haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

armancım senın adına okadar çoookk sevindimkiii

Rabbime şükürler olsunn

hayırlı olsunnnnn...Allahım tamamına erdirsin insallahhh
melekcim sendende güzel haber alırsammm süperr olucaakkk değmeyin keyfime diyceemm..hadi bakalım insallahhh

Arkadaslar bende dün aşılama oldum hamile kalanları okudukça ümidim artıyor inşallah Rabbim kim istiyorsa su mübarek günler hürmetine tez zamanda versin..
Bu arada ben 19 lu hacet duası diye birşey okudum onu yapıyorum 19 gün boyunca her farz namazdan sonra okunuyormuş
10 kere Allah'u ekber
Sonra besmele çekip 19 defa ferdun hayyun kayyumun hakemun adlün Kuddüsün ismi azam okunuyormuş çok etkili olduğunu yazıyordu denemekte fayda var

inş canım güzel haberimi yazarım bugün size.....çok heyecanlıyım uyuyamadım bile erkenden kalktım...
canım o sekine duası bende okudum inş Allah dualarımızı kabul eder....

sekine duâsı dert-sıkıntı gideren mucizevi dua

canım benim bana 2 tane daha ekleyebilirsin Rabbim kabul etsin hepimizin tedavisini hayrla sonuçlandırsın inşallah...

bu gün test yptıracak arkadaşlarım inşallah hepiniz burada HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMM diye haykırırsınız.Allah ım nasip etsin inşallah...güzel bebişli haberleri bekliyoruz

Kızlar sizin adınıza ne kadar sevindim anlatamam Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah... topiğimiz çok bereketli anne adaylarımız çok güzel günlerimiz çok mübarek günler dualarımız öyle çok ki Allahım yardım edecek inşallah......

canım 8 ila 10 gün arası degişiyor.sora çatlatma iğnesi opu transfer ve sonrasında da gerekli görürse kan sulandırıcı ve destekleyici iğneler var.hadi hayırlısı

kızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm ve birazdan embriyolarıma bakmaya gideecem saglıklılarsa da transferim olucak inş bu güzel günde bana mevlam eşimi verdiği gibi bebeklerimi deverir...

bu arada bu gün test günü olan çok kişi vardı hadi kızlarr dualarım sizle ve kendimle:)

yeni hamişimiz armaan gözün aydın canım.çooooooook sevindim

filoloğum inşallah transferin çok başarılı geçer ve bebiş annesini hiiç bırakmaz.

bugün sonuç alacak arkadaşlarım inşallah güzel haberlerle dönerler

veeeeeeeee kese görmeye gidecek annelerimiz ;heyecanla sizi bekliorum. mercimeklerden güzel haberler getirin inşallah

bugün topiğimizin bereketi katlanır inşallah.AMİN

kız nerden buldun bu dansözleri neden bnde yokkk kıskandım

kiskanma canim kopyala bilgisayarina senin de olur :)

kızlar biz geldik kan değerimiz tek gibiydi ama ikiside tutunmuş şoktayımmmm

destinam canim benim hayirli ugurlu olsun. masallah ikizlere. artik anasinin danalari yazman gerekecek canim.

arkadaşlar sonuç pozitif 299,7 nasıl ?

hayirli ugurlu olsun hamileligin. Yüce Rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallah

Eki Görüntüle 755345 Eki Görüntüle 755345

Canım bebeğimin cinsiyeti belli oldu elbet teyzesi oğluşum geliyor şubat tüp bebeklerinin çoğu erkek sağ sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda başka bişey istemiyorum canım :)))

oglusun hayirlara vesile olsun lenitla. subat topiginden sanirim tek ben bos ciktim. Yüce Rabbim tüm hamisleri korusun.

hayirli ugurlu olsun. tebrik ederim. Yüce Rabbim kucagina almayi da nasip eylesin insallah.

sevin sevin canim hayirli ugurlu olsun hamileligin. Allah nazarlardan saklasin sonuna kadar götürmeyi nasip eylesin insallah.

canlarımmm 10.gün değerimm 74.7

çok mutluyumm hala algılamış değilimmm inşallahh katlanarak devamm ederr,darısı tüm isteyenlerin başınaa

topigin sahibi taze anne hamileligin hayirli ugurlu olsun. Yüce rabbim sorunsuz bir hamilelik nasip eylesin insallah. bakarsin topigin ilk ücüz annesi sen olursun.

Eki Görüntüle 755345 Eki Görüntüle 755345 Eki Görüntüle 755345

aminnnnn. hayirli ugurlu olsun hamileligin. kanama seni üzmesine ragmen güzel haberler icini ferahlatmistir. Yüce rabbim kucagina almayi da nasip eylesin insallah.

C.tesi yaptırdığım sonuç 0,85 yani negatif(((((((((((((((((((((( bugün normalde test günümdü. Verdim merkezde kanı ama oda negatif artık belli birşey ((((((((((

C.tesi yaptırdığım sonuç 0,85 yani negatif(((((((((((((((((((((( bugün normalde test günümdü. Verdim merkezde kanı ama oda negatif artık belli birşey ((((((((((

Mrv cim 6 kez sıfırlı sonuçlar görmüş biri olrak ne kadar zor biliyorum canım her defasında tekrar deneyenem diyodum ama insan toparlanınca tekrar deneme güvü buluyor yılmak yok inşallah Allahın izniyle sağlıklı hayırlı evlatlarımızı bizler de alıcaz kucağımıza, kendini yıpratma sakın sağlığın çok önemli

Çok çok sağolun kızlar Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah

Zümrüt çok sağol canım Allahım hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…