- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
- Konu Sahibi superisi_21
- #3.961
Mucizeme kavusma umuduyla hastane yollarinda...RABBİM HAKKİMİZDA HAYİRLİSİ NEYSE ONU GONLUMUZE RAZİ EYLE İNSALLAH...
Hayirli haberler alirsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mucizeme kavusma umuduyla hastane yollarinda...RABBİM HAKKİMİZDA HAYİRLİSİ NEYSE ONU GONLUMUZE RAZİ EYLE İNSALLAH...
kızlar slm transferden 12 de eve geldik bebelaklarla,içimde tuaf duygular yatmak biraz sıkıcı ama çok yatmanını debi anlamı yokmuş bir buçuk saate yakın hastanede yattım dualarınızı esirgemeyin bnmde dualarım sizinle rabbim inşallah kısmet edr test tarihim 15 temmuz inşallah burdan haykırarak ilk sizinle paylaşırım rabbim hepimin yardemcısı olsun
hımm demek normal benim dozum da... doktorum 4 gün vur, pazartesi sabah gel dedi... ben çalışıyorum o yüzden sık doktora gitmek birazcık problem olacak ama idare edeceğim, yapacak birşey yok...
bir de kan alan hemşire değişmiş ve yenisi pek beceriksiz, çok korkuyorum :26::26:
bu arada kaç gün iğne oldunuz siz?
11 gün oldum ben
doğru vallahi ilk günler bende öyleydim sende gebiş olabilirsin cnm bu kadar yorgunsan kaçıncı günün seninkız ben akşamları progestan için iğneye gidip geldiğimde bile yorulduğumu hissediyorum
kaldı ki dükkan dükkan dolaşmak
amanın düşünürken bile yoruldum
ama biri arabayla hafif tur attırırsa da bişi demem
umudunuzu yitirmeyen hiçbir zaman dua edin ki bi tane yavrunuz var bi taneyi bulamayanlar da var Allah yavrunuzu bağışlasın.Merhaba arkadaşlar,
Ben siteyi sesiz sedasız takip edenlerden biriyim. sanırım yazı yazma konusunda pek iyi değilim. bu ay pardon yani haziranda umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum. bugün test günümdü. dün ilaçlarım bitti ve yenilerini almam gerekiyordu. ancak merkezden o kadar memnun kalmadım ki açıkçası olumlu bir sonuç beklemiyordum. dün akşam ilaçları almadan önce test yaptırdım ve sonuç kocaman bir 0. bunu beklememe rağmen yinede çok ama çokkkkk üzgünüm. eğer olumlu olsaydı bu benim ikinci çocuğum olacaktı. ilk denemeyi o zamanlar acıbadem hastanesinde olan Cem Demirel yapmıştı.
Herşey bir yana oğlumun "Lütfen anne bebiş kardeşi ikna edelim. bizimle kalsın. ben onu çok seviyorum. hem tabletimi bile ona veririm"sözleri beni daha da bir yıktı. onun o gözlerindeki hayal kırıklığı ve yalvarması beni mahvetti.
Bu merkeze gittiğim için çok ama çok pişmanım. Tabii ki Allah'a inancım sonsuz. Rabbim isteseyi olurdu. Kısmet de değilmiş ama merkezin son derece umursamaz tavırları, ilgisiz davranışları beni çok üzdü. Doktoruma birşey demiyorum ama gerisi bu olaya sadece ticari bir iş gibi yaklaşıyor.
Sonuçta bir sürü emek, umut, para. ve sonuç koca bir hiç. çok üzgünüm ve bugün beni teselli edebilecek hiçbirşey yok sanırım.
dermansız dert vermez Allahım inşallah sende yavruna kavuşacaksın asla pes etme yeter ki umudunu yitirme cnm.kızlar benım olmadı dun 12.gun ogrendık..çok acı hemde cok ...ama sonra sonra ınsan nıye olmadı dıye duşunuyor..drun şuankı hastalarımın ıçınde en ıyısı sızsınız demesıne rağmen olmadı..hıc bır ışyapmadım..arada bır kalkıp evde yurudum..
rahatsızlık olarak çıkolata kıstı ve hasımato tıroıdı vardı..eutrox25 kullanıyordum..daha doğrusu 7cm kıstı aldırdım ..laporoskobıyle..
