- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #4.881
arkadaşlar bende de gerinerek uyanma sorunu başladı.nasıl onune gecılır kı bunun?
Bende bekliyorum canım ama hic belirti faln yyok. Idrar testi falan yapmaya cesaretim yok
Birde ben geceleri cok ama cok fazla gerinerek uyaniyorum bu da beni çok korkutuyor.
Allahım hepimize bu sevgiyi tattırsın arkadslar , inşallah mutlu haberlerimizi de paylaşalım. Eslemcim bende de bu gerinmeler oluyor ama daha önce pozitif aldığım zaman hamileliğimde de oluyordu o yüzden korkulacak bişey yok bence ben bacaklarımı havaya dikiyorum evde yürüyorum biraz yatmadan önce biraz da olsa iyi geliyor....
Geceleri ya da sabaha karşı gerinme duygusu yaşayan arkadaşlar, kan sulandırıcı ilaç kullanıyor musunuz?
kızlar bişey sormak istiyorum dün benim opum oldu bugün kasıklarımda batma gibi ağrım var özellikle oturup kalkarken çok canımı yakıyor bu durum sizlerde de oldu mu ? normal mi acaba ?
kızlar bişey sormak istiyorum dün benim opum oldu bugün kasıklarımda batma gibi ağrım var özellikle oturup kalkarken çok canımı yakıyor bu durum sizlerde de oldu mu ? normal mi acaba ?
laboranta rica etmiştim durumumu söylemiştim
netten girdim hastane sonuçlarına çıkmış
392 olmuş,ilki 183 tü 2 kar artmış görünüyo ama
emin olamadım durumum hakkında
Sevineyim mi sevinmeyeyım mı bılemedım ıcım bı garıp oldu dedım kı ılaçlardan ılaçlardan bugun transferımın 8 gunu gıttım 3 tane test aldım ve hemen yaptım tek ç,zgiyi çoknet gördüm zaten bellıydı dedım odam bıraz karanlık ısıgı acıp tekrar baktım bellı belırsız 2 cizgiyide gördum dedım kı acaba yalnıs mı goruyorum bı daha baktım cok net degıl sılık gıbı 2 cizgi daha erken bılıyorum ama dayanamıyorum ben catlayacagım meraktan
Geceleri ya da sabaha karşı gerinme duygusu yaşayan arkadaşlar, kan sulandırıcı ilaç kullanıyor musunuz?
Kızlar B-HCG sonucum çıkmış şimdi hastaneyi aradım. 2 gün önceki B-HCG değerim 625 ti, bu günki B-HCG değerim 918 çıkmış. progesteron 396 çıkmış. nasıl sizce? neden 2 günde 2 katına çıkmadı acabaki??
İnşallah demetcim amin amin Allahım bizi kavustursun bu defa imşallah
2,5 aylıkken kaybetmiştim eslemcim Allah kimseye yasatmasın....hatırladığım göğüslerimin çok şiş oldugu uçlarının acıdığı, kasıklarda batmalar oluyordu ama bunlar pozitif almadığım zamanlarda da oluyordu yani net belirtilere dönüşmesiiçin adet tarihin geçmesi gerekiyo aslında, 12. Gün testten sonra göğüs uçlarındaki acıma ve büyüme özellikle fazlalaşmıştı ara sıra adet olcakmış gibi hafif yoklamalar oluyordu sonra mide bulantıları baslamıstı çok güzel duygulardı Allahım inşallah tekrar yasatır ve muradıma erdirir bu defa isteyen herkesin bu duyguları tatmasını dilerim Allahım
Sevineyim mi sevinmeyeyım mı bılemedım ıcım bı garıp oldu dedım kı ılaçlardan ılaçlardan bugun transferımın 8 gunu gıttım 3 tane test aldım ve hemen yaptım tek ç,zgiyi çoknet gördüm zaten bellıydı dedım odam bıraz karanlık ısıgı acıp tekrar baktım bellı belırsız 2 cizgiyide gördum dedım kı acaba yalnıs mı goruyorum bı daha baktım cok net degıl sılık gıbı 2 cizgi daha erken bılıyorum ama dayanamıyorum ben catlayacagım meraktan
Kızlar B-HCG sonucum çıkmış şimdi hastaneyi aradım. 2 gün önceki B-HCG değerim 625 ti, bu günki B-HCG değerim 918 çıkmış. progesteron 396 çıkmış. nasıl sizce? neden 2 günde 2 katına çıkmadı acabaki??
kızlarrr
transferden sonraki 12. gün değerim 300 dü 15. gün 745 oldu 21. gün değerim yani bugün 6421 çıktı. doktordan geliyorum muayene etti , çift kese gözüktü, hala inanamıyorum. çok küçükler haftaya kalp atışlarını duyabiliriz dedi. ben bir tane isterken rabbim 2 tane verdi.
aranızda çoğul gebelik yaşayan varmı.
kötü düşünme canım, bazen düzenli artmıyor...
aynı yerde mi ölçtürmüştün? bir de iki embryon mu vardı canım senin?
canm çokk tebrik ediyorum sağlıcakla al kucağına inşlh meleklerini
senin iki embriyo değil miydi zaten
canm bence bi sıkıntı yok ama ben merkezimi aradım iki testi ve lekelenme durumunu da değerlendirip dr arayacak
sen de için rahat etsin diye bi ara istersen