selam kızlar uzun zamandır gremedim.erken doğum riskim var suyum geldi çünki.bir haftadır sürekli yatıyorum ve yatacagımda dr.1 saat bile çocuk için çok buyuk bi şans dedi.ciğer geliştirici iğneler ilaçlar falan mahfolduk.ne olur benim ve oğlum için dua edin.
selam kızlar uzun zamandır gremedim.erken doğum riskim var suyum geldi çünki.bir haftadır sürekli yatıyorum ve yatacagımda dr.1 saat bile çocuk için çok buyuk bi şans dedi.ciğer geliştirici iğneler ilaçlar falan mahfolduk.ne olur benim ve oğlum için dua edin.
Canım benim ya çook geçmiş olsun.İnş aksilikler olmadan bitiririz hamileliğimizi.Şu kasılmalar nasıl şeyler?Benim bu gğn tüm karnımda göbeğimde kasılmalar oldu,ağrı gibi.Aklıma geldi,acaba erken doğum riskim var mı benimde?dr'a gittiğimde ilk bunu sorucam.
Buarada haftasonu bebşin tüm tekstil ihtiyacını aldık.Badi,tulum,atlet,zıbın,çorap,havlu,battaniye...Aklınıza ne geliyorsa.Bir dahaki ay beşik,sonra bakım setleri falan derken,bi bakmışız bebiş gelmiş:>Çok heyecanlanıyorum onu görmek için:>
canım çok geçmiş olsun stres yapma lütfen moralini yüksek tut inşalah bebğin annesini üzmez dualarım seninle.peki neden böyle bişey olmuş doktorun ne söyledi
sağol canım bende üzülmemeye çalışıyorum zaten rahim ağzı kanseri yüzünden rahim ağzını almışlardı büyük bi ihtimal ondan.bi düşüğüm olmuştu gözünü gözlüyoruz resmen allahım bi daha aynı acıları yaşatmasın ne size nede bana..
geçmiş olsun canım...dikkat et kendine....benimde erken doğum riskim var malesef...ama bana erken teşhis koulduğu için kasılmalarım durduruldu...nidilat diye bi ilaç içiyorum günde 4 tane 6 saatte bir...çok faydasını gördüm....şak diye kesiyor kasılmaları:)ilaçla tamamlayacağım 2 ayımı...bakalım inşallah erken doğum olmaz....[/QUOTE
Canım benim ya çook geçmiş olsun.İnş aksilikler olmadan bitiririz hamileliğimizi.Şu kasılmalar nasıl şeyler?Benim bu gğn tüm karnımda göbeğimde kasılmalar oldu,ağrı gibi.Aklıma geldi,acaba erken doğum riskim var mı benimde?dr'a gittiğimde ilk bunu sorucam.
Buarada haftasonu bebşin tüm tekstil ihtiyacını aldık.Badi,tulum,atlet,zıbın,çorap,havlu,battaniye...Aklınıza ne geliyorsa.Bir dahaki ay beşik,sonra bakım setleri falan derken,bi bakmışız bebiş gelmiş:>Çok heyecanlanıyorum onu görmek için:>
geçmiş olsun