-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.721
Arkadaslar kanama olunca yarını beklemeden test yaptırdım çok şükür Allahıma pozitif çıktı gözlerime inanamadı. İnşallah sağlıkla tamamına erdidirir Amin
Zor bi yolculuk bu Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
bugün bende 1 tane okudum cnm yazabilirsin..kızlar tekrar başladık yasinlere okumak isteyenler mesajı beğensinler eklerim
1- nurdanur_______2 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______1 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________3 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________
10-destina38__________
11-elifyesiller___________
canım gözün aydın.
Rabbim tamamına erdirir inşallah
çok sevindim senin adına hayırlı olsun canım....işallah kanaman da biter .önce keseyi görür sonra kalp atışını duyar sonrada kucağına alırsın :)))
canlarımmm10.gün değerimm 74.7
çok mutluyumm hala algılamış değilimmm inşallahh katlanarak devamm ederr,darısı tüm isteyenlerin başınaa
cnııımmm çok çok tebrik ederimcanlarımmm10.gün değerimm 74.7
çok mutluyumm hala algılamış değilimmm inşallahh katlanarak devamm ederr,darısı tüm isteyenlerin başınaa
sağol canım bana hiç birini vermediler bide benim kanımda zaten pıhtılaşma sorunu çıkmıştıı. etkilemez dediler ama ben en iyisi bir doktor araştırayım
canlarımmm10.gün değerimm 74.7
Arkadaslar kanama olunca yarını beklemeden test yaptırdım çok şükür Allahıma pozitif çıktı gözlerime inanamadı. İnşallah sağlıkla tamamına erdidirir Amin
canımcım aynu şeyler bendede var normaldir bikaç ay sonra geçiyomuş genelde sıpalar kendini hatırlatıyo ben burdayım diyo annesiarmaan canm tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inşlh
kızlar bişi sorucam şuan midem çok kötü hem bulanıyo hem yanıyo
başım da bi tuhaf ağrıyo
bunlar için şuan çok erken değil mi
yediğim yemek dokunmuş ya da baqşka bişey olabilir mi
yok canım benimkiler 3. gün embriyosuyduCanım dr u aramadım kanama olursa diye bi iğne yaxmışlardo onu vurdurcam birazdan , yarın ayrıntılı konuscam drla 2 tane 2. Gün emb transfer etmişlerdi 4 hücreli130 çıktı 11. Gün değerim... Senin nasıldı değerler blast mıydı seninki
Demet çok çok sağol canım inşallah seninkini de yarın ve sonraki günler artan değerler getirsin bize sağlıkla.
Çok sağol canım çok sağol sen de inşallah
Baş ağrısı ben de de oluyor
Hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsin..ben demistim yerlesme kanamasidir diyehadi gozun aydin
arkadaşlar bzi ege ünv de yaptırdık. doktorumuz tarnsfern 14. günü sonuç için çağırdı. ben dayanamdım 12. gün tahlil yaptırdım. sonuc 11.99 çıktı. hamilemiyim değil miyim anlayamadım. yarın doktorumuza gidecez.
bu arada eczaneden gebelik testi aldım ama çift çizgi göremedim
Arkadaslar pozitif olup kanaması olan birkaç kişi varız galiba ,ben 1demetumut biri daha vardi kanamasi oldugu halde çok güzel katlanmıştı değerleri zinnur seninki miydi maşallahçok arkads oldugundan kimin nasıldı akşımda tıtamıyorum inşallah bizimkiler de öyle olur
canımcımm ben hamile olduğumu oradan anladım desem.çünkü belirti arıyom yokarmaan canm tebrik ederim sağlıcakla kucağına al inşlh
kızlar bişi sorucam şuan midem çok kötü hem bulanıyo hem yanıyo
başım da bi tuhaf ağrıyo
bunlar için şuan çok erken değil mi
yediğim yemek dokunmuş ya da baqşka bişey olabilir mi
evet canımm boşa üzdüm olmamış gibi kendimi baya parçalamıştım yani ağlaya ağlayaarman hayırlı olsun bebişin Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin su perisi seninde gözün aydın basbaya hamilesin boşa üzdün kendini ben sana demiştim çok sevindim vallahi bence yarın kan ver destina cım ben 1 tane yasin okudum az önce yarın gene okurum canım kızlar bu arada yerleşme transferden sonra kaçıncı günde oluyor benimkiler 3. gün embriyosuydu cuma günü oldu transferim bugün sağ kasığımda bıçak gibi batmalar oluyo ara ara
canımm çok sevindimm senin adınaArkadaslar kanama olunca yarını beklemeden test yaptırdım çok şükür Allahıma pozitif çıktı gözlerime inanamadı. İnşallah sağlıkla tamamına erdidirir Amin
teşekkür ederimm canımmcımmhayırlı olsun canım....
üçüz olmasından bende korkuyorum canımm kese görmeden hiçbişeyin belli olmayacağını düşünüyorum,en yakın örneği destina arkadaşımız:26::26:Superisii tebrik ederim canım degerin cok cok guzel senin ikizler kesin tutundu ucuz demek istemiyorum cunku dr ucuzde illaki birini sonlandiriyor.bu kadar bebek hasretiyle yanarken Rabbim sana oyle bir tercih yaptirmak zorunda birakmasin inşallah. Ikizolsun saglikli olsunlar insallah.benim 11.gun 148 senin katlamayi 2kat hesaplarsak benim degeri bile geciyor ikizdir inşallah. Tlfndan smile kullanamiyorum halay cekmis farzet :)
sağol canımmcımmiwaww işte bu hadi hayırlısı gün gün artsın inş
teşekkür ediyorummm canım benimmcanım çok sevindim gözün aydın...aslında ben zaten hissetmiştimdarısı sonucuu bekleyen diğer kızlara olur inşallah.
tekrardann teşekkür ediyorumm canımm benimmcanımmm tekrardan hayırlı olsun, kan testiyle de kanıtlanmış oldu bak ne güzel çok sevindim senin adına. Allahım tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak, analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
sağol canımm benimmhayırlı uğurlu olsun canım. Allah sağ salim,sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat etsin inşallah. Cümlemiz için hayırlı olur inşallah bu hamilelikler. Forumdakilerden artık erkek olanlar toplu sünnet düzenlesinler :)))
arkadaşlar bzi ege ünv de yaptırdık. doktorumuz tarnsfern 14. günü sonuç için çağırdı. ben dayanamdım 12. gün tahlil yaptırdım. sonuc 11.99 çıktı. hamilemiyim değil miyim anlayamadım. yarın doktorumuza gidecez.
bu arada eczaneden gebelik testi aldım ama çift çizgi göremedim