haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Slm kizlar yarin test gunum.son dort gundur adet sancilari cekiyordum ama bu gun hicbir agrim sizim yok ters giden biseylermi var acaba.

selam kızlar hepinize tatlı bebişlerinizle birlikte mutlu bayramlar... :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kızlar bişey sorucam. daha önceki hamileliğinde ya da bu hamileliğinde saç boyatan var mı?
benim korkunç beyazlarım var. Öğretmenim ve malum eylülde okul başlıyor.
doktoruma henüz sormadım ama boyatan da boyatmayan da bir çok kişi var.
siz neler yaptınız? boyadıysanız hangi boyayı kullandınız?
yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sakın boyatma canım. Hamilelikte kullanılan kimyasallar bebeğin göbek kordon kanında bile bulunuyormuş yani yığılma oluyormuş. Eğer bitkisel bir boya bulabilirsen kullan ya da doktorunun tavsiyesi olan bir boya varsa. Ama kafana göre sakın iş yapma.

Kizlar bana yorum yapacak kimse yokmuuuu :KK43:((

canımm bence çok normal sonuçta hamilelik belirtileri adet belirtisi gibi ve sürekli olmuyo sen kendini asıl belirtilere hazırla yarın hayrlı haber alcaksın nasipse sakın aklına aksi bişey getirme.. bak bugün benim 7. günüm bütün belitiler bende var ama şu an ki baş ağrımı anlatamam sana gözlerim çıkcak sanki al işte beni de korku saldı normal mi acaba diye... zor işler bunlar çok zor işler...

canımm bence çok normal sonuçta hamilelik belirtileri adet belirtisi gibi ve sürekli olmuyo sen kendini asıl belirtilere hazırla yarın hayrlı haber alcaksın nasipse sakın aklına aksi bişey getirme.. bak bugün benim 7. günüm bütün belitiler bende var ama şu an ki baş ağrımı anlatamam sana gözlerim çıkcak sanki al işte beni de korku saldı normal mi acaba diye... zor işler bunlar çok zor işler...

Canim tedavin insallah hayirlarla sonuclanir.adet sancim varken de korkuyordum yokkende korkuyorum kafayi yemek uzereyim yarini bi atlatsaydim rahatliycaktim :KK43:( benim ucuncu gun embriyolariydi ve dort hucreliydiler onun icin pek umudum yok.. tek umudum tupbebekti yarin olumlu sonuc almasam hepten yikilacam umudum tukenecek..bu arada ben yurtdisinda yasiyorum burdaki doktorlar cok ilgisizler....

Son düzenleme:
Allahım güzel haberlerini alır bize de unut olursun inşallah:KK66:) benim dualarım seninle...

Sagol canim allah hepinizden razi olsun.seninde yarin opun varmis hiiccc heyecanlamma bu isin en basit tarafi o asil stres ondan sonra basliyor...insallah yumoslarin guzel guzel dollenirler sana siki siki tutunurlar canim.

kızlar günaydın..

dün inanılmaz bir baş ağrısıyla doğum evine gittim belki bişeyler yaparlar diye.. betahcg ye baktılar sonuç 1.00 :KK43: transferden günümü saymazsak 6. günüm de oldu bu :KK43: doktorumla konuştum az önce dur dedi daha çıkmaz ilaçlara devam hem gel öğleden sonra bi bakalım dedi.. içim bi tuaf belitiler hala devam ama dediğim gibi içim bi tuaaaff :KK43:( Rabbim "OL" emrine muhtacım....

X