- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- Konu Sahibi superisi_21
- #4.801
Kızlar merhaba. Biliyorsunuz bugün bebeklerimin kalp atislari için gidecektim hiç merak eden olmamış ama olsun gördük Allaha şükür ikisinide sağlıklılar Suan darısı tüm hamilelerimizin başına inşallah
Buarada yeni hamileligini öğrenen arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Destina banada bir yasin yazabilirsin
canım hadi hayırlı olsun bende sabırsızlıkla bekliyorum cuma randevumuz var bişey sorcam şimdi gittiğimde karından duyulacakmı yoksa yine vajinalmi
Arkadaşlar,
Yarın test günüm, sonuna kadar sabrettim, ne idrardan baktım ne kandan baktırdım bugüne kadar.Yarın kliniğe gidip kan vericem ama böyle de insanın hiçbir fikri olmayınca çok heyecanlı oluyormuş.İnşallah yarın güzel haberler veririm size.Çok ÇOk heyecanlıyım ama.
valla arkadaşım sabrına hayran kaldım inşallah sabrının mükafaatını alırsın
aramadım gesma zaten şu saatte ulasamam kimseye
progestan dün akşam bitmişti jele geçmiştim
yarın tekrar kan tahlilim vardı
bu akşam beklemekten başka çarem yok gibi
bugün yaptığm işler
çamaşırları ayırlayıp makinaya atmak
mutfakta b.makinesini boşaltı kirlileri koymak
kendime yiyecek şeyler yapmak
eşime iftara çorba derken birden bişi hissettim durum b u
suçlu muyum
canım aslına bakarsan yaptığın işte bişey yok ama yinede temkinli olmakta fayda var
ihmal etme hemen bi acile git illaki yapılacak bişeyler vardır :18::18::18::18::18:
Kızlar aradık dr u önemi yok dedi spermlerin 8 milyonun içinde iki tane buluruz inş diyor.. Vee banada kötü bir haberi var sen yumurtalarına dikkat et cuma opu olmaya bilir dedi..daha iğne verebilirmiş...off yaaa dua edin ltfenn artık igne istemiyorum
canım sonucun pozitif olsunda inşallah herşeye alışıyoz bebişler için
bana önceden kendi kendine iğne yapcan deseler hayatta inanmazdım acayip tırsarım iğneden bu tedavide valla kuzu kuzu yaptım
negatif yani hissettiğim gibi
arkadaşım üzüldüm inşallah rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine iğnesiz ilaçsız versin bebeğini :26::26::26::26::26: