- Konu Sahibi superisi_21
- #3.941
cnm hadi hayırlısı mevlam ellerimizi boş bırakmasın inş çifter çifter versin..bende başladım 4. gündeyim:) peşpeşe kalırız
inş
ayyy amin inşallah
Şimdi konuştum doktorumla kızlar, o da çok beğendi ve 2 hafta sonra bugün için randevu al ultrasonda görürüz dedi. Çok mutluyummmmmmmm...
Bende belirti yok kızlar. Göğüs hassasiyeti ,bir his ,bişeyler ... yok yok yok.Sadece regl ağrısı gibi arada ağrılarım oluyor ama çok nadir. Ve benim bugün transferimin 17 günü.
Kızlar sizin için de çok dua ediyorum. Gerçekten o kadar çok çabalıyoruz ki ve hepimiz gönülden istiyoruz. Hiçbirimizin çabası sonuçsuz kalmaz inşallah. Bizimkiler daha bir kıymetli olacak kesin. İnsan merakının önüne geçemiyor hemen öğrenmek istiyor. Ben de yaptım hemen erkenden test ve üzüldüm çok birçoğunuz biliyor. Eğer olumsuz değerler alırsanız umudunuzu kaybetmeyin ve hemen telaşlanmayın. Bakın benim nasıl sonradan arttı :)
gözünüz aydın...inşallah böyle müjdeli haberleri paylaşmak bize de nasip olur
kızlar bu arada ne soracağım size, sabah hemşire iğneyi yazarken kalem mi yazsın enjektör mi diye sordum, ben de aşılamada hazır kalem şeklinde olanlardan kullandığımı ve kolay olduğunu söyledim ondan yazdı. eşim iğneleri siperiş vermek için eczacıyı aramış, eczacı da enjektörlü olan daha kolaydı aslında ondan alsaydınız demiş?! şaşırdım ben de, çünkü enjektörlü olanın iğnesi kalem şeklinde olana göre azıcık daha kalın. siz hangisinden kullanıyorsunuz?