haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

arkadaşlar dr gittim ilaçlarımı kesti düşük yapıyormuşum :KK43:

GEçmiş olsun canım benim. Vardır bir hayrı. Allahtan erken yaptın düşüğünü geçen yazdım belki okumuşundur. Geçen gün bir arkadaşımın tanıdığı doğum sancısı beklerken bebek ölmüş karnında. Herşeyi hazır yani düşün. Bebek down sendromluymuş meğersem. Allah beterinden korusun bizim bilmediimiz ne hayırlar var kim bilir. Biz sadece görebildiğimiz kadarıyla hareket edioruz işte.

Sanirim benden haber bekleyenler var.kesemizde yolk sac denen beslenme kesesi var.bugun doktorda bebekte vardi.goruntude kipirtisi vardi kalbi atiyodu sanki.ama kalp sesi bi turlu gelmedi.haftaya bi daha gidicem nasik sabredeceksem.korkuyorum :KK43:(var mi bole bise

Sanirim benden haber bekleyenler var.kesemizde yolk sac denen beslenme kesesi var.bugun doktorda bebekte vardi.goruntude kipirtisi vardi kalbi atiyodu sanki.ama kalp sesi bi turlu gelmedi.haftaya bi daha gidicem nasik sabredeceksem.korkuyorum :KK43:(var mi bole bise

Hayirli olsun icini ferah tut merak etme kalbi de atacaktim srn ne kadarlik hamileydin:KK4:

benim ilaçlarım bitti artık kullanma dedi doktorum.8+5 bugün bulantım yok allaha şükür sadece üşüyorum bir de sarı renkli bir akıntım var üşüttüm de nezle gibi birşey yaşıyorum bu ara belki ondandır diyorum

malum yaz tatili, memleketleri gezdiğimiz içi,n nete pek giremiyorum .. :KK25:
canım biz de bu gün 8+1 olduk hayırlısıyla :KK49::KK49:
26 temmuzda duyduk kalp atışlarımızı şükürler olsun :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
mucizelerimden biri biraz heyecanlı, biri daha sakin atıyordu kalbi
herşey yolunda şükürler olsun.
şu an jel, folikasit ve coraspirin kullanıyorum
jeli 12. haftaya kadar dedi tüp bebek merkezi
inşallah hepimiz için herşey yolunda gider .. :KK49::emir_bebek::emir_bebek::KK49:

:nazar::nazar: Allah kucağına almayıda nasip etsin cnm bende Allahın izniyle yarın gidicem keseleri görmeye,kalp atışlarını duyarım diye umut ediyordum ama duyamayacağım o zaman sen duyamadığına göre ben hiç duyamam bakalım hayırlısı.

canım nasıl oldun? duydun mu kalp atışlarını?
biz 26 temmuzda duyduk şükürler olsun :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
ikisi de iyi maşallah :nazar::nazar:

bu gün 8+1 olduk hayırlısıyla. 6. haftadan beri acayip bulantı var :KK25:
yediklerim 10 dk kalmıyo midemde malesef
ne süt, ne yogurt, ne ceviz, ne badem... hiç bişey yiyemiyorum
gelişimlerinde sıkıntı olacak diye çok korkuyorum :KK43::KK43:
inşallah benim depolarımdan yeteri kadar alabilirler ..

kızlar tranferden geldim çok şükür bu günleri gördüm... 3.gün embriyosu yapıldı 2 tane transfer edildi 4 tane donduruldu.. şimdi bişey sorcam embriyolar 9 hücreli 2 şer gr lar sizce nasıl dr iyi gelişimli dedi ama sizlerin tecrübesi de benim için önemli biliyosunuz... Rabbim yardım etsin hepimize hayrla sonuçlandırsın inşallah...

kızlar tranferden geldim çok şükür bu günleri gördüm... 3.gün embriyosu yapıldı 2 tane transfer edildi 4 tane donduruldu.. şimdi bişey sorcam embriyolar 9 hücreli 2 şer gr lar sizce nasıl dr iyi gelişimli dedi ama sizlerin tecrübesi de benim için önemli biliyosunuz... Rabbim yardım etsin hepimize hayrla sonuçlandırsın inşallah...

hayırlı olsun canım, sıkı sıkı tutunsunlar sana. 9 hücreli çok güzel bence...

İnşallah sıkı sıkı tutunsunlar annelerine.hucresi cok iyi canim benim biri 8 biri 7 hucreliydi cok şükür ikiside benimle.darisi sana ve bekleyen arkadaslara insallah.

4+6 hFtalik hamileyim kese gorunmedi karindan

dr bisi yok dedi

yarin kendi dr randevum var

Canim daha cok erken hele birde karindan kesinlikle göremez neden bu kadar erken gittin?en son kan degerin kacti ? Bide o degerini iki gunde 2 ye katlayip hesapla 3000 uzeriyse vajinal usg ile gorebilirsin keseyi.bosuna telaslanma yani.

