haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Âmin canım inşallah :KK66:) ne bilim biri 18,5 diğerlerinden büyük tedirgin oldum. Senin en kaçlardaydı yumurta ölçülerin sen hamileydin Di mi

tedirgin olma hiç. benimki de çeşitli boyutlardaydı. hepsini hatırlayamıyorum ama 20 mm, 18 mm, 16 mm...gibi..
evet hamileyim Allahın izniyle, darısı başına inşallah canm

tedirgin olma hiç. benimki de çeşitli boyutlardaydı. hepsini hatırlayamıyorum ama 20 mm, 18 mm, 16 mm...gibi..

Gunaydin canim allah kucagina almayida nasip eder insallah.benim transferin 10. Gunu karnim adet olacakmisim gibi cok agriyor korkuyorum adet olacam sanki, sende boyle bisey yasadinmi? Yuzumde sivilceler almis basini gidiyor...yardimci olursan sevinirim canim. ; ((((

selam kızlar hepinize tatlı bebişlerinizle birlikte mutlu bayramlar... :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kızlar bişey sorucam. daha önceki hamileliğinde ya da bu hamileliğinde saç boyatan var mı?
benim korkunç beyazlarım var. Öğretmenim ve malum eylülde okul başlıyor.
doktoruma henüz sormadım ama boyatan da boyatmayan da bir çok kişi var.
siz neler yaptınız? boyadıysanız hangi boyayı kullandınız?
yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gunaydin canim allah kucagina almayida nasip eder insallah.benim transferin 10. Gunu karnim adet olacakmisim gibi cok agriyor korkuyorum adet olacam sanki, sende boyle bisey yasadinmi? Yuzumde sivilceler almis basini gidiyor...yardimci olursan sevinirim canim. ; ((((

Amin canim cumlemize insallah. Adet olacakmisim gibi agrilarim benim de oldu hatta transferin 5. Gununden itibaren oldu. Ben de cok korkuyordum senin gibi insallah o agrilar iyiye isaret.Bugun 10. Gununse kanda belli olurdu aslinda ne zaman tahlil yaptiracaksin? Guzel haberler alirsin insallah

kızlar meraba...

bugün benim tarnsferimin 6. günü 2. günün den itibaren bacak ağrılarım kasık ağrılarım batmalarım 3. gününden itibarende göğüslerim şişti ve acıyo sızlıyo,,,, adet için çok erken belirti desem bunun içinde çok erken gibi geliyo,,, kafam karışık yani,, ama şöyle de bişey var kızlar ben doğru dürüst hiç yatmadım desem yeri var yani günlük hayatıma 2. günden itibaren devam etttim yatmak hiç mantıklı gelmedi doktoruma göre de öyle zaten,, bu kendimi iyi hissetmeme sebep oluyo,, transferim 3. gün emriyosuydu 9 hücreli 2 şer 2 gr 2 bebiş :)) şimdi kızlar benim gibi beklemede olup da vücudunda değişiklik hisseden ağrısı olan ya da ne biliim farklı şeyler yaşanlar var mı?? payalaşabilir misiniz?? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

ve guldusum seni merak ediyorum nasılsın neler yapıyosun arkadaşım habersiz bırakma bizi....

Amin canim cumlemize insallah. Adet olacakmisim gibi agrilarim benim de oldu hatta transferin 5. Gununden itibaren oldu. Ben de cok korkuyordum senin gibi insallah o agrilar iyiye isaret.Bugun 10. Gununse kanda belli olurdu aslinda ne zaman tahlil yaptiracaksin? Guzel haberler alirsin insallah

Canim pazartesi test yapacam sanki o zamana kadar adet olurum gibi yaa :KK43:( bana dua et hamislerin duasi kabul olur.

Allahım inşallah ben de hamileyim diyebilirim canım senin gibi:KK66:)allahım sana da sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin:))

Canım benim dozumu düşürdü bugün doktor elimdeki yetiyor artık.. Ama sana çok teşekkür ederim. Burada olmazsa insan kafayı yer buradaki herkes birbirini o kadar iyi anlıyor ki Allah senden de hepsinden de razı olsun inşallah :KK66:

Tahmin ediyordum öyle olacağını amin canım inşallah hepimizden razı olsun transferini hayırlı etsin bebeklerine kavuştursun :)

arkadaşlar sadece size güzel dileklerimi iletmek ve sevinçlerni okuyup moral bulmak için uğradım. Hamile sevinçlerinizi görünce de gerçekten yüreğime su serpildi. Ben endo. hastasıyım ve 2 aşılamamı oluyorum bu ay, daha şimdiden bıktım ve sağa sola çatıyorum. İçimden bi ses de tüple anne olacağımı söylüyo. Hepinize bu zorlu yolu geçip anne olduğunuz için çok saygı duyuyorum, Allah hepimize kolaylık versin, umarım ben de o günleri görürüm.

kızlar merhaba.ben mayıs 28 de transfer olmştum maalesef negatifle sonuçlandı.şimdi biraz ara verdim toparlanmak için.ekim yada kasım gibi yaptırmayı düşünüyorum.3 tane dondurulmuşum var.çok üzülüyorum 2 kez aşılama yaptırdım fakat onunla tutacağına inanmıyordum hep tüp bebek yaptırcam ve tutacak diyorum o da negatif olunca yıkıldım.tam yeni yeni toparlıyordum ta ki bayramın 1.gününe kadar.o gün yeniden depreşti acım çok ağladım o akşam.şimdi umudum 2.tüp bebek denemesi.kızlar ne olur bişiler söyleyin çok anne olmak istiyorum 2.tüp bebekte dondurulmşla hamile kalan varmı???

