- 7 Şubat 2013
- 395
- 230
- 45
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.641
zümrütcüm sen nasılsın bakalım varmı yine belirtiler.
bu arada iğne yerlerin nasıl
kızlar günaydın..
dün inanılmaz bir baş ağrısıyla doğum evine gittim belki bişeyler yaparlar diye.. betahcg ye baktılar sonuç 1.00transferden günümü saymazsak 6. günüm de oldu bu doktorumla konuştum az önce dur dedi daha çıkmaz ilaçlara devam hem gel öğleden sonra bi bakalım dedi.. içim bi tuaf belitiler hala devam ama dediğim gibi içim bi tuaaaff ( Rabbim "OL" emrine muhtacım....
kizlar bugun 6.gunum degerim 33.2 cikti insallh degerim artar hergun :)
hadi hayırlı güzel haberlerle dön inşallah. heyecanla bekliyorumGunaydin kizlar kan vermeye gidiyorum dualarinizi esirgemeyin)
Canım benim daha çok erken ama.
Bir günde bile değer yükseliyor.
Git bakalım doktoruna ne diyecek.
Sen şimdi hem iğne hem jelmi kullanıyorsun.
gözün aydın cnm. benimde 7. gün 55 ti değerim ve ikizlerimi bekliyorum. seninde değerin yüksek, inşalah katlanarak devam edecektir
hadi hayırlı güzel haberlerle dön inşallah. heyecanla bekliyorum
zümrütline; geçmiş olsun canım. inşallah bebişin seninledir. 5.gün transferleri erken zamanda belli olsada 3. gün transferleri çıkmayabiliyor. hakkında hayırlısını dilerim.
bende bugün kontrole gidicem...iki doktor olunca sık sık görüyorum bebişlerimi ve hala heyecanlanıyorum giderken
hayrlısı arkadaşım bakalım öğleden sonra ne dicekler..
ben şu anda progestan yumuşak kapsül kullanıyorum vajinadan ki bu pek içime sinmiyo çnk arada bir de olsa ilacım bi kısmı elime geliyo.. estrofem kullanıyorum hap rahim için,, decavit vitamin bir de clexane göbüşten iğne bu da kan sulandırıcı..
sen tutunması için iğne mi kullanıyosun canım?
kapsül dediğin Jel olarak crinone mi kullanıyorsun.
Hım farklı bizimkiler.
Ben crinone (progestan ) her sabah rahime sıkıyorum dışarı pek çıkmıyor bir saat sonra wc ye gittiğimde günlük ped kullanıyorum ona z gelmiş oluyor doğal olarak. Akşamlarıda pregynx iğne buda ( progestan ) kalçadan vuruluyorum acayip yağlı ve yakıyor.
İncelen rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin sıkı tutunmasını sağlıyor.
progestan yumuşak kapsül hap gibi bişey jel değil kuzum kalçadan iğnem yok doktoruma bugün onu sorcam olması gerekli artık gibi geliyo bana... canımmm duanı eksik etme noluur hepimiz için...
guldusum yazdım okumuşsundur canım benim belirtiler devam da sonuç üzdü biraz beni yani 6. gün olsaydı eğer çıkardı az da olsa diyorum doktorum öyle demiyo ama bilmiyorum..
sen nasılsın kuzum sende var mı değişiklikler??
progestan yumuşak kapsül hap gibi bişey jel değil kuzum kalçadan iğnem yok doktoruma bugün onu sorcam olması gerekli artık gibi geliyo bana... canımmm duanı eksik etme noluur hepimiz için...
kizlar bugun 6.gunum degerim 33.2 cikti insallh degerim artar hergun :)
Gunaydin kizlar kan vermeye gidiyorum dualarinizi esirgemeyin)
çok iyi çıkmış değerin canım hayırlı olsun gözün aydın..Allah tamamına erdirsin
Gunaydin kizlar kan vermeye gidiyorum dualarinizi esirgemeyin)
Kızlar siz transferden sonra ne kadar banyo yapmadınız.
ben transfer olduğum günün ertesi günü akşamı ılık banyo yaptım orayı yıkamadan
ben 2 gün sonra yapmıştım.doktorlarda genelde 2-3 gün sonrayı öneriyorlar.
Kızlar siz transferden sonra ne kadar banyo yapmadınız.
ben transfer olduğum günün ertesi günü akşamı ılık banyo yaptım orayı yıkamadan