- 6 Şubat 2013
- 873
- 31
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.741
Çok sağol canım inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini tabloda varım ben dearmaan tebrik ederim Allah tamamına erdirdin hayırlı evlat olsun inşallah
bu arada tabloda varmısın ben mi göremedim
sağol canımcımmhayırlı olsun canım Allahım tamamına erdirsin inşallah..Endolular hamile kalınca ayrı bi seviniyorum Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın inşallah..çifter çifter versin..
sağol canımmmm halayyy sırasıı bana gelmişşşş sonundacanımm çok şaşırdım vede sevindim şaka gibi haaaa önce negatif sonra pozitif çok şükür canım yaa senin adına ne kadar sevindim anlatamam canım benim .........halaylar senin için
teşekkür ederimm canımm benimmtopiğimizin anasıııııı
diyebilirim artıkkkmaşallah canım çok sevindimmm
gece görmemişim haberini şimdi farkettim
Değerin kat be kat artsın insallah... Rabbim tamamına erdirsinnn
evet canımm ya çok istiyordumm topik sahibesinden topik anasına terfi olmayııı
1demetumut canımcımm seninde hamişliğin tescillenmiş anladığım kadarıyla
hayırlı olsunnnnRabbim tamamnına erdirsin
darısı test bekleyen diğer arkadaşlara olsunyarından sizlerden alıcaz müjdeli haberler insallah
sağol canımm darısı sizlere olur inşallahhgözün aydınnnnnnnnnnn:)))))))))hayırlı olsun Allah bizlerede nasip etsin inşallah cnm .
canımcım biz nasıl sabırsızz anne adaylarıymışız öle bir 12 gün bekleyemedik wallahiicnııımmm çok çok tebrik ederiminşallah kat kat artacak...diğer tüm gebe arkadaşlarıda tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah ama hani aynı gün yaptırıcaktık gerçi benim transferim seninkinden iki gün sonra oldu..yani salı günü testi yaptığımda benimde 11.gün olacak zaten..inşallah pozitif olur dua et oldumu
superisi göğüslerinde bi değişim var mı:26::26:sağol canımcımmbende endolulara çok ama çok seviniyorummmm çeken bilirr diyerektennn
sağol canımmmm halayyy sırasıı bana gelmişşşş sonunda7.gün yapmam benimm hatamdı çok erkendi çünküü ama onu o sırada anlamıyorsun işte biran önce olumlu veya olumsuz öğrenme derdinde olduğumuzdann
teşekkür ederimm canımm benimmdarısı tümm isteyenlere,hamişleri de Allahımm tamamına erdirir inşalllahh
sağol canımm darısı sizlere olur inşallahh
canımcım biz nasıl sabırsızz anne adaylarıymışız öle bir 12 gün bekleyemedik wallahiiisim isimm özellikle çok duaa ettim canımm benimm edeceğim de her zaman
belirti aramaktan kafayı yiyicem
Belki sonraki arkadaslara istatistik olur
11. gün 130
canlarımmm10.gün değerimm 74.7
çok mutluyumm hala algılamış değilimmm inşallahh katlanarak devamm ederr,darısı tüm isteyenlerin başınaa
Yani benim gogusler 16.ci gun sisip gerildi belirgin bir şekilde rahatsizdw ediyor
kızlarr bir sorumm olacakk çok erken ama dahaakese ne zaman oluşurr doktorlar ne zaman çağırıyorlar genelde merak ettimm:26::26::26:
kızlarr bir sorumm olacakk çok erken ama dahaakese ne zaman oluşurr doktorlar ne zaman çağırıyorlar genelde merak ettimm:26::26::26:
hımmm anladımm test günümün üstüne bir 10 gün ekleyeyimm kese için ondan sonra da 1 hafta eklersem o da kalp atışları için kabataslak bir hesap farklılık gösterebilr de tabiiBenim sonucum 10 temmuzda çıktı biliyorsun canım, doktor 20 temmuza gün verdi keseler için.Hep ikizmiş gibi yazıyorum ama içimden öyle geliyor:))))
demek yarın büyük günn güzel haberlerle gelirsin inşallahh büyük ihtimal seninki de ikiz gibiicanım bana merkezden verilen tahlil tarihinden 10 gün sonra doktora gitmemi söylediler. o da yarına denk geliyor, inşallah görünür kese veya kesecikler
yani bildiğim kadarıyla kan değerinin en az 1500 ve üstü olması lazım kese görünmesi için..yani bi 10 gün daha bekleyeceksin topiğimizin anacığı