haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

:nazar::nazar: maşallah canım, çok güzel artmış. korkma birşey olmaz Allahın izniyle

ben de kan verdim bugün sabah, ancak akşama doğru çıkacak. 8. gün 50ydi bakalım 11. gün kaç olacak.. yalnız doktorum henüz günüm geçmemiş olduğu için düzenli artış olmuş olsa bile çarşamba yine kan testi istedi.

:KK76:sana da hayırlı olsun sdtive'cim:))))))
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar: maşallah canım, çok güzel artmış. korkma birşey olmaz Allahın izniyle

ben de kan verdim bugün sabah, ancak akşama doğru çıkacak. 8. gün 50ydi bakalım 11. gün kaç olacak.. yalnız doktorum henüz günüm geçmemiş olduğu için düzenli artış olmuş olsa bile çarşamba yine kan testi istedi.

canım inşallah yükselerek devam edecek korkma.

Kızlar 2. testimi yaptırdım 11. günüm bugün sonuç 215,39 dr um çok iyi dedi çarşambaya tekrar edeceğiz ama.
OHSS içinde dr um çok su içme yeteri kadar iç tuvalete gidebilecek kadar dedi.
Tuzlu ayran, tuzlu su, sporcu içeceği iç dedi.Çarşambaya tekrar bakacak olmassa suyu çekeceğim dedi umarım bir an evvel iyileşirim.Çok su içmekle çok hata etmişim:KK43:((((

Kızlar 2. testimi yaptırdım 11. günüm bugün sonuç 215,39 dr um çok iyi dedi çarşambaya tekrar edeceğiz ama.
Tuzlu ayran, tuzlu su, sporcu içeceği iç dedi.Çarşambaya tekrar bakacak olmassa suyu çekeceğim dedi umarım bir an evvel iyileşirim.Çok su içmekle çok hata etmişim:KK43:((((

süper haber canım :KK16::KK16::KK16:
Hadi gözün aydın.
Hadi ya ama su için op dan sonra bol bol diyor doktorlar.
doktordan doktora farkediyor demek
çokmu şişliğin var

maşallah çok iyi canm..ohss de bir an önce geçer gider inşallah :KK34::KK34::KK34:

kızlar uzun bir aradan sonra yarım saatligine yigeniminn dogum gününe gittim..karnım şiş veherkes dogumun yanastımı diye dalga geçtiler..düşünün işte..niye olduki anlamadım bukadar...veyarınn ikinci test var kanamam yok ama ilaçlardanmı yok bilmiyorum inş bebişlerim tutmuştur ve şu 11.gün ki 70 olan degerim yarın 14.günümüzde inşş kattt kattt artmıştır..meleklerim anne seni üzdükama burdayız derler..rabbim bizleri evlatla sınamasın

Canım korkma lütfen bak kanamanda durmuş ağrılara alış gerçekten hergün başka türlü bir agrin olacak. Doktorum bana Kanaman.olmadığı sürece her tür agriya alış rahim buyumeye başlıyor ve göğsüne kadar çıkıyor hiç bir belirti vermeden bunlar olmaz demişti. Suan seninki yerleşme ağrıları. Benim sonucumu aldıktan sonra bir sabah uyandığımda öyle şiddetli bir agrim olduki eşime dedim gitti bebekler o gün boyunca devam etti. Seninleler inşallah :KK16:

süper haber canım :KK16::KK16::KK16:
Hadi gözün aydın.
Hadi ya ama su için op dan sonra bol bol diyor doktorlar.
doktordan doktora farkediyor demek
çokmu şişliğin var

Teşekkür ederim canım benim.
Evet canım hemde çok fazla 7-8 aylık hamile gibiyim hiç bir kıyafetim olmuyor.Çok su içmek vücuda faydalı değilmiş yeteri kadar içmek lazımmış Çok su içmek karındaki damarları genişletiyormuş o da suyun vücutta tutulmasını sağlıyormuş o da haliyle şişkinlik yapıyormuş.Ben burda okuduklarımdan sonra da abarttım biraz sanırım su olayını ohss su ile geçiyor yazıyordu herkes.

maşallah çok iyi canm..ohss de bir an önce geçer gider inşallah :KK34::KK34::KK34:

Teşekkür ederim canım inşallah geçer 3 günden beri hiç uyuyamadım şişkinlik yüzünden.Sağa sola bile dönemiyorum sırt üstü yattığımda da nefes alamıyorum ne yapacağım bilmiyorum:KK43:((( Rabim yardımcımız olsun.

:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar: maşallah canım ya ne kadar güzel yükselmiş değerin... ben sonucumu 1-2 saat sonra alacağım inşallah...

biz seninle ne çok benziyoruz, doktorlarımız da benziyor :21::21: ayran bana da iyi geliyor, doktorum bana da sakın çok su içme demişti. bir de protein ağırlıklı beslen canım iyi geliyor... benim sanki ağrılarım dünden beri azaldı, kilom da sabitledi, artmıyor, daha azalmaya başlamadı ama. tek belirtim şişkinlik olduğu için şimdi de beni acaba bir terslik mi var korkusu sardı, iyice sapıttım anlayacağın :KK1:

inşallah benim değerim de güzelce artmıştır :KK16:

kızlar güzel haberler vermek isterdim ama sevincim ne yazkki yarım kaldı, çarşamba günü 275 olan değerim cuma günü 135 e düştü ve bugün de 46..... anlayacağınız düşük yapıyorum.. yine nasip değilmiş... :KK43:(

kızlar güzel haberler vermek isterdim ama sevincim ne yazkki yarım kaldı, çarşamba günü 275 olan değerim cuma günü 135 e düştü ve bugün de 46..... anlayacağınız düşük yapıyorum.. yine nasip değilmiş... :KK43:(

kimyasal gebelik oluyor çok üzüldüm

bu neden oluyor

Bugün transferim var sabırlı ve zorlu bi yola çıkacağım inşallah.. Bana dua edin duanızı esirgemeyin hoşçakalın

mevlamkuzularını alıp gelip göbüşünnde büyütmeyi nasip etsim ccccnm innş

maşallah yumurtalar güzel gidiyo çarşamba ya da perşembe çatlatma iğnelerin vurulursa en geç cuma opun olur sonra da yine en erken p.tesi transferin ayyyy çok heycanlı aynı gidiyoruz ya guldusum kalbim küt küt Rabbim hayrla sonuçlandırsın daralma arkadaşım tranferden sonra napcaz nerelere sığcaz nasıl geçcek 12 gün ben şimdiden onun derdindeyim iyi ki varsınız....

biz burdayız cnm sıkıldıkça gel...dertleşiriz..

ben de aranıza yeni katılıyorum, tüp bebek tedavisine başladık, 17 temmuza 2 embriyo transfer edildi. bugün bHCG testi yaptırdık sonuçlar öğleden sonra çıkacak. benim kasıklarımda çok ağrı var sanki adet olacakmısım gibi, biraz lekelenmem oldu sabah. çok korkuyorum, aslında hamilelik belirtilerim var ama lekelenme olayı beni korkuttu. acaba 2 embriyodan biri tutunmadımı yoksa düşükmü başladı bilemiyorum. benzer şeyler yaşayanlar varmı? bilgi verirseniz çok sevinirim.

ccnnm çıktımı sonnnnuçlArın ben pek ii bir örnek olmayabbilirim ama kanamam vardı sonucum11.günn 70 çıktı..umarım ii sonuçlar alırsın cnm

cnm sonnnucunu hevesle bekliyorum..bbe nn pek mutlu dönnemedim hadisiz dönün inş

süper cnnm maşallah ne güzel ilerlemiş..hadi sırada keseler ve pıtpıtlar var ccnm

Canım korkma lütfen bak kanamanda durmuş ağrılara alış gerçekten hergün başka türlü bir agrin olacak. Doktorum bana Kanaman.olmadığı sürece her tür agriya alış rahim buyumeye başlıyor ve göğsüne kadar çıkıyor hiç bir belirti vermeden bunlar olmaz demişti. Suan seninki yerleşme ağrıları. Benim sonucumu aldıktan sonra bir sabah uyandığımda öyle şiddetli bir agrim olduki eşime dedim gitti bebekler o gün boyunca devam etti. Seninleler inşallah :KK16:

ccnnnm çok korkuyorumhemde çokk...bbbugün tekrar kanverdim 11.günn 70 14.gün 118.....mevlama emannnetiz

mevlam yar ve yardımcın olsun seni anlıyorum dilerim mevlam melegini tez zamannda gönndersin inş

ccnnm çıktımı sonnnnuçlArın ben pek ii bir örnek olmayabbilirim ama kanamam vardı sonucum11.günn 70 çıktı..umarım ii sonuçlar alırsın cnm

sonuçlarım kötü kızlar, çarşamba tekrar kan verecem.

canımmm çok sevindim kuzum süper nasıl güzel sarılmış annesine melek Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. hadi bakalım güzel anne hamişlerin duası çok makbul hepimiz için duanı bekliyorum :KK66: Allaha emanet olun babanız iyi baksın size emi :KK66:)

Kızlar Rabbime bin şükür değerim 195 çıktı :nazar::nazar::nazar:çarşamba günü tekrar kan vereceğim

ama görüyorum ki hala sevinmek için erken... Allahıma emanetiz sonuçta, onun dediği olacak...inşallah hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldurur :KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar: maşallah canım ya ne kadar güzel yükselmiş değerin... ben sonucumu 1-2 saat sonra alacağım inşallah...

biz seninle ne çok benziyoruz, doktorlarımız da benziyor :21::21: ayran bana da iyi geliyor, doktorum bana da sakın çok su içme demişti. bir de protein ağırlıklı beslen canım iyi geliyor... benim sanki ağrılarım dünden beri azaldı, kilom da sabitledi, artmıyor, daha azalmaya başlamadı ama. tek belirtim şişkinlik olduğu için şimdi de beni acaba bir terslik mi var korkusu sardı, iyice sapıttım anlayacağın :KK1:

inşallah benim değerim de güzelce artmıştır :KK16:

Canım benim artmıştır inş.
Evet doktorlarımız çok benziyor sende başkentte tedavi oluyordun değil mi?
Hadi bakalım gelsin güzel haber:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

cnm sonnnucunu hevesle bekliyorum..bbe nn pek mutlu dönnemedim hadisiz dönün inş

süper cnnm maşallah ne güzel ilerlemiş..hadi sırada keseler ve pıtpıtlar var ccnm

ccnnnm çok korkuyorumhemde çokk...bbbugün tekrar kanverdim 11.günn 70 14.gün 118.....mevlama emannnetiz

mevlam yar ve yardımcın olsun seni anlıyorum dilerim mevlam melegini tez zamannda gönndersin inş

Amin canım inş.Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inş. şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine

X