- 15 Nisan 2013
- 115
- 0
- Konu Sahibi superisi_21
hımmmmm neyse pozitif olsunda beklerim hem ne demişler şu andan itibaren aksi ispatlanana kadar hamişiz
Eveett, güzelmiş böyle düşünmek
Hamişizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmmmm neyse pozitif olsunda beklerim hem ne demişler şu andan itibaren aksi ispatlanana kadar hamişiz
kaç kişi transfer oldu ve transfer tarihleri için bir liste yapılsa takip açısından ii olur aslında
canım meraba transfer yapıldı çok şükür biz iki embriyo istiycektik zaten doktorumuzda öyle yapcam dedi 2 tane 2. kalite 3. gün embriyosu transfer edildi.... canım o idrara sıkışık olma durumu çok zormuş yaaaa sabahtan itibaren içtiğim 1 litre suydu 3 kerede vc ye gittim yinede çok zorlandım hatta doktorada dedim hocam fenayım her an kaçırabilirim die :)))))))))
diğer 2 embriyomuz 3. kaliteymiş dondurmaya dayanmaz dediler....
sıpalarımı aldım geldim canımcım
canım meraba transfer yapıldı çok şükür biz iki embriyo istiycektik zaten doktorumuzda öyle yapcam dedi 2 tane 2. kalite 3. gün embriyosu transfer edildi.... canım o idrara sıkışık olma durumu çok zormuş yaaaa sabahtan itibaren içtiğim 1 litre suydu 3 kerede vc ye gittim yinede çok zorlandım hatta doktorada dedim hocam fenayım her an kaçırabilirim die :)))))))))
Oldu canım, aldık bebişlerimizi evimizde yatıyoruz... Allah razı olsun canım, hayırlı haberler veririm inşallah
pumpkin cnm hayırlı olsun.ya kusura bakma destinaya daha once sordum transferi çünkü aynı drun hastalarıyız .1gün arayla tedaviye başladık.inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızzz.iyihaberler bekliyommm : 16:
pumpkin cnm hayırlı olsun.ya kusura bakma destinaya daha once sordum transferi çünkü aynı drun hastalarıyız .1gün arayla tedaviye başladık.inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızzz.iyihaberler bekliyommm : 16:
Canim sana da gecmis olsun yeni gorduumm insallah bebisin sana simsiki tutunurr. Kacinci gun embryosuydu? Kactane koydunuzz dinlen bool bool yat
ayyy cnm.hayırlı olsun.şimdi inşallah tutunurlar.bu arada sorma en zor işlerden biri idrara sıkışıklık.çok zorlanıyorum bende.dr.başka neler dedi.yüzde şansı falannnnnn
Teşekkür ederim canım, amin inşallah tutunurlar canım
3.gün embiriyosuydu. İnşallah ikiz haberi vereceğim
slm kızlar nasılsınızzbu aralar yoğunum genelde okudum ama bişeyler yazamadımm.uzun protokol tedavime dün start verildi bugünde ikinci iğnemi yaptım:18::18:cuma günü Allahın izniyle başlamış oldumm
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorumbirazdan ekleyeceğim onları.tedavisi ertelen arkadaşlar en kısa zamanda kendileri için daha hayırlı olan zamanda başlamalarını diliyorumm ve de ayrıca kızlar listemizden çıkarmıyorum sizleribizi bırakıp gitmek yok takipteyiz her zaman
Oldu canım, aldık bebişlerimizi evimizde yatıyoruz... Allah razı olsun canım, hayırlı haberler veririm inşallah
kizlar opu islemi olanlara sorum.olacak anesteziden ayilirken yaniniza esinizi aldilar mi birde anesteziden sonra ne kadar hastanede kaldiniz o gun icin yanimda goturmem gerekn bisey var mi bilgi verirsenis sevinirim tesekkur ederim
slm kızlar.1 haziranda transferim vardı,diğer konudan hatırlayanlar vardır.transferimden 2 saat sonra babamı kaybettim.hiç yatmadan sabaha kadar havaalanında bekledim.sabah 7 de adanaya indim ama cenazeye yetişemedim.o üzüntüyle bayılmışım.kötü düşmüşüm.kolum dirseğime kadar çatlak.ertesi gün dayımın eşini kaybettik,1 gün sonra bir akrabamızı daha kaybettik.okadar çok acı çektim üzüldümki anlatamam.bunları neden yazdım biliyomusunuz.bugün 8. Günüm.eşim zorla tahlil yaptırdı ve betahcg:66.5 çıktı.transfer günüm babamın öldüğü gün.hamile kalmayı hiç istemedim o kabus günü hatırlamamak için, ama kısmet böyleymiş.5 kez dene olmasın babamın öldüğü gün olsun,dicek bişey bulamıyorum.kısmetinizde varsa kızlar,bunca şeye rağmen olabiliyomuş,tutunabiliyomuş demekki,allah sizleri benim gibi sınav yapmasın arkadaşlar
oldu canım evdeyim yatıyorum, salıya kadar yatmalısın dedi bizim dr. 2embriyo konuldu. Inşallah sıkı sıkı tutunurlar... Bizimde sabırlı olup bekleyebilmemz gerekiyor tabiii
20si test günüm
hayırlı olsun senn bebişlerde bu arada, somsıkı tutunurlar sağlıkla dünyaya gelrler inşallah