- Konu Sahibi superisi_21
- #3.361
tebrik edrim transfer tarihin 21 haziran mıydı
Evet 21 Hazirandı. 3.gün embriyosu. Teşekkür ederim. Umarım herkesin çabaları umutları boşa çıkmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik edrim transfer tarihin 21 haziran mıydı
Kızzzzlaaarrr, uykusuz bir. Gecenin ardından sabahın köründe hastaneye gittim:)
Sonuç maile geldi. Bebeğim direnmiişşşş!!!
Umarım bundan sonrada direnir. Çok mutlu oldum.
Sonrası bir terslik olmaz değil mi !?!?!
Ne saçmalıyorum nerden bileceksiniz...
Sadece şans dileğin yeter.
s.a arkadaşlar bende dün transfer yaptırdım. bu 2. tüp bebek denemem çok endişeliyim birde yatmalımıyım yoksa hafif işler mi yapmamlı karar veremedim...insan olmayınca hatayı kendinde arıyor...az önce farkına varmadan bir yere uzandım ama farkedince moralim çok bozluldu..sizce bişey olur mu
a.s üzülme bişey olmamıştır ben kendimden örnek veririm transfer sonrası 2 saat yola çıktık yolda yemek için durduk sonra o gün sadece yattım ertesi gün sıkıldığım için bahçede komşularla keyif yaptık ve ertesi gün tüm yemek ve bulaşık işini ben yaptım sadece ağır kaldırmadım bide bizim ev 3. katta sonra her gün cronel jel kullandığım için 15 dk yürüdüm dr tavsiyesi çok düşünmemeye çalış rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.
s.a arkadaşlar bende dün transfer yaptırdım. bu 2. tüp bebek denemem çok endişeliyim birde yatmalımıyım yoksa hafif işler mi yapmamlı karar veremedim...insan olmayınca hatayı kendinde arıyor...az önce farkına varmadan bir yere uzandım ama farkedince moralim çok bozluldu..sizce bişey olur mu
yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum.Sonucu negatif olanlar inşallah en kısa zamanda hepimiz muradımıza ereriz...
benim 6. günüm çoooooooook stresli bir bekleyiş yaşıyorum.Oldu mu olmadı mı diye kafayı sıyırıcam:):)
negatif denememden farklı yaşadığım tek şey ateş basması.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.AMİN
Vajinal muayne ile mi göründüler canım
Destinaaa, kızlarr günaydınn
bugün 11.günüm ve sonunda test yaptım sabah erkenden 2. çizgi açık renkte olsa çıktıı. bi tarafım seviniyor heyecanlanıyurm, bi yanımda kan testine kadarr bekle kaptırma kendini diyorr
Merhaba canm 24 unde mi yapildi transferin? Benim de 6. Gunum. Beklemek ne kadar zor gunler gecmiyo sanki:) ayni ben de senin gibiyim belirtiariyom kendimde. Forumu okuya okuya bihal oldum test ne zaman yapmayi dusunuyosun? Ben carsambaya kan tahlili yaptirayim diyorum.
aynen canım:)ben de çarşamba günü test yaptırıcam.tabi bekleyebilirsem:) senin kaçıncı denemen? sorun ne?çok heyecanlıyım çokk:):18: