- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
- Konu Sahibi superisi_21
- #4.821
Günaydın kızlar. Sabah sabah umutsuz bir hava seziyorum sakin lütfen :))) Pazartesi biliyorsunuz bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gittim. Benden önce bir bayan çıktı annesiyle. Sonra ben girdim. Konuşuyorduk falan dedi ki sizden önceki bayan da hamile. Mucize bebek dedi. bayan 43 yaşında ve menopoza girmek üzereymiş. Doktora gelmiş doktor menopozu geciktirmek için ilaç vermiş ve direkt tüp bebeğe yönlendirmiş. Menopoza girmesin derken abla hamile kalmış. Rabbim ol dedikten sonra olacak inşallah. Ben dahil hepimiz etraftan anlayış bekliyoruz. Malesef olmuyor zorla adamın kafasına anlayış sokamıyorsun. Kimse kendi kadar üzülmez ya da sevinemez bunu hepimiz biliyoruz. Benim de sadece eşimin ailesi ve benim ailem biliyor birkaç da yakın arkadaş. Herkese o kadar sürpriz oldu ki inanamayan,ağlayan vs. Şimdi de başladılar işi bırak otur evinde falan. Söylemek o kadar kolay ki herkese sanki benden daha çok düşünüyorlar bebeğimi. Demem o ki konuşurlar konuşurlar hiç susmazlar. Ne diyoruz artık İt ürür kervan yürür
canım bende seni merak etmiştim duydun mu bebişin kalp atışlarını gözün aydın canım Allah kucağına almayıda nasip etsin