GEçmiş olsun canım benim. Vardır bir hayrı. Allahtan erken yaptın düşüğünü geçen yazdım belki okumuşundur. Geçen gün bir arkadaşımın tanıdığı doğum sancısı beklerken bebek ölmüş karnında. Herşeyi hazır yani düşün. Bebek down sendromluymuş meğersem. Allah beterinden korusun bizim bilmediimiz ne hayırlar var kim bilir. Biz sadece görebildiğimiz kadarıyla hareket edioruz işte.
sagol canim tabi ki de vardir bir hayir ama insanin elinde degil ki o kadar cok alismistim ki bebegime simdi icimde bir bosluk var yarin kuretaj icin cagirdi drum dusmesini beklemeyecek Allah kimseye evlat acisi yasatmasin. dusukten ne kadar sonra tekrar tedaviye baslaniyo bir bilgin varmi

sagol canim tabi ki de vardir bir hayir ama insanin elinde degil ki o kadar cok alismistim ki bebegime simdi icimde bir bosluk var yarin kuretaj icin cagirdi drum dusmesini beklemeyecek Allah kimseye evlat acisi yasatmasin. dusukten ne kadar sonra tekrar tedaviye baslaniyo bir bilgin varmi

Bildiğim kadarıyla normal gebeliklerde en az 6 ay korunma öneriyorlar vücudun rahimin kendine gelebilmesi için. Çünkü gebelik erken olursa düşük riski yine yüksek oluyor diye. Hatta dayımın gelininin bir düşüğü oldu doktor korun demiş aklınca iş yapmış ikinciye hamile kaldı üç ay içinde o da düştü. Zaten dünyanın ilacını kullanıyoruz psikolojiler yerle bir vücut kendinden geçmiş muhtemelen sana da biraz dinlenme önerebilir ama tabi doktorunun takdirine bağlı bir durum bu. Tabi derler ki evlat acısı bi de kardeş acısı çok zor. Ama düşünsene onu kucağına aldığını gülüşünü gördüğünü gözlerine baktığını ve sonra kaybettiğini. Biliyorum üzülmemek acımamak elde değil ama beterin beteri var diye diyorum. Yoksa bilmez miyim her adet döneminde hepimiz çocuk düşürmüş gibi ağladık ben ağladım yani eminim herkes bu duyguyu yaşamıştır. Dört aşılama, bir başarısız tüp bebep aylarca yumurta takibi. Bu kadar sıkıntıdan sonra allah nasip etmis onu hissetmişin ama onu veren yine yanına almış. Emanet işte. Ben her gün alışveriş sitelerinde bir sürü eşya bakıyorum cesaret edip alamıyorum. Dur kızım diyorum sabır. Bu kadarını nasip etti Allah inşallah zamanı var alırsın diyorum. Hiçbirimizin hiçbişeyinin garantisi yok diye diyorum canım benim. Üzülme demek saçma üzül demek saçma. Böyle arafta bir durum işte. Unutacaksın emin ol yeni denemede Allahın izniyle yediğin iğneleri de unutacaksın, içtiğin ilaçların yan etkisini de unutacaksın kürtajı da unutacaksın. Unutma duygusu Allahın verdiği bir lütuf insanlara emin ol hepsini unutacaksın yeni umuduna sarılacaksın. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hayırlı zamanlarda.

Canım benim de ilki 5.gündü tutmadı ikinci de 3.gün iki tane transfer edildi biri 7 biri 9 hücreliydi. biri benimle çok şükür. Gayet güzel Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah kucağına almayı

Aranizda benim durumumda olup hamile kalan varmi lutfen yardim edin :KK43:((

Canım durumunda ne var baktım ama bişey göremedim. Sakin ol transferin yapılmış gerilme sakin ol. Herkesin bünyesi farklı birinde olmayan sende olur bilemezsin. Rabbim nasip ederse taşın içinde çiçek büyüyor. Sıkıntı yok gerilme. Karnın kocaman olsun bebişlerle dolsun inşallahh :) :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Canım benim hoşgeldin bugün merak ettim seni
şimdi nasılsın? ohh maşallah bol bol bölünsünler:)

Canım benim hoşgeldin bugün merak ettim seni
şimdi nasılsın? ohh maşallah bol bol bölünsünler:)

canlarım çok sağolun sonuç gidişat iyi Allahım sonucunu da hayrlı etsin hepimizle birlikte inşallah....

guldusum çok güzel bi duygu arkadaşım sana da az kaldı seninkiler hele tombik tombik gelcek annesine bi de dondurma olcaklar ohhh misss gibi :))) Allaha emanetler inşallah...

ama bende bi sıkıntı var ben normal günlük hayatıma devam etmek istiyorum tabi ağır kaldırmadan kendimi yormadan azıcık ütü bile yapasım var noluuur şekerim ne dersin??

canlarım çok sağolun sonuç gidişat iyi Allahım sonucunu da hayrlı etsin hepimizle birlikte inşallah....

guldusum çok güzel bi duygu arkadaşım sana da az kaldı seninkiler hele tombik tombik gelcek annesine bi de dondurma olcaklar ohhh misss gibi :))) Allaha emanetler inşallah...

ama bende bi sıkıntı var ben normal günlük hayatıma devam etmek istiyorum tabi ağır kaldırmadan kendimi yormadan azıcık ütü bile yapasım var noluuur şekerim ne dersin??

Çok sevindim canım benim. transferi aşılama gibi yaptılar değil mi?
benım çarşamba olacak canım 6. gun embrıyosu bugun aradılar guzel bölünüyorlar dedi.
ama 6 gunu çok geç gibi geldi bana embriyolog 6 güne kadar yaşayan rahime daha rahat tutunur dedı bilemiyorum artık
bence bugun utunu yapma canım acelen yoksa bırak yarın obur gun yaparsın

Canım durumunda ne var baktım ama bişey göremedim. Sakin ol transferin yapılmış gerilme sakin ol. Herkesin bünyesi farklı birinde olmayan sende olur bilemezsin. Rabbim nasip ederse taşın içinde çiçek büyüyor. Sıkıntı yok gerilme. Karnın kocaman olsun bebişlerle dolsun inşallahh :) :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Sagol canim cevabin icin.benim 3. Gun transferi ve 4 hucreliydiler onun cok korkuyorum bana cok dusuk geldi :KK43:( benim durumumda olanlar varmi diye merak ediyorum.

X