- Konu Sahibi superisi_21
-
- #5.781
Arkadaslar kanama olunca yarını beklemeden test yaptırdım çok şükür Allahıma pozitif çıktı gözlerime inanamadı. İnşallah sağlıkla tamamına erdidirir Amin
Zor bi yolculuk bu Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
inş canım güzel haberimi yazarım bugün size.....çok heyecanlıyım uyuyamadım bile erkenden kalktım...armancım senın adına okadar çoookk sevindimkiii
Rabbime şükürler olsunn
hayırlı olsunnnnn...Allahım tamamına erdirsin insallahhh
melekcim sendende güzel haber alırsammm süperr olucaakkkdeğmeyin keyfime diyceemm..hadi bakalım insallahhh
canım o sekine duası bende okudum inş Allah dualarımızı kabul eder....Arkadaslar bende dün aşılama oldum hamile kalanları okudukça ümidim artıyor inşallah Rabbim kim istiyorsa su mübarek günler hürmetine tez zamanda versin..
Bu arada ben 19 lu hacet duası diye birşey okudum onu yapıyorum 19 gün boyunca her farz namazdan sonra okunuyormuş
10 kere Allah'u ekber
Sonra besmele çekip 19 defa ferdun hayyun kayyumun hakemun adlün Kuddüsün ismi azam okunuyormuş çok etkili olduğunu yazıyordu denemekte fayda var
kızlar dua edin bana inş hamileyimdir.....​
kızlar tekrar başladık yasinlere okumak isteyenler mesajı beğensinler eklerim
1- nurdanur_______2 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______1 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________3 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________
10-destina38__________
11-elifyesiller___________
Butun hamileleri tbrik ediyorum rabbim kucaginiza almayi nasip etsin cok bunaldm bnde adet olsm hatta 2 gun icinde olmm gerek artik detaviye baslasak minigi karnima alsam sizin gibi sevinsem . Birsey sorabilir miyim ignelere bsliyinca kac gun suruyor acaba
kız nerden buldun bu dansözleri neden bnde yokkk kıskandım
kızlar biz geldik kan değerimiz tek gibiydi ama ikiside tutunmuş şoktayımmmm
arkadaşlar sonuç pozitif 299,7 nasıl ?
Canım bebeğimin cinsiyeti belli oldu elbet teyzesi oğluşum geliyorşubat tüp bebeklerinin çoğu erkek sağ sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda başka bişey istemiyorum canım :)))
Herkese merhaba; 19 Haziranda transferim oldu. 29 Haziran test günümdü sonuç 283 :))) gebelik kesesi görmeğe gittiğimizde 2 tanesininde tuttuğunu gördük. 1 tanesi çok küçüktü şimdi haftaya C.tesi kontrole gideceğiz inşallah minik bebişimde büyür.10 yıldır uğraşıyorum bu 4. tüpbebek denememdi allahım bizim yüzümüzü güldürdü inşallah tamamına erdirip kucağımıza almayıda nasip eder, yıllardır Kadınlar Kulübünü takip ediyorum hiç üye olmamıştım. hamile kalırsam bende üye olup yazarım diyordum kısmet bugüneymişşşş. Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. Hamile kalamayanlarında pes etmemelerini, uğraşmaya devam etmelerini mutlaka başaracaklarına inanmalarını istiyorum. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, sevgilerimle.......
canlar bu gün transferin 9. günü pazartesi test tarihimdi dün idrar testi yapmıştım negatif çıktı ..bnde kanda baktırıyım en azından hazırlıklı gideyim dedim pazartesiye sabah kana baktırdım şimdi sonucumu aldım 12.84 beta hcg.ordaki hemşire değerin pozitif görünüyor ama dış gebelik olabilir değer düşük dedi düzenli artması lazımmış sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim rabbim yardım et
kızlarr hatırlıyorsunuzdur belki 7.gün bir test yapmıştımm ve negatifti çok etkisinde kalmıştımm çok da ağlamıştım
sonra toparlandım test günüme kadar yapmayacağım dedimm teselli verdimm kendime ama bugün akşam yine beni bişeyler
dürtmeye başladııbir sürü olumlu-olumsuz düşünceler bir anda kalktım banyoya gittim anlık yaptım hemen testi.hiç umudum yok tabi yapıp çıkacaktım üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra bakacam dedimm kendi kendime yaptım elimi yıkarken teste gözüm bir kaydı ikinci çizgi beliriyorr iyice birden netleştii nasıl şaşırdımm
böle oldu kızlarr umutlandımm açıkçası yarın kan versem mi salı test günümü mü beklesem karar veremedimm,sabah tekrar yapacam.saniyeler içinde ikinci çizginin çıkması beni çok mutlu etti hiç öle birşey yaşamamıştımm şükürler olsun dedimm Alllahh inşallahh tamamına erdirir tüm istyenlere nasip ederr inşalahhhh dedimm
canlarımmm10.gün değerimm 74.7
çok mutluyumm hala algılamış değilimmm inşallahh katlanarak devamm ederr,darısı tüm isteyenlerin başınaa
Arkadaslar kanama olunca yarını beklemeden test yaptırdım çok şükür Allahıma pozitif çıktı gözlerime inanamadı. İnşallah sağlıkla tamamına erdidirir Amin
Zor bi yolculuk bu Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
kızlar dua edin bana inş hamileyimdir.....​
C.tesi yaptırdığım sonuç 0,85 yani negatif(((((((((((((((((((((( bugün normalde test günümdü. Verdim merkezde kanı ama oda negatif artık belli birşey ((((((((((
yeni hamişimiz armaan gözün aydın canım.çooooooook sevindim
filoloğum inşallah transferin çok başarılı geçer ve bebiş annesini hiiç bırakmaz.
bugün sonuç alacak arkadaşlarım inşallah güzel haberlerle dönerler
veeeeeeeee kese görmeye gidecek annelerimiz ;heyecanla sizi bekliorum. mercimeklerden güzel haberler getirin inşallah
bugün topiğimizin bereketi katlanır inşallah.AMİN
Kızlar sizin adınıza ne kadar sevindim anlatamam Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah... topiğimiz çok bereketli anne adaylarımız çok güzel günlerimiz çok mübarek günler dualarımız öyle çok ki Allahım yardım edecek inşallah......
C.tesi yaptırdığım sonuç 0,85 yani negatif(((((((((((((((((((((( bugün normalde test günümdü. Verdim merkezde kanı ama oda negatif artık belli birşey ((((((((((
az kalmış cnm hayırlısı olsun inşallahtest için 20 temmuzu bekliyorum arkadaşlar...hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?