haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Ben bidaha burda denemek istemiyorum allahin izniyle istanbulda denemek istiyorum ama hangi hastahane iyi bilmiyorum bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz hangi hastahaneyi tavsiye edersiniz??

bende allah kısmet ederse bu ay yeniden tedaviye başlıycam ilk tedavimi eurofertilde yapmıştım hamilelik oluşmuştu ama ben oranın ilgisizliğinden şikayetçiydim oyüzden bu sefer memorialde deniycem kısmetse..inşallah adet olmam bu ay tabiki :)

bende allah kısmet ederse bu ay yeniden tedaviye başlıycam ilk tedavimi eurofertilde yapmıştım hamilelik oluşmuştu ama ben oranın ilgisizliğinden şikayetçiydim oyüzden bu sefer memorialde deniycem kısmetse..inşallah adet olmam bu ay tabiki :)

Insallah olmasin..hamileligin dusuk ilemi sonuclandi?

evet canımm malesef ...
çok üzüldüm çok ağladım ama napalım allahtan geldi sende üzülme rabbim herşeyi zamanında verir yılmak yok tevekkül etmeye devam...

canımsana özeldenm esaj atıyorum ama mesaj hafızan doluymuş o yüzden sana ulaşmıyor mesajım. eski mesajlarından silermisin

Canim o hastahaneyi bende cok duydum hatta tlfonla birkac kez dr guvenc bey ilede gorustum..senin tedavinide allah tamamina erdirsin..kusura bakmasan bisey soracam sizdeki sorun ney?? rabbim bugun bana yasattiklarini hicbir kuluna yasatmasin herkesin sonucu pozitif olur insallah...

esimin spermmi 3milyon ve morfolojisi%2 cnm bn oraya gidip memnun kalmayan gormedim teknik olarakta cok iyiler

Kizlar herkese merhaba. Negatif alan arkadaslar umudunuzu kaybetmeyin, pozitiflere de maasallah diyorum :) ben ekim veya kasim gibi tekrar basliycam tedaviye. Bahceci fulyaya gidenler acaba yumurta takibini memlekette yaptirip orda toplatsam olurmu? Duydunuz mu yapan?

acaba bugün aynı zamanlarda mı doktordaydık.... bi ara zümrüt hanım diye seslendiler, benden hemen sonra muayeneye aldılar ama bilemedim :) inşallah herşey yolundadır

ben sanırım 1 gibi ordaydım ama emin değilim zaten pek kendimde de diildim :)) altımda nar çiçeği eşofman altı üstümde de çizgili lekos vardı :)) yanım da da iki melek arkadaşım... şimdilik herşey yolunda canım hayrlısı Allah dan hepimiz için...

Ben bidaha burda denemek istemiyorum allahin izniyle istanbulda denemek istiyorum ama hangi hastahane iyi bilmiyorum bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz hangi hastahaneyi tavsiye edersiniz??

Allah yardımcın olsun arkadaşım.. Neler hissettiğini ancak bizler anlarız ben de 3 aşılama 3 negatif aldım ama durmak yok . O bebek bu Göbüşe girene kadar pes etmek yok.
ben memorial Şişli ye gidiyorum canım müstecep bey sana da kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim..

ben yeditepe üniversitesinde oldum. Cem beyden memnunum bakalım sonuç ne olacak

sizin sorununz acaba

Canim bizdede esimin spermi cok zayifmis. Benim 20, 18, 17 mlm olmak uzere 15 tane yumurtam olusmustu dolayisiyla sadece iki tanesi dollenebilmisti onlarda 4 hucreliydiler.doktorum okadar soguk kanliydiki bana transfer esnasinda dedi kocanin spermi cok kotu sansiniz yari yariya.indi ben agliyarak transferden cikmistim..

Canim bizdede esimin spermi cok zayifmis. Benim 20, 18, 17 mlm olmak uzere 15 tane yumurtam olusmustu dolayisiyla sadece iki tanesi dollenebilmisti onlarda 4 hucreliydiler.doktorum okadar soguk kanliydiki bana transfer esnasinda dedi kocanin spermi cok kotu sansiniz yari yariya.indi ben agliyarak transferden cikmistim..

oyle sacmalikmi olur bnce turkiyede yaptir tatlim

X