kendımde ıse transferden sonra obıkaçgun yattığım yerde uyrken uanırken hep karnım anıden gıren kasılmalar oldu...hepsındede çook korktum..mesela dınlenıyorsunuz uyumakıcın uzanıyorsunuz ve bırden kasıgınıza cıddı bır kasılma gırıyor...engel olamıyorsunuz ozellıkle uykudan uyanırken oluyor..yada sagondan soluna dönerken he akıl orda yaçok sıddetlı kasıgınızı bırısı geriyor sankıcok sıkılıyor kasık bolgeesı..buda bısebeb olabılırmı tam transfer olduğum o ılk 3-4 günlerde oldu...ıstemsız ama sıddetlı..herdefasındada enel olamadım..
ve ınsan cok korkuyor omur boyu evım neşesız kalacak dıyeee yaa...(((((tekrar denemek yürek ıster sebebınde ne olduğunu bılmıyoruzkı gelecek sefere gıdıp osebebı engelleyecek tedavı olsak
Beni hatırlarsın Ocak topigindeydim uzun zamandır girmiyordum bu gun seni gordum hamileymissin , tebrik etmeden geçip gitmek istemedim. Rabbim tamamına erdirsin Rabbim senin ve bebeginin yar ve yardımcısı olsun senin adına cok sevindim
bugün keselerimi gördüm 2 tane minicik...
doğru vallahi ilk günler bende öyleydim sende gebiş olabilirsin cnm bu kadar yorgunsan kaçıncı günün senin
valla canm 5.günümde artık naz mı yapıyorum psikolojik mi tembellik mi ya da bebişlerim mi
bilemicem
yok ya ama ben gerçekten halsizim senin yorgunluğun nasıldı inşlh sonuçlarımız da aynı olur
kızlar transferim oldu çok şükürr
iki tanesi 1.kaliteydi,3.sü 4 hücreli ikinci kalite dedi onu tutunmayı kolaylaştırmak için koyuyorum dedi
biz tüpçüler bir tane sağlıklı olsun bizimle olsunn diyenlerdenizzillede kardeş diye sürüklerse peşindenn ona da kapımız açıkk
test tarihim 16 temmuz tabi ne zaman dayanamayıp yaparımm zaman göstrecekk
bu zamana kadar sorunsuz gelmek de güzeldi çok şükür Allahım bundan sonrada tamamına erdirir inşallahh bütün anne adaylarının anneliği tatması dileğiylee
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah telefon ve internetten uzak durmaya çalışın bide günde 2 tane kabuklu elma yeyin demişti hemşiremiz inşallah hayırlı sonucunu yazarsınız
iki tanesi 1.kaliteydi,3.sü 4 hücreli ikinci kalite dedi onu tutunmayı kolaylaştırmak için koyuyorum dedi
biz tüpçüler bir tane sağlıklı olsun bizimle olsunn diyenlerdenizzillede kardeş diye sürüklerse peşindenn ona da kapımız açıkk
bu zamana kadar sorunsuz gelmek de güzeldi çok şükür Allahım bundan sonrada tamamına erdirir inşallahh bütün anne adaylarının anneliği tatması dileğiylee
hmm bak ben bu elma olayını bilmiyordum neden acaba
interneti biliyordum da pek uyuamadım gibi
Rabbime emanet miinaklarım
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah telefon ve internetten uzak durmaya çalışın bide günde 2 tane kabuklu elma yeyin demişti hemşiremiz inşallah hayırlı sonucunu yazarsınız
sağol canım benimmbundan sonrasıda Allahın takdirii.inşallaahh biz bekleyenlere nasip ederrrsu perisi canm hayırlı olsn öncelikle
şimdi işin en zor ama bir o kadar da güzel kısmındasın
inşlh sonuç da güzel olur
walla ilk günden sıkılmaya başladımm sağol canım elma aklımda kalmışş zaten ekstadan ananas,kabak çekirdeği.ceviz ve badem dedi doktor evi doldurduk.bende kayınwalidemde kalıyom bilmem hakkını nasıl öderim çok iyiliği dokunu.zamanı gelince bende sana bakıcamm diyorummmgülüyor
canım ya böyle bi tabloyu gün gün incelemek çok güzell inan hepimize umut oluyooTedaviye başlayacak arkadaşlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
haziran ayında tüpbebek tedavisine başlayacaklar
