canim benim 3
tüp bebek yaptim ama doktorum sadece opuya 3 gün kala cinsel perhiz verdi. o da kocam sperm verecegi icin. tedavi sirasinda onun haricinde cinsel perhiz yok. hangi doktor veya hemsire dediyse sacmalamis. bu arada opu ertelenirse de üzülme. yeterince büyütünce yaparlar opuyu.
hicbir sey olmaz merak etme. ben 3 denemede farkli ilaclar kullandim kimi kanadi kimi kanamadi ama hepsi morardi. benim esim yapti hep igneleri dikkat etmesine ragmen bazen o da kanatti. damara gelse cok kan akar. dert edilecek bir durum degil merak etme.
canim benim cok üzüldüm sonucuna. 3 kez yasadim hatta sonuncuda hamile kaldim ama ancak 1 hafta mutlulugunu yasayabildim. aglayacak ve cooook üzüleceksin kim ne derse desin. agla da zaten ama sonrasinda yeniden ayaga kalk ve bebeginin sana geldigi günün hayalini kafana kazi. moral herseyin basi. asla olumsuz düsünme hep iyi düsün ki iyilik seni bulsun. yasin daha genc sanirim daha cok yol var önünüzde. esinle farkli sehirlerde olman da bir engel degil. bebeginin günü geldiginde hicbir engel tanimaz. bak ben 40 yasinda hala didiniyorum. hayat arkadasimi canimin icini yeni cikardi Allah karsima. bende ona bir bebek verebilmek icin cirpinip duruyorum. herzaman haline sükret cünkü unutma ki senden cok daha zor durumda olan birileri h
kusura bakmayin ama tüp bebek tedavisine baslarken bunu davullu zurnali bir gösteriye mi dönüstürüyorsunuz. neden gerek duydunuz baskalarina söylemeye. biz 3 denemede de kimseye söylemedik. stres olsun insanlar sürekli sorsun merakta kalsin istemedik. nitekim de negatif oldugunda da acimizi kocamla beraber yasadik. insallah bir sonraki denemede bebi
sin gelir. ama abla sözü dinle bir sonrakinde kimseye söyleme. birak hamileligin sonra herkese sürpriz olsun.
insanlar herzaman söyleyeck bir sey bulur üzme kendini. sana ne acelen var diyenler bana da bu yastan sonra ugrasmaya ne gerek var. olmazsa olmaz zorlama diyor. o yüzden insanlarin agzi torba degil ki büzesin.