haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar geç bi günaydın oldu ama eve yeni geldim bugun transferimin 10 gunu bılıyorsunuz ve ben sabırsızlar klubunun bır uyesı olarak gıttım bı kan testı yaptırdım halıyle degerler dusuk cıktı ve ben bıraz uzuldum deımkı doktora gostereyım kadın bana hamılesın dedı sımdı kendıne ıyı bak da katlansın dedı ama benım kafa oldu bı dunya 15 yıldır duymayı ıstedıgım bır kelımeydı bu ve ılk defa duydum doktor dahıl butun hastaneyı ve kayınvalıdemı de aglattım eve geldım annem okumaya gıtmıstı oraya gıttım tum mahalle ordaydı bı de onları aglattım sadece o kelımeyı duymak bana yettı evet degerler dusuk ama normal dedı kı test gunu 17 temmuz du sımdı bı de sıze yazıyorum bı bakın bakalım durum vahımdı degıl mı :2::2::2::KK43::KK43::KK43:

kafam bı dunya demıstım dedım ınandınız mı degerlerı yazmamısım beta hcg 8.84,e2 48.13

kızlar geç bi günaydın oldu ama eve yeni geldim bugun transferimin 10 gunu bılıyorsunuz ve ben sabırsızlar klubunun bır uyesı olarak gıttım bı kan testı yaptırdım halıyle degerler dusuk cıktı ve ben bıraz uzuldum deımkı doktora gostereyım kadın bana hamılesın dedı sımdı kendıne ıyı bak da katlansın dedı ama benım kafa oldu bı dunya 15 yıldır duymayı ıstedıgım bır kelımeydı bu ve ılk defa duydum doktor dahıl butun hastaneyı ve kayınvalıdemı de aglattım eve geldım annem okumaya gıtmıstı oraya gıttım tum mahalle ordaydı bı de onları aglattım sadece o kelımeyı duymak bana yettı evet degerler dusuk ama normal dedı kı test gunu 17 temmuz du sımdı bı de sıze yazıyorum bı bakın bakalım durum vahımdı degıl mı :2::2::2::KK43::KK43::KK43:

cnm benim Hayırlı olsun çok sevindim..15 yıl dile kolay...Allah tamamına erdirsin. bizlerde o güzel :emir_bebek: haberi alalım inşallah. :KK3:

ebruli canm benim ama sevinçten ağladım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlara vesile olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok çok sevindim darısı bizlere:KK49:

Arkadaşlar günaydın
13.günüm bugün ve 11.günden sonra tekrar test yaptırdım
11.gün 392 idi bugün 710
biliyosunuz kanamalarım da devam ediyo
ne düşünmeliyim

değerin gayet güzel katlanıyor canım iyi şeyler düşün:KK34:
kanamalar için iğne kullanıyorsundur zaten, biraz da kendine dikkat et, başka yapacak bişey yok sanırım.Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin:KK16::KK16::KK16:

herhangi belirtin varmıydı bugün kaçıncı günündü:26::26:

kafam bı dunya demıstım dedım ınandınız mı degerlerı yazmamısım beta hcg 8.84,e2 48.13

ebruli hayırlı olsun canım ya Allah tamamına erdirsin, beni de cesraetlendirdin test yapmaya, idrar testi yapmıs mıydın hiç?
belirtiler var mıydı? darısı başıma inşallah

Son düzenleme:

hadi hayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydın.Allah tamamına erdirsin çok sevindim:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
sen kendine dikkat et ki değerlerin kat kat artsın :21::21::21::21:

maşallah değerin gayet iyi canım. benim en yakın arkadaşım da tüp bebekle anne oldu ve kanamaları 5 ay sürdü malesef. ama şimdi bebşinin yanaklarını ısırıyoruz:) korkma bişi olmaz inşallah.

bu arada bende sabah gittim kesemi gördüm:) 7.3 mm olmuş mercimeğim. allah bu duyguyu tüm dileyenlere tattırsın ve bebeişlerimize sağlıklı uzun ömür versin inşallah.AMİN:nazar::nazar::nazar:

canım hadi gözün aydın kesenizi görmüşsünüz darısı kalp atışına ve tabiki darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah:KK49::KK49:
pazartesi günü göreceğim ben de inşallah:KK16::KK16::KK16:

[h=2]
icon1.png
Bebek gel artık....[/h]
Nerdesin sen yavrucuğum yaaa?:emir_bebek: oysa yanımda, kollarımda olmalıydın :KK49:çoktandır...
Neden randevularına geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?:emir_bebek:
:emir_bebek:sokakta kadınların biri elinde :emir_bebek:diğeri karnında:KK49:...Yolda koşuyor diğeri...:KK55:
Anneleri fazla çocuktan :emir_bebek::emir_bebek:bıkmış olmalı ki kedi yavrusu gibi ensesinden çekiyor özensizce onları....:KK14:
dünyanın en önemsiz şeyi gibi.....oysa sen öyle mi olacaksın?:KK43:
Sebebsiz mesnetsiz sıkıntılarla boğuşuyor yüreğim:KK43:...kabuslara yenik düşüyor RÜYALARIM.....:KK14:
oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim......:KK5:
:KK5: GEL BE BEBEĞİM......:emir_bebek::emir_bebek:
Sen bana özlemi hasreti tattırdın daha gelmeden...daha gelmeden hakkıma girdin..AMA benim senin üzerinde analık hakkım olmayacak.Gel(ki eğer gelirsen)yaşantımıza katacağın NEŞE ile asıl sen beni borçlu kılacaksın varlığına karşı....
Biliyormusun BEBEĞİM :emir_bebek::emir_bebek:yeni doğan bebeklerin kulağına
"geldiğin yerlerde benim bebişimi gördün mü :emir_bebek::emir_bebek: ne zaman dünyaya geliş biletini alıp gelecek ?"
diye fısıldıyorum...
hiç konuşamıyorum bilsen...oysa dudaklarım sıcaklığına VE yavrum uyandın mı bebeğim demeye muhtaç..:emir_bebek:
:emir_bebek: Rüyalarımda senle birlikte olup uyanınca kaybediyorum...ne zaman senin sesinle uyanacağım ve ne zaman uyanınca seni kaybetmeyeceğim....:KK5:
peki.... bunca sözden sonrada hala gelmeye ikna olmadıysan sen bilirsin ....ama bil ki ben iyi bir anne olurum seçim senin...umarım anlarsın bir gün beni ve umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz....
inatçı bebek ahh bebek :emir_bebek::emir_bebek:....Hayallerime bile yasak koyuyor baban...:KK43:
:KK43: her ay ümitlenip her regl döneminde yıkıldığım için bana seni düşünmeyi bile yasakladı....
hayalleri insanı hayal kırıklığına sürüklermiş diyor....
Hayallerimide kaybedersem yaşayamam ki.....Bir gelsen de babanı da şaşırtsan .......
Sana sevgilerimi öpücüklerimi gönderiyorum bebeğim.....:emir_bebek:
:emir_bebek: Ve ağlıyorum gel de dindir gözyaşlarımı......:KK43:
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ALINTIDIR........
:KK43: gözyaşlarımı tutamadım inanki nerden buldun bunu böyle .
bir duygu bu kadarmı güzel anlatılır yada yüzlerce kişinin duygusu bu kadarmı aynı olur :KK43:

kızlar yaa pozitif çıkan arkadaşlara bişi sorcam..ben pazartesi günü ultrasona gidicem kalbini de duyabilir miyim sizce?? son adetimden bu tarafa 42. gün olacak..transferden sonra da 25 gün geçmiş olacak kalbini de duyayım die ultrasona geç gideyim dedim ama duyarım inş bakalım çok heyecanlıyım :)

canım kalp atışları 7 ya da 8. haftalarda duyuluyormuş araştırmalarıma göre. belki duyulmayabilir pazartesi, bir sonraki hafta gider onu da duyarsın inşallah canm..:KK16::KK16:

