-
- Konu Sahibi superisi_21
Canim insaallah Rabbim ilk seferde yuzunu guldursun.Hep pozitif ol tatlim transfer olunca ben hamileyim de kendi kendine hep yatma iki saatte bir kalk evin icinde yuru...Kafani baska seylere vermeye calis kitap falan oku...Bol su ic canim kan dolasimi icin...Allahin izni ile pozitif olcak Insa Allah.. Aminnn...
Hadi canım gözün aydın..inşallah yavruların sıkı sıkı tutunur sana..ve topiğin ilk hamilelerinden olursun...göbüşlerin kocaman kocaman olur..
canım meraba transfer yapıldı çok şükür biz iki embriyo istiycektik zaten doktorumuzda öyle yapcam dedi 2 tane 2. kalite 3. gün embriyosu transfer edildi.... canım o idrara sıkışık olma durumu çok zormuş yaaaa sabahtan itibaren içtiğim 1 litre suydu 3 kerede vc ye gittim yinede çok zorlandım hatta doktorada dedim hocam fenayım her an kaçırabilirim die :)))))))))
diğer 2 embriyomuz 3. kaliteymiş dondurmaya dayanmaz dediler....
sıpalarımı aldım geldim canımcım
transferin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, 35 yaş altına iki embriyo olmuyo diye duymuştum yapılabiliyormuymuş? bende istiyorumda sorayım dedim...
saolasın kuzum gerisi beklemek artık
allaım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :26::26::26::26:
naptın canım yaa transferin oldu demi
Canim hayirli olsun transferin.Insallah bebislerin sana tutunsun.hep anneleriyle olsun.Bi eli bezde Bi elin mamada olsun:)))
transferin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, 35 yaş altına iki embriyo olmuyo diye duymuştum yapılabiliyormuymuş? bende istiyorumda sorayım dedim...
Oldu canım evdeyim yatıyorum, salıya kadar yatmalısın dedi bizim dr. 2embriyo konuldu. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar... Bizimde sabırlı olup bekleyebilmemz gerekiyor tabiii
20si test günüm
Hayırlı olsun senn bebişlerde bu arada, somsıkı tutunurlar sağlıkla dünyaya gelrler inşallah
slm kızlar.1 haziranda transferim vardı,diğer konudan hatırlayanlar vardır.transferimden 2 saat sonra babamı kaybettim.hiç yatmadan sabaha kadar havaalanında bekledim.sabah 7 de adanaya indim ama cenazeye yetişemedim.o üzüntüyle bayılmışım.kötü düşmüşüm.kolum dirseğime kadar çatlak.ertesi gün dayımın eşini kaybettik,1 gün sonra bir akrabamızı daha kaybettik.okadar çok acı çektim üzüldümki anlatamam.bunları neden yazdım biliyomusunuz.bugün 8. günüm.eşim zorla tahlil yaptırdı ve betahcg:66.5 çıktı.transfer günüm babamın öldüğü gün.hamile kalmayı hiç istemedim o kabus günü hatırlamamak için, ama kısmet böyleymiş.5 kez dene olmasın babamın öldüğü gün olsun,dicek bişey bulamıyorum.kısmetinizde varsa kızlar,bunca şeye rağmen olabiliyomuş,tutunabiliyomuş demekki,allah sizleri benim gibi sınav yapmasın arkadaşlar
aminnnnn aminnnnnnnn
yalnız bu duamı bedduamıydı kızzzz
Bizim gibi hasretle bekleyenlere en guzel dua bu olur herhalde dimi:)))Annen bana boyle soyler cok hosuma giderdi.
hayırlı olsun canım beraber gün sayıcaz banada 21 inde test yaptırabilirsin dediler bak şimdi yaaa aynı gün transfer olduk ama bir gün arayla test diyolar seninde 3. gün embriyosu demi?????????
neyse inşallah ard arda veririz ikiz haberini
canım meraba transfer yapıldı çok şükür biz iki embriyo istiycektik zaten doktorumuzda öyle yapcam dedi 2 tane 2. kalite 3. gün embriyosu transfer edildi.... canım o idrara sıkışık olma durumu çok zormuş yaaaa sabahtan itibaren içtiğim 1 litre suydu 3 kerede vc ye gittim yinede çok zorlandım hatta doktorada dedim hocam fenayım her an kaçırabilirim die :)))))))))
diğer 2 embriyomuz 3. kaliteymiş dondurmaya dayanmaz dediler....
sıpalarımı aldım geldim canımcım
Oldu canım, aldık bebişlerimizi evimizde yatıyoruz... Allah razı olsun canım, hayırlı haberler veririm inşallahkızlar transferleriniz olmuştur inşallah.Rabbm yardımcınız olsun
İnşallah canım, amin
Yumurta toplamanın 14.günü diyorlar canım, o da 20si yapar. Önemli değil hayırlısıyla allahım sabır bersin ve en önemlisi pozitif sonuçlarımızı alalımda
cnm öncelikle başın sağ olsun.ama biliyosunki herşeyde bi hayır var.belkide bu durum acını azaltacak.ayrıca sonucuna çok sevindim.bizlerde dua et.kendini üzme.allah yeterki dilesin. herşey bi ol demesiyle.allahım bizlerde hayırlı evlat müjdesi yaşatsın...inşallah bu seferki tedavimizin sonucunda allahım anne olmamızı nasip eder.kendine iyi bak.sıkılırsan buraya takıl.aeo
canım bende yapmazlar heralde diyodum ama devlette daha sıkı özel biraz daha esnek
yaptır tabi ya bi avazda iki tane iyidir hehehehe
35 Yasin altinda iki negatif denemen varsa ucuncude 2 taneye izin var Tv soylemisti doktor...
başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin.Allah yavrunuzu bağışlasın inş.