne guzel bi duyguu,dinlerken agladim yillardir bu ani bekledim.Allahim isteyen herkese nasip etsin.

darısı hepimize inş cnm eminim çok güzeldir o duygu...bizde yarın dr agitcez bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…