- Konu Sahibi superisi_21
- #3.641
Çoook üzgünüm.transferimin bugün 10. Günü 5. Gün embriyosu azönce idrar testi yaptım negatif.yarın kanda baktırıcam ama çok moralim bozuk arkadaşlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah canım kalp atısı ızlendı mı peki,
kalp atısı varsa kesenın kucuklugu o kadar da onemlı olmuyo sanırım
obur arkadasın da sonuc olumlu olur ıns ben de gebelık takıp takıplerımeorda devam edıyorum belkı karsılasıyoruzdur :))
ben de oturarak kılıyorum ama aslında normal de kılınabilir
yalnız benim progestan iğne yerlerim çok fena oluyo o sıkıntılı
bu arada 3. günüm hiççççç bi belirti işaret iz hiçbişi yok
Çoook üzgünüm.transferimin bugün 10. Günü 5. Gün embriyosu azönce idrar testi yaptım negatif.yarın kanda baktırıcam ama çok moralim bozuk arkadaşlar.
inş canım dediğn gibi olur bekliyorum ama henüz arayan olmadı dün sabah saat 10 da aramışlardı.
inş güzel haberler verirler
Canım belirtilere takılma.Bende çok dert ettim.Hala hiç bir belirti yok.Hiç bir şey hissetmiyorum.
Canım moralini bozma idrara cok güvenme kanda baktır daha netleşir[/QUOT
Umarım kanda çıkar.
hiç mi gerçekten ne bileyim
kasıkların ağrımadı mı göğüslerin şişmedi mi bel ağrın olmadı mı :)))
düşünmeyeceğim diyorum ama olmuyor
Kızlaarrr cumayı bekleyemedim bugün tekrar kan testi yaptırdım 218 çıktı. İnanamıyoruummmmmm :)
Gesmaa canım tebrik ederim.İnan çok mutlu oldum.Tüylerim diken diken hala.Bak seninki birden atağa geçti.Seni bırakmadı.
Evet canım ben de inanamıyorum şoklardayım.Şükürler olsun benimle ...Çok dua ettim . İnşallah rabbim kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder.Birden atağa geçti.Zaten bende belirtiler de geç başladı. Bölünmelere devam etmiş daha sonra yerleşmiş olmasın tek yumurta ikizi falan :)
Kızlaarrr cumayı bekleyemedim bugün tekrar kan testi yaptırdım 218 çıktı. İnanamıyoruummmmmm :)