- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.681
Ben bidaha burda denemek istemiyorum allahin izniyle istanbulda denemek istiyorum ama hangi hastahane iyi bilmiyorum bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz hangi hastahaneyi tavsiye edersiniz??
bende allah kısmet ederse bu ay yeniden tedaviye başlıycam ilk tedavimi eurofertilde yapmıştım hamilelik oluşmuştu ama ben oranın ilgisizliğinden şikayetçiydim oyüzden bu sefer memorialde deniycem kısmetse..inşallah adet olmam bu ay tabiki :)
Insallah olmasin..hamileligin dusuk ilemi sonuclandi?
Kizlar test sonucum negatif cikti(( esime sonucu aciklarken cok zorlandim ((( deliler gibi agliyorum yanimdada kimse yok (((
evet canımm malesef ...
çok üzüldüm çok ağladım ama napalım allahtan geldi sende üzülme rabbim herşeyi zamanında verir yılmak yok tevekkül etmeye devam...
evet canımm malesef ...
çok üzüldüm çok ağladım ama napalım allahtan geldi sende üzülme rabbim herşeyi zamanında verir yılmak yok tevekkül etmeye devam...
canımsana özeldenm esaj atıyorum ama mesaj hafızan doluymuş o yüzden sana ulaşmıyor mesajım. eski mesajlarından silermisin
Canim o hastahaneyi bende cok duydum hatta tlfonla birkac kez dr guvenc bey ilede gorustum..senin tedavinide allah tamamina erdirsin..kusura bakmasan bisey soracam sizdeki sorun ney?? rabbim bugun bana yasattiklarini hicbir kuluna yasatmasin herkesin sonucu pozitif olur insallah...
acaba bugün aynı zamanlarda mı doktordaydık.... bi ara zümrüt hanım diye seslendiler, benden hemen sonra muayeneye aldılar ama bilemedim :) inşallah herşey yolundadır
esimin spermmi 3milyon ve morfolojisi%2 cnm bn oraya gidip memnun kalmayan gormedim teknik olarakta cok iyiler
Sagol canim degerlendirecem ama once biraz toparlanmak istiyorum.. hakkimizda hayirlisi..
sizin sorununz acaba
Ben bidaha burda denemek istemiyorum allahin izniyle istanbulda denemek istiyorum ama hangi hastahane iyi bilmiyorum bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz hangi hastahaneyi tavsiye edersiniz??
sizin sorununz acaba
selam canim.size imsi mikroenjeksiyon mu yapildi peki
Canim bizdede esimin spermi cok zayifmis. Benim 20, 18, 17 mlm olmak uzere 15 tane yumurtam olusmustu dolayisiyla sadece iki tanesi dollenebilmisti onlarda 4 hucreliydiler.doktorum okadar soguk kanliydiki bana transfer esnasinda dedi kocanin spermi cok kotu sansiniz yari yariya.indi ben agliyarak transferden cikmistim..
ewet canim yanls bilmiyorsam