haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar doktordan geldim.. alttan baktı doktorum; embriyoları görmem mümkün değil ama rahim kalınlığına bakıcam dedi inceldiyse iyiye yorulmaz dedi... şükür Allahıma rahim kalınlığı olması gerektiği gibi bebeğin düşmesini engelliycek kisler de oluşmuş bunun da olması gerekli bak oluşmuş dedi her şey yolunda 6. gün kana geçmez gebelikte bile 1 çıkabilir boşuna kendini üzmüşsün dedi... haftaya pazartesi test günüm hayrlısı Allah danRabbim hiçbirimizin hevesini kursağında bırakmasın inşallah..

Bak canım gördünmü boşuna evhamlanıyorsun.
Bi rahat bırak kendini.
Çok sevindim senin adına. İnşallah pazartesi günü güzel haberler vereceksin bize.

Canım merhaba,

ben 9 haftalık hamileyim, iki haftadır kahverengi akıntı yaşıyorum.Çok şükür ikizlerin kalpleri tıkır tıkır atıyor.Pruluton iğne oluyorum haftada bir ve istirahat ediyorum sürekli.12 haftadan sonra risk büyük ölçüde azalıyormuş, moralini yüksek tut, olumlu düşün.Allaha emanet bebeklerimiz.

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır bakarıyordum topiğe
bebişimle uğraşıyorum
8 hafta 3 günlük hamileyim transferden sonra kanamam olmuştu iğne ve ilaçlarda durdurmuştuk.
bebişim gayet iyi şuan 16 mm ve 2 gr kalbini de duyduk
fakat 3 gün önce yine kanamam başladı.akıntının arasında bazen belli belirsiz Bale'nde açık pembe ama az az oluyor
doktor progestan verdi günde 2 kere vajinal olarak
ama hala kesilmedi
ister istemez tedirginlik var. çok korkuyorum bişey olacak diye
doktorum sağlıksızsa zaten ne yaparsak yapalım düşer dedi ama 8 haftaya kadar gelmesi güzel gelişme dedi
yat dinlen bol su iç falan.... içimi çok rahatlattı denemez.

arkadaşlar benim durumumda olan varmı
tecrübelerinize ihtiyacım var :KK43:

guldusum bende ertesi gün yaptım bunu doktorum önerdi zaten ve duş almaya da devam ediyorum iyi geliyo.. bu arada doktor dönüşümü anlattım kuzum okursun rahatladım biraz :) bundan sonra ve her zaman dua dua dua...

Evet canım sıcak olmadığı sürece bende her gün yapıyorum benide çok rahatlatıyor.
Evet okudum yazdımda canım demiştim üzme kendini stres hormonu salgılattırma vücuduna :)
Yüce rabbim ol dediyse zaten olacaktır. Olmazsada dünyanın sonu değil.

Kizlar test sonucum negatif cikti :KK43:(( esime sonucu aciklarken cok zorlandim :KK43:((( deliler gibi agliyorum yanimdada kimse yok :KK43:(((

Evet canım sıcak olmadığı sürece bende her gün yapıyorum benide çok rahatlatıyor.
Evet okudum yazdımda canım demiştim üzme kendini stres hormonu salgılattırma vücuduna :)
Yüce rabbim ol dediyse zaten olacaktır. Olmazsada dünyanın sonu değil.

aynen öyle canım benim Rabbim ne derse o olucak... şimdi ben bi duş alayım sonra da yasin kitabını alayım elime hepten rahatlayım...

Allah allah sıkma canını diyeceğim canım ama kolay değil biliyorum
Ne biçim hastaneymiş o öyle.

Canim ben yurdisinda yasiyorum su almanlar buz gibi insanlar kulturleri cok farkli boyle durumlara normal gozu ile bakiyorlar...haberi alir almaz kullandigim butun ilsclari cope attim gozum gormesin diye gozyaslarim durmuyor ailemde yanimda degil...

Canim ben yurdisinda yasiyorum su almanlar buz gibi insanlar kulturleri cok farkli boyle durumlara normal gozu ile bakiyorlar...haberi alir almaz kullandigim butun ilsclari cope attim gozum gormesin diye gozyaslarim durmuyor ailemde yanimda degil...

Canım benim çok üzüldüm ne desem fayda etmeyecek biliyorum ama sabır demek ki zamanı değilmiş
Bi daha denersin.

Canım benim çok üzüldüm ne desem fayda etmeyecek biliyorum ama sabır demek ki zamanı değilmiş
Bi daha denersin.

Ben bidaha burda denemek istemiyorum allahin izniyle istanbulda denemek istiyorum ama hangi hastahane iyi bilmiyorum bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz hangi hastahaneyi tavsiye edersiniz??

kızlar doktordan geldim.. alttan baktı doktorum; embriyoları görmem mümkün değil ama rahim kalınlığına bakıcam dedi inceldiyse iyiye yorulmaz dedi... şükür Allahıma rahim kalınlığı olması gerektiği gibi bebeğin düşmesini engelliycek kisler de oluşmuş bunun da olması gerekli bak oluşmuş dedi her şey yolunda 6. gün kana geçmez gebelikte bile 1 çıkabilir boşuna kendini üzmüşsün dedi... haftaya pazartesi test günüm hayrlısı Allah danRabbim hiçbirimizin hevesini kursağında bırakmasın inşallah..

acaba bugün aynı zamanlarda mı doktordaydık.... bi ara zümrüt hanım diye seslendiler, benden hemen sonra muayeneye aldılar ama bilemedim :) inşallah herşey yolundadır

bahceci fulya tup bebek super herseyde super ilgileniyorlar bn orada yaptirdim

Canim o hastahaneyi bende cok duydum hatta tlfonla birkac kez dr guvenc bey ilede gorustum..senin tedavinide allah tamamina erdirsin..kusura bakmasan bisey soracam sizdeki sorun ney?? rabbim bugun bana yasattiklarini hicbir kuluna yasatmasin herkesin sonucu pozitif olur insallah...

X