- 24 Mart 2013
- 41
- 2
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.321
ozelden yazamadım.pazartesiye gerek kalmadı.bugun bır rahatsızlığımdan dolayı konrole gıttım.dr.gelmısken kan testıne bakalım dedı ve sonuç 0.86.ınsallah senın olacak.ama ben cok ama cok uzgunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme canım Rabbim hayırlısını nasip etsin bende 3 defa hüsrana uğradım ama yılmak yok yola devam üzme tatlı canını
cnm bnm. neden karamsar düşünüyorsun daha günümüze var 10. günde çıkmayıp hamile olan arkadaşlarımız var
ozelden yazamadım.pazartesiye gerek kalmadı.bugun bır rahatsızlığımdan dolayı konrole gıttım.dr.gelmısken kan testıne bakalım dedı ve sonuç 0.86.ınsallah senın olacak.ama ben cok ama cok uzgunum
cnm çok sağol valla 15 yıl ya kı agustos 15 de bıtıyor 16 olacagız cok uzun bır sure yasananları anlatsam ınananmazsınız rabbım ya çok şükür yaşattı bu sevinci doktordan çıkan o kelime çok güzeldi ben bunca yıl o kelimeyi duymayı da beklemişim yüce rabbim herkese yaşatsın o sevinci belki sevinmem için çok erken değerler düşük katlansın inşallah daha da bi sevinelim rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
Lal senin bugun kacinci gunundu beninde 8. Gunum sonuç 0.36 yani negatif
mrv nur bugün nasılsın canım var mı yine benzer şeyler benimkiler hafifledi sanki üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
10.gun 0.86 negatıf
Kızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi
ben hiçbirşey anlamadım vallahi bende adet olcakmışım gibi belirtiler var gögüslerim bi şişiyo bi iniyo dengesizleştiler iyice :)
ve hiçbişey hissetmiyorumm yani bence bebişim tutunamadı inşallah bana süpriz yapar. pazartesi sonuç bakalım inşallahh vardır. ama gittikçe umudum bitiyo
10.gun 0.86 negatıf
canım senin kaçıncı günündü?[/QU1
10.günüm
öyle tutunmadı falan deme yaa tutunmuşlardır inşallah... ben de gelip gediyorum bi olmustur bi olmamıstır ....benim de öyle dün adet olucam galiba şeklinde hissediyordum bugün sanki hiç bişi yok göğüsler de aynen dediğin gibi dün acıyodu bugün acımıyo sanki... tutunmuşlardır inşallah Allahım yüzümüzü güldür inşallah
Lal senin bugun kacinci gunundu beninde 8. Gunum sonuç 0.36 yani negatif
inşallah canım ya inşallah. Allahım hepimizin gönlünü biliyo dualarımızı biliyo geri çevirmesin inş. emeklerimizin karşılığını verir inşallah.
benim bugün 9. günüm idrar testi yapmak istiyorum ama korkuyorum napcağımı bilmiyorum. sen kaçıncı günündesin