kızlar meraba...

bugün benim tarnsferimin 6. günü 2. günün den itibaren bacak ağrılarım kasık ağrılarım batmalarım 3. gününden itibarende göğüslerim şişti ve acıyo sızlıyo,,,, adet için çok erken belirti desem bunun içinde çok erken gibi geliyo,,, kafam karışık yani,, ama şöyle de bişey var kızlar ben doğru dürüst hiç yatmadım desem yeri var yani günlük hayatıma 2. günden itibaren devam etttim yatmak hiç mantıklı gelmedi doktoruma göre de öyle zaten,, bu kendimi iyi hissetmeme sebep oluyo,, transferim 3. gün emriyosuydu 9 hücreli 2 şer 2 gr 2 bebiş :)) şimdi kızlar benim gibi beklemede olup da vücudunda değişiklik hisseden ağrısı olan ya da ne biliim farklı şeyler yaşanlar var mı?? payalaşabilir misiniz?? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

ve guldusum seni merak ediyorum nasılsın neler yapıyosun arkadaşım habersiz bırakma bizi....

canım bu kadar sorgulama kendini akışına bırak kafanı boşalt
bu dönemde rahat etmen lazım.
benimde çok ağrım oldu. bugün daha iyiyim şükür.
kan testini ne zaman yapacaksın
bu arada saç kurutma makınesı var ya atletının uzerınden canını yakmayacak şekilde tut acayip yumuşatıyor gögüsünü cnm dene

canım bu kadar sorgulama kendini akışına bırak kafanı boşalt
bu dönemde rahat etmen lazım.
benimde çok ağrım oldu. bugün daha iyiyim şükür.
kan testini ne zaman yapacaksın
bu arada saç kurutma makınesı var ya atletının uzerınden canını yakmayacak şekilde tut acayip yumuşatıyor gögüsünü cnm dene

elimde olsa sorgulamıcam kendimi kuzum da malesef bu mümkün değil :)
ya 16 ya da 19 ağustos tam tarihi hatırlamıyorum arayıp sorcam canım benim,,
guldusum göğüs uçlarına bi baksana kahve rengi halka kısmında pütürcükler var mı bi de ucunu sıkınca damla şeklinde sıvı gelcek mi bunlar da oldu bugün kız bu kadarı da psikolojik olamaz heralde:)
Rabbim hayrla sonuçlandırsın inşallah...

arkadaşlar sadece size güzel dileklerimi iletmek ve sevinçlerni okuyup moral bulmak için uğradım. Hamile sevinçlerinizi görünce de gerçekten yüreğime su serpildi. Ben endo. hastasıyım ve 2 aşılamamı oluyorum bu ay, daha şimdiden bıktım ve sağa sola çatıyorum. İçimden bi ses de tüple anne olacağımı söylüyo. Hepinize bu zorlu yolu geçip anne olduğunuz için çok saygı duyuyorum, Allah hepimize kolaylık versin, umarım ben de o günleri görürüm.

Bende endo hastasıyım endo olanlara herzaman bir sicaklik duyuyorum o yüzden sanırım :) dur bakalım daha bikmak için çok erken. Annelik uzun ve fedakarlik isteyen bir süreç inşallah gerek.kalmaz aşılama tutar ama tutmazsa da tüp bebekle anne olursun inşallah. Nasip bu işler Allah ne şekilde nasip ettiyse o şekilde nasip olacak inşallah sabırlı ol Allah yardimcin olsun

slm kızlar nasılsınız ??? benide aranıza alırmısınız ??ben 24 yaşındayım bu 4. denemem bahçeci fulyada tedavi görüyorum
benim çarşamba günü transferim oldu günler geçmek bilmiyor gezinirken
size rastladım varmı aranızda gün sayan beraber sayalım.... bana 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi bugün
transfer sonrası 4.günüm Rabbim hakkımızda hayırlısını versin en kısa zamanda hasretimizi dindirsin göbüşlerimizi yavrularla doldrsun inş :))

slm kızlar nasılsınız ??? benide aranıza alırmısınız ??ben 24 yaşındayım bu 4. denemem bahçeci fulyada tedavi görüyorum
size rastladım varmı aranızda gün sayan beraber sayalım.... bana 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi bugün
transfer sonrası 4.günüm Rabbim hakkımızda hayırlısını versin en kısa zamanda hasretimizi dindirsin göbüşlerimizi yavrularla doldrsun inş :))

hayirli olsn cnm bnimde pazartesi oldu senin doktorun kim

elimde olsa sorgulamıcam kendimi kuzum da malesef bu mümkün değil :)
ya 16 ya da 19 ağustos tam tarihi hatırlamıyorum arayıp sorcam canım benim,,
guldusum göğüs uçlarına bi baksana kahve rengi halka kısmında pütürcükler var mı bi de ucunu sıkınca damla şeklinde sıvı gelcek mi bunlar da oldu bugün kız bu kadarı da psikolojik olamaz heralde:)
Rabbim hayrla sonuçlandırsın inşallah...

Gogusumde pütürcük var ama önceden de vardı sanki sıvı gelmiyor ama
Canım bunlar için çok erken ama. Demesi kolay biliyorum ama kafanı başka şeylere ver.
Bu kadar sorgularsan stres hormonunu fazla çalıştırırsın
Benim cumartesi test günüm bakalım :)

Hoşgeldin. Benimde transferim çarşamba günü oldu.
Bekliyoruz bakalım rabbim dualarımızı boş çevirmesin.

X