- 24 Aralık 2012
- 1.289
- 47
- Konu Sahibi superisi_21
- #4.781
Tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum...
Şimdi benim ilaçların bugün değişti. gonalfin dozu arttı yanına da çatlamayı önleyici cetrotide eklendi. iftarda iğneleri vurayım dedim. hemşirenin tarif ettiği gibi ve prospektüste yazan şekilde vurdum ama bir şeyi gözden kaçırmışım iğneyi soktuktan sonra şırıngayı geri çekin kan gelirse vurmayın diyormuş, ben iğneyi batırınca direk enjekte ettim ilacı sonra iğneyi çıkarınca 1 damla kan geldi. ben şimdi yanlış mı vurdum, yanlış yere mi vurdum?? işe yaramayacak mı? çok korkuyorum yaaa
o kadar da okumuştum vurma talimatını ama ilk kez yapma heyecanından o kısmı gözümden kaçmış...siz ilacı vermeden şırangayı geri çekiyor muydunuz? yarın doğru vurabilsem bari...
cnm sakin ol bişe olmaz.ben hiç geri bile çekmiyorum igneleri direk vuruyorum ..bende de kanıyor bazen yapamasaydım dr söylerdi herhalde.herşeyi söylüyo iğne yerlerime bile baktı morarma var mı diye..bişe demedi..korkma..benimde yarın kontrolüm var eger büyümüşlerse cumaya opu var yoksa yandım iğne verecek yine...ve artık dayanamıyorum heryerim acıyor..bugün itibariyle 15. iğnemi vurundum