- Konu Sahibi superisi_21
- #7.621
Slm kizlar yarin test gunum.son dort gundur adet sancilari cekiyordum ama bu gun hicbir agrim sizim yok ters giden biseylermi var acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar hepinize tatlı bebişlerinizle birlikte mutlu bayramlar...
kızlar bişey sorucam. daha önceki hamileliğinde ya da bu hamileliğinde saç boyatan var mı?
benim korkunç beyazlarım var. Öğretmenim ve malum eylülde okul başlıyor.
doktoruma henüz sormadım ama boyatan da boyatmayan da bir çok kişi var.
siz neler yaptınız? boyadıysanız hangi boyayı kullandınız?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
inş güzel haberler alırız sonunda Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.... dualarım seninle hepimizle
hoşbulduk Amin inş canım aynı gün olmuş transferimiz sen nerde yaptırdın
İnşallah güzel haberleri sizlerde alırsınız... Dualarımdasınız....
Slm kizlar yarin test gunum.son dort gundur adet sancilari cekiyordum ama bu gun hicbir agrim sizim yok ters giden biseylermi var acaba.
Kizlar bana yorum yapacak kimse yokmuuuu ((
canımm bence çok normal sonuçta hamilelik belirtileri adet belirtisi gibi ve sürekli olmuyo sen kendini asıl belirtilere hazırla yarın hayrlı haber alcaksın nasipse sakın aklına aksi bişey getirme.. bak bugün benim 7. günüm bütün belitiler bende var ama şu an ki baş ağrımı anlatamam sana gözlerim çıkcak sanki al işte beni de korku saldı normal mi acaba diye... zor işler bunlar çok zor işler...
kizlar bugun 6.gunum degerim 33.2 cikti insallh degerim artar hergun :)
Aayy canim gozun aydin 6. Gune ragmen degerin cok iyi.insallah kat kat artar canim.banada dua et yarin test gunum bu gece uyku bana haram....
Allahım güzel haberlerini alır bize de unut olursun inşallah) benim dualarım seninle...
kizlar bugun 6.gunum degerim 33.2 cikti insallh degerim artar hergun :)
Gunaydin kizlar kan vermeye gidiyorum dualarinizi esirgemeyin )
Gunaydin kizlar kan vermeye gidiyorum dualarinizi esirgemeyin )