- Konu Sahibi superisi_21
-
- #5.681
kızlar bnden hafif pembemsi leke geliyo çok korkuyorum umarım kötü şeyler olmaz sevincimiz yarıda kalmaz...yarın test için merkeze gideceğiz değerimde inşllah olması gereken gb olur...:44::44:
anladım canım...
benimde yarın ya test günüm normal hastanelerde sonuç öğleden sonra çıkıyo o yüzden sordum aciller yaparmı diye
offf yarın nasıl geçicek zaman
çok teşekkürr ederimmm canımm benimminşallahh kan testiyle de onaylanır şimdilik daha tedirginim bakalım
inşallahh canımm doğrudurrr buna artıkk ihtiyacımm varrdıı çok zorluklar yaşadımmo yüzden seninkini de yürekten istiyorumm,isim isim dua ediyorumm artıkk tanışmasakta yürekler bir oldu artık
sağol canımcımm benimmşimdi de ya 3 ü de tutarsa korkusu başladıı:18::18: Allahımm hakkımda ne hayırlısıyla öyle nasip etsin diyorum sonra rahatlıyorum birazz
canım su gibi akıntı bence bir belirti,bende de oldu ablam da belirti olarak sürekli onu sordu akıntın varmıydı diye???inşallaahh güzel şeylere işarettirr
değerin çok güzel çıkmışş maşallahhben de yarın kan testi yaptırmaya karar verdimm güzel sonuçlarla gelirim inşallahh
endo arkadaşımm benimminşallahh canımcım yaa yarın daha net belli olacak bakalımm,endocuların çoğu hamişş kaldıı bu topiktee,ilk defa engel olmadıı peşimizi bıraktıı pis hastalıkk
sağol canımcımmmisteyen bütün bütünn bütün arkadaşlaraa nasip olurr inşallahhh
canım çok sevindim gözün aydın...aslında ben zaten hissetmiştimdarısı sonucuu bekleyen diğer kızlara olur inşallah.
bu arada aynı gün transfer yaptırdığım arkadaşlarım. muhtemel doğum tarihlerimiz neden bu kadar farklı??? sat'a göre dimi?
saol cnm bnm seninde transfer iyi geçip ...hamileyim yazacaksınnnnnnnnn hayırlısı ile
superisi canm çokkk tebrik ederim
bence de senin değerin yüksekki ikinci çizgi hemen belirdi
bugün gitsen çıkar yani
1demet1umt canm seni de çokk tebrik ederim
değerin kat kat artsın inşlh
kuzey-28 caanm değerin çok güzel maşallah
dr un demiş bence de ikiz
flologum canm yarın transferin çok başarılı geçer ve
inşlh 10 gün sonra seni de tebrik ederiz
melek ben jel değil iğne kullanmıştım testi beklerken ama
o su gibi akıntı bende de vardı bence hayra alamet
canlarımmm10.gün değerimm 74.7
çok mutluyumm hala algılamış değilimmm inşallahh katlanarak devamm ederr,darısı tüm isteyenlerin başınaa
anladım canım...
benimde yarın ya test günüm normal hastanelerde sonuç öğleden sonra çıkıyo o yüzden sordum aciller yaparmı diye
offf yarın nasıl geçicek zaman
devlet hastanelerinin acillleri gebelik testi yapıyo mu :26::26:
çok mutluyumm hala algılamış değilimmm inşallahh katlanarak devamm ederr,darısı tüm isteyenlerin başınaa
Tebrik ederim canim Rabbim degerini kat kat artirsinsaglikli yavrular nasib etsin.hic tedirgin olma sana en yakin ornek gesmaa kendi yasadigini verdi.yeterki inan.benimde 9-10-11.ci günler lekelenmem vardi.cok şükür ikizlerim benimle.gebelik boyunca bu lekelenmelere alismLiyiz.hatta dun internette hafta hafta gebelik bolumunde ilerki haftalari okudugumda plesenta olusurkende bir kanama olurmus 10.haftadan sonra mesela.
Superisii tebrik ederim canım degerin cok cok guzel senin ikizler kesin tutundu ucuz demek istemiyorum cunku dr ucuzde illaki birini sonlandiriyor.bu kadar bebek hasretiyle yanarken Rabbim sana oyle bir tercih yaptirmak zorunda birakmasin inşallah. Ikizolsun saglikli olsunlar insallah.benim 11.gun 148 senin katlamayi 2kat hesaplarsak benim degeri bile geciyor ikizdir inşallah. Tlfndan smile kullanamiyorum halay cekmis farzet :)
saol canım inş iyi geçecek inş embriyolarım saglıklı bölünmüşlerdir ve ben korkmadan korkusuzca alırım bebişlerimi..agzımıda okadar alıştırdım ki inş gerçek olur mevlam kollarımızı boş bırakmasın inş..
cnm yazını okudum hafif pembe akıntı normal derler ama sen yarın druna danış istersen..gönlünü ferah tut güzel anne bebişin sana geldi ve seni seviyor güzel güzel göbüşünde büyüyecek inş
cnm doktoru ara bir sor bugün bnmde lekelenmem oldu. belirti olabilir yarına az kaldı güzel olacakYarın test günümdü ama bugün kanamam oldu((((((((((
Progestanı bırakmadan adet baslar mı
Yarın test günümdü ama bugün kanamam oldu((((((((((
cnm doktoru ara bir sor bugün bnmde lekelenmem oldu. belirti olabilir yarına az kaldı güzel olacak
belki yerleşme kanamasıdır moralini bozma...inş bişey yokturYarın test günümdü ama bugün kanamam oldu((((((((((
canım corasprin yada göbekten vurulan iğneler kan sulandırıcı pıhtılaşma olmasın diye veriliyor sanırsam.. folibol da folic asit hergün birtane içsek iyi dior drlar..belki sana gerekli görmemişlerdir ama içinin rahat olması için ordada bir dr a görünsen iyi olur nasılsa artık ordasın değilmi ihtiyacın danışmak istediğin seyler ortaya çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?