[tr]z
sıra-isim yaş neden kaçıncı deneme merkez durum 1-superisi_21 25 endometriozis(çikolata kisti) 2.deneme kayseri memorial tüp bebek merkezi tedavisi başladı 2-destina38 29 sebepsiz infertilite 1.deneme kayseri acıbadem HAMİLEEEEEE 3-iskorpit 29 47xxx mozailliği 1.deneme ege üniversitesi tedavisi temmuza ertelendi 4-panterol 29 sperm hareketsizliği-troid 1.deneme osm tüp bebek merkezi 12 haziran 5-sea1905 32 rezerv azlığı 2.deneme kadıköy acıbadem negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 6-deniz1717 29 troid-5 nolu kromozom bozukluğu 1.deneme 7-elifnaz2013 29 4.deneme kayseri acıbadem HAMİLEEEEEE 8-melek181 29 erkek infertilitesi 5.deneme kadıköy acıbadem tedavisi başladı 9-musmutlukiz 26 sperm hareket yavaşlığı ve morfoloji 1.deneme acıbadem maslak bülent Tıraş negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 10-canan456 28 erkek infertilitesi 1.deneme izmir şifa HAMİLEEEEEE 11-34kelebek34 26 azosperm 1.deneme bahçeci tüp bebek merkezi HAMİLEEEEEE 12-aykiz9 28 sayı,hız ve morfoloji 1.deneme bahçeci kliniği HAMİLEEEEEE 13-emos8935 24 tüp tıkanıklığı 1.deneme izmir bornova şifa transferi temmuz sonuna ertelendi 14-herseyhayal 23 sperm sorunu 15-eminemiz ankara murat sönmez negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 16-pumpkin4321 sebepsiz infertilite 1.deneme ankara Anatolia HAMİLEEEEEE 17-yekzeban 26 spermde hareket ve morfoloji problemi 1.deneme bursa jineplus doç.dr murat arslan HAMİLEEEEEE 18-filologum 28 sperm sayısı ve morfoloji 1.deneme samsun medical park eurofertil tedavisi başladı 19-umut1983 29 pko 2.deneme dondurulmuş eurofertil 8 haziran transfer 20-yawyaw 30 pko 1.deneme adana ankada transferi ağustos ayına ertelendi 21-conqueror 27 sayı hız ve morfoloji 2.deneme dondurulmuş embriyo beylikdüzü medicana tedavisi başladı 22-arjin1977 36 sebepsiz infertelite 2.deneme dondurulmuş embriyo Adana Turan Çetin tüp bebek merkezi HAMİLEEEEEE 23-ankara12 36 2.deneme tedavisi sonraki aylara ertelendi 24-papatyamm 38 azosperm 3.deneme Antalya IVF 25-ha_ya_t 25 sperm hareketsizliği 2.deneme umut tüp bebek merkezi 4 temmuz test günü 26-tuana26 26 sebepsiz infertilite 1.deneme dondurulmuş embriyo izmir irenbe tüp bebek merkezi HAMİLEEEEEE 27-babex 30 sperm hareketsizliği 2.deneme dondurulmuş embriyo,daha önceki mikro denemesinden bir kızı var HAMİLEEEEEE 28-mavera19 28 sperm sayı ve hız düşüklüğü 1.deneme acıbadem maslak bülent tıraş HAMİLEEEEEE 29-canobebek 1.deneme negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 30-elifyesiller 29 yumurtlama bozukluğu 1.deneme tedavisi başladı 31-MIRACLEVALERIE 1.deneme 10 temmuz test günü 32-karauslu34 23 sebepsiz infertilite,pko 2.deneme maslak acıbadem bülent tıraş transferi iptal oldu-en kısa zamanda bebeğine kavuşması dileğiyle 33-velocilaptor 29 rezerv azlığı 1.deneme bahçeci negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 34-deti 43 yaştan dolayı 1.deneme acıbadem maslak bülent tıraş HAMİLEEEEEE 35-hope06 35 rezerv azlığı 2.deneme hacettepe hastanesi yumurtaların gelişmemesinden dolayı tedavisi iptal oldu 36-sedenim 30 sebepsiz infertilite 1.deneme buca tınaztepe hastanesi 5 temmuz test günü 37-ygenc 34 2.deneme dondurulmuşlarla,ilk denemeden 23 aylık bir oğlu var konya eurofertil tedavisi başladı 38-HndSLm 25 endometriozis 1.deneme hisar hastanesi HAMİLEEEE 39-esraberat 31 endometriozis 4.deneme ankara tıp murat sönmezer HAMİLEEEEEE 40-kelebekk86 28 rezerv azlığı 2.deneme frankfurt negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 41-esas96 36 sperm azlığı 1.deneme konya eurofertil HAMİLEEEEEE 42-lilyum42 28 1.deneme konya eurofertil HAMİLEEEEEE 43-zinnureyn 32 sperm sayı,morfoloji ve rezerv azlığı 2.deneme memorial 8 temmuz test günü 44-mavipembe38 30 endometriozis 1.deneme kayseri acıbadem HAMİLEEEEEE 45-incito 31 endometriozis ve rezerv azlığı 2.deneme dondurulmuş embriyo 46-aHeN06 sebepsiz infertilite 2.deneme ankara gata negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 47-nur3838 dışarıya canlı spermin gelmemesi 1.deneme kayseri memorial tüp bebek merkezi temmuz ayında başlayacak 48-TUTKU34 44 1.deneme ankara Recai Papuçcu adetini bekliyor 49-nurgokk pko Bahçeci tedavisi başladı 50-ahnur dondurulmuş embriyo pazartasi tedavisine başlayacak 51-highchemist 31 rezerv azlığı ve fsh yüksekliği 3.deneme ankara etlik zübeyde hanım tedavisi başladı 52-bunvp 3.deneme dondurulmuş embriyo tedavisi başladı 53-aysegularik varikosel 1.deneme Ankara Turgul Özal üniversitesi Aylin hanım 9 temmuz test tarihi 54.tuanamasal 27 azospermi fertijin tüp bebek merkezi kırmızıları bekliyor 55-ahha 28 morfoloji 1.deneme konya eurofertil HAMİLEEEEEE 56-safak_d HAMİLEEEEEE 57-umutturyasam yumurta rezerv yetersizliği 2.deneme Gata 29 haziran test günü 58-ofeysi tüpte tıkanıklık var gibi 1.deneme tedavisi başladı 59-edagul HAMİLEEEEEE 60-wildaa HAMİLEEEEEE 61-chablisss 29 sebepsiz infertilite 2.deneme dondurulmuş embriyo izmir kent hastanesi HAMİLEEEEEE 63-kardelen_27 1.deneme gaziantep eurofertil tüp bebek merkezi 8 temmuz test günü 64-serenay34 1.deneme 9 temmuz test günü 65-asasasli 2.deneme HAMİLEEEEEE 67-gunesbebek dondurulmuş embriyo HAMİLEEEEEE 68-Gesmaa 27 sebepsiz infertilite 1.deneme izmir irenbe HAMİLEEEEEE 69-gul_akm tedavisi başladı 70-karamel86 sperm azlığı 6.deneme umut hastanesi negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 71-sevilimmm 27 sebepsiz infertilite 1.deneme Ankara anatolia tüp bebek merkezi tedavisi sonraki aylara ertelendi 72-didem_ada 25 sebepsiz infertilite 4.deneme istanbul tüp bebek merkezi tedavisi başladı 74-zeynoderki erkek infertilitesi 1.deneme acıbadem eurofertil HAMİLEEEEEE 75-gzmlia akay tüp bebek merkezi 76-armaan 36 sebepsiz infertilite 6.deneme anadolu sağlık merkezi 77-bambi34 35 2.deneme bahçeci tedavisi devam ediyor 78-oz_me 3 temmuz test günü 79-reyyan87 26 hafif pko,spermde iltihap,doktora kalırsa sebepsiz infertilite 1.deneme HAMİLEEEEEE 80-tusemim 21 hafif pko,tüplerde iltihap ve tüpünün birinin yukarıda olması 1.deneme dondurulmuş embriyo istanbul cerrahi hastanesi 6 temmuz test günü 81-nil8474 27 oligospermi-troid 3.deneme frankfurt 1 temmuz test tarihi 82-flufem 29 pko ve sperm hız,sayı ve morfoloji bozukluğu 2.deneme HAMİLEEEEEE 83-kuzey28 29 erkek infertilitesi 1.deneme antalya tüp bebek merkezi 5 temmuz test tarihi 84-1demetumut 85-nurdanur 30 pkos eurofertil 2.deneme 86-gzde87 HAMİLEEEEEE 87-erva_nnur 2.deneme test gününü bekliyor
[t[/tr]
allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, okunan ayetel kürsi-yasin-i şerifleri kabul et.bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin
rabbim hayırlı haberler almanı ve almamızı nasip etsinMucizeme kavusma umuduyla hastane yollarinda...RABBİM HAKKİMİZDA HAYİRLİSİ NEYSE ONU GONLUMUZE RAZİ EYLE İNSALLAH...