haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Canım ben de seni tekrar tebrik ediyorum çok çok sağol canım benim hiç kolay değil hakikaten , topiğin çok kişiye uğurlu geldi inşallah dileyen herkes en kısa zamanda sağlıkla evlatlarına kavuşur.... Kaç kişinin kırkıları karışacak maşallah

hayırlı olsun canım Allahım tamamına erdirsin inşallah.. Endolular hamile kalınca ayrı bi seviniyorum Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın inşallah..çifter çifter versin..
sağol canımcımmbende endolulara çok ama çok seviniyorummmm çeken bilirr diyerektennn

canımm çok şaşırdım vede sevindim şaka gibi haaaa önce negatif sonra pozitif çok şükür canım yaa senin adına ne kadar sevindim anlatamam canım benim .........halaylar senin için
sağol canımmmm halayyy sırasıı bana gelmişşşş sonunda7.gün yapmam benimm hatamdı çok erkendi çünküü ama onu o sırada anlamıyorsun işte biran önce olumlu veya olumsuz öğrenme derdinde olduğumuzdann
teşekkür ederimm canımm benimmdarısı tümm isteyenlere,hamişleri de Allahımm tamamına erdirir inşalllahh
gözün aydınnnnnnnnnnn:)))))))))hayırlı olsun Allah bizlerede nasip etsin inşallah cnm .
sağol canımm darısı sizlere olur inşallahh
canımcım biz nasıl sabırsızz anne adaylarıymışız öle bir 12 gün bekleyemedik wallahiiisim isimm özellikle çok duaa ettim canımm benimm edeceğim de her zaman

superisi göğüslerinde bi değişim var mı:26::26:

belirti aramaktan kafayı yiyicem

Ben kendimden söyleyeyim canım gebeligimi 11. Gun ogrendim belki 5 gun sonrasi goguslerim şişmeye basladi gerildi ve uclari acidi.oncesinde bildigin sonuk bir gogustu.adet oncesi siserdi ama hic bisey yoktu.9.cu gun siddetli bir bas agrisi agliyacak derecede 2 gun boyunca aksamlari başlıyordu sonra gecti gebeligi ogrenince kalmadi yani :) ve asiri bir ates basmasi vücudum ateşler icinde yaniyordu dereceyle dil altiolctugumde 37 cikiyordu surekli.umarim biraz olsun yardimci olabilmisimdir.

allahım bu güzel günler yüzü suyu hürmetine birbirimiz için yaptığımız yürekten dualarımızı kabul etsin amiinnnnnnnn:26::26::26::26:

1- nurdanur_______2 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______1 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________3 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________
10-destina38__________
11-elifyesiller___________

gesmaa;31158215]Tatlım benim 5. gün transferi . 7. Gün 7,92 , 8. gün 9 larda , 9. Gün 11 lerde 12. Gün 33 , sonra 243 ve en son 3033 dü içini ferah tut :)

gesmacım dünden beri her buraya baktığımda önce senin yazına bakıyorum ve değerimin artacağına inancım biraz daha artıyor ...
değeri az olan arkadaşlar için tekrar gesmaa yı örnek göstermek gerek...

kızlarr bir sorumm olacakk çok erken ama dahaakese ne zaman oluşurr doktorlar ne zaman çağırıyorlar genelde merak ettimm:26::26::26:

kızlarr bir sorumm olacakk çok erken ama dahaakese ne zaman oluşurr doktorlar ne zaman çağırıyorlar genelde merak ettimm:26::26::26:

canım bana merkezden verilen tahlil tarihinden 10 gün sonra doktora gitmemi söylediler. o da yarına denk geliyor, inşallah görünür kese veya kesecikler
yani bildiğim kadarıyla kan değerinin en az 1500 ve üstü olması lazım kese görünmesi için..yani bi 10 gün daha bekleyeceksin topiğimizin anacığı

Benim sonucum 10 temmuzda çıktı biliyorsun canım, doktor 20 temmuza gün verdi keseler için.Hep ikizmiş gibi yazıyorum ama içimden öyle geliyor:))))
hımmm anladımm test günümün üstüne bir 10 gün ekleyeyimm kese için ondan sonra da 1 hafta eklersem o da kalp atışları için kabataslak bir hesap farklılık gösterebilr de tabii
değerin güzel neden olmasınn ikiside iyi kalitedeyse genelde tutuyo gibi
demek yarın büyük günn güzel haberlerle gelirsin inşallahh büyük ihtimal seninki de ikiz gibii

Son düzenleme:
zaman ne çabuk geçiyor dimi kızlar. Şunun şurasında en fazla bir ay olacak tüm iğneydi ilaçtı çektiklerimi unuttum bulantı derdine düştüm. :))) İnsanoğlu ne garip diyorum kendi kendime. Kaç gündür kusuyorum,başdönmeleri. Çocukluğumdan beri biraz hassasımdır mide konusunda her defasında hayırdır falan derlerdi. Artık hayır diyebiliyorum Arkadaşlar diyor ki zaten bulanıyordu herşeyden miden hiç değilse şimdi sebebin var. Allahım başka şeyden dert vermesin tek derdimiz bulantı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…