:

yyaaaa o kadar sevindim ki canım:))))))))
hayırlı olsun inşallah Rabbim sevincini tamamına erdirsin.15 yıl dile kolay.inşallah hepsi bitmiştir artık.:118::118::119::119:
halaylar senin için:)
:KK64::KK64::KK64::KK64::):KK64::KK64::KK64::KK64::):KK64::KK64::KK64::KK64:
:):KK64::KK64::KK64::KK64::):KK64::KK64::KK64::KK64:

ebruli hayırlı olsun canım ya Allah tamamına erdirsin, beni de cesraetlendirdin test yapmaya, idrar testi yapmıs mıydın hiç?
belirtiler var mıydı? darısı başıma inşallah

valla cnm ben 8 ve 9 gün test yaptım hayali 2 çizgi vardı varla yok arasında ama hafıfde olsa vardı bugunde sabah dayanamadım herkes uyurken evden kactım kan testıne dayanamdım cok stres oldum dun butun gun aksama kadar sarmadıgım kımse kalmadı kavga etmem dedıgım ınsanlarla bıle kavga ettım gergındım dedım bı yaptırayım bende rahatlayayım herkes de benden kurtulsun ımseyle kavga etmeyeyım

canım kalp atışları 7 ya da 8. haftalarda duyuluyormuş araştırmalarıma göre. belki duyulmayabilir pazartesi, bir sonraki hafta gider onu da duyarsın inşallah canm..:KK16::KK16:

inş yaaa şu iki gün de bi geçseydi pişman oldum gitmediğime şimdi :KK43: en azından keseyi görürdüm ama wardır bi hayır inş hayırlı haberler weririm pazartesi günü

:

yyaaaa o kadar sevindim ki canım:))))))))
hayırlı olsun inşallah Rabbim sevincini tamamına erdirsin.15 yıl dile kolay.inşallah hepsi bitmiştir artık.:118::118::119::119:
halaylar senin için:)
:KK64::KK64::KK64::KK64::):KK64::KK64::KK64::KK64::):KK64::KK64::KK64::KK64:
:):KK64::KK64::KK64::KK64::):KK64::KK64::KK64::KK64:
cnm çok tesekkur edrıminsallah artışları goruruzde daha da bı mutlu oluruz darısı bekleyen herkesın basına yuce rabbım herkesın ısını kolaylastırsın kucaklarını bos cevırmesın

cnm çok tesekkur edrıminsallah artışları goruruzde daha da bı mutlu oluruz darısı bekleyen herkesın basına yuce rabbım herkesın ısını kolaylastırsın kucaklarını bos cevırmesın

ebruli çok mutlu oldum senin adına canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah....

valla cnm ben 8 ve 9 gün test yaptım hayali 2 çizgi vardı varla yok arasında ama hafıfde olsa vardı bugunde sabah dayanamadım herkes uyurken evden kactım kan testıne dayanamdım cok stres oldum dun butun gun aksama kadar sarmadıgım kımse kalmadı kavga etmem dedıgım ınsanlarla bıle kavga ettım gergındım dedım bı yaptırayım bende rahatlayayım herkes de benden kurtulsun ımseyle kavga etmeyeyım

Çok sevindim senin adına ebruli artık daha rahat ol bence ilk adımı attın hayırlısıyla...Allah bu sevgiyi bekleyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah, ben de eve giderken bi test alayım bari:) göğüslerde bir belirti var mıydı acıma falan

Son düzenleme:
:KK43: gözyaşlarımı tutamadım inanki nerden buldun bunu böyle .
bir duygu bu kadarmı güzel anlatılır yada yüzlerce kişinin duygusu bu kadarmı aynı olur :KK43:
bende her okuduğumda çok üzülüyorum:KK14::KK14: hepimizin derdi ortak olunca duygularda aynı oluyo
cnm bel agrım kasıklarda batmam vardı son zamanlarda koku duyarlılıgı basladı cok hafıfde mıde bulantım vardı bugun 10 gunumdu:KK34::KK34::KK34:
ne güzel yaa 15 yılın sonunda mutluluk:KK49::KK49::KK49::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X