- 28 Nisan 2013
- 381
- 24
- Konu Sahibi superisi_21
- #3.381
Kizlar benimki tutmadi hatirlarsaniz, ilaclari birakali 6 gun oldu, hala hasta olmadim. Boyle olan varmi??
Sen tekrar test yapsana tatlım!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar benimki tutmadi hatirlarsaniz, ilaclari birakali 6 gun oldu, hala hasta olmadim. Boyle olan varmi??
Sen tekrar test yapsana tatlım!!!
Ilk denemem cnm. Sorun sperm sayi ve hizi dusuktu. Ben de heyecanla bekliyorum. Daha erken yaptirmayi mi dusunuyosun testi? Cikar mi ki daha erken? Kacinci gun embriyosu seninki
Gesmacim ben hiiic umutlanmak istemiyorum. Ben acaba kist mi olustu diye korkuyorum. Bi hafta da gecsin, doktora gitmeyi dusunuyorum, ben gunumde test yaptim cunku. Hani erken yapsaydim tekrar test yapabilirdim ama 11.gun 2 kusur cikti
Bu arada herhangi bir belirtin var miydi?
Kızlaarrrrr şükürler olsun artık rahat rahat hamileyim diyebiliyorum. Doktor değerlerin yükselmeye başladı herşey istediğimiz gibi gidiyor dedi. Haftaya cuma tekrar kan testi istedi.Ama herşey olabilir sevincini çok herkese söyleme bir açık kapı bırak kalp atışlarını duyana kadar dedi. Allahım çok mutluyummmmmmmmm :)
Ama şüphe yine de var... Kan değerim 32 çıktı. 3 günde 3 kat arttı ama yine de şöyle 200 leri 300 leri 1000 leri görene kadar rahat etmeyeceğim. Doktor haftaya cuma 200 lerde olması gerek dedi. İnşallah çok dua ediyorum.Sıcak sıcak duygularımı paylaşmak istedim.
Merhaba canm 24 unde mi yapildi transferin? Benim de 6. Gunum. Beklemek ne kadar zor gunler gecmiyo sanki:) ayni ben de senin gibiyim belirtiariyom kendimde. Forumu okuya okuya bihal oldum test ne zaman yapmayi dusunuyosun? Ben carsambaya kan tahlili yaptirayim diyorum.
Tedaviye başladığımdan beri hamilelik belirtisi gibi yan etkiler olduğundan hiç anlamadım.
Karnım hep dolu gibi. Arada kasık batmaları vs bunlar hep vardı ilaçların etkisi ile..
O yüzden şu diyemem .. Çok şansızlıklar oldu işte stres falan ama direnmiş bebeğim.
Umarım sonrasında da direnir. Sımsıkı tutunur .
Mavera19 sen gençsin şansın katkat fazla. Merk etme seninde iyi haberini alıcaz inşallah :)
tbr ederm cnm kaç gün sonra test yaptın ?
bende 6. günümdeyim kızlar 6 temmuz test tarihim.sen neden erken yaptırıyosun ? benim dünden beri belim ağrıyo belirti olabilir mi ?
tbr ederm cnm kaç gün sonra test yaptın ?
bende 6. günümdeyim kızlar 6 temmuz test tarihim.sen neden erken yaptırıyosun ? benim dünden beri belim ağrıyo belirti olabilir mi ?
tatlım 247.58 çıktı merkez iyi dedi darısı sana olsun kuzum benim.iyi mi bilmiyorum hayırlısı inşallah ilki 124 küsürdü
bugün iğne için hastaneye gittim gitmşkende 9. gün belki çıkar diye beta hcg yaptıracaktım
acildeki dr yazsın diye gittim ama acilde beta hcg yazılmıyo dedi
burda özel hastane yok
yarın ben bu testi yaptırmak için kadın doğumdan randevu mu almam gerekiyo ki
aile hekimliklerinde de yapılmıyodur
herhalde
siz bu testi nası yaptırdınız
bugün iğne için hastaneye gittim gitmşkende 9. gün belki çıkar diye beta hcg yaptıracaktım
acildeki dr yazsın diye gittim ama acilde beta hcg yazılmıyo dedi
burda özel hastane yok
yarın ben bu testi yaptırmak için kadın doğumdan randevu mu almam gerekiyo ki
aile hekimliklerinde de yapılmıyodur herhalde
siz bu testi nası yaptırdınız
Vajinal muayne ile mi göründüler canım
kimyasal gebelik olabilir mi?
25 haziranda blastokist transferi yapildi.. az once idrar testi yaptim 2. cizgi silik bu beni korkutuyor.. daha 5 gun once transfer oldu... cok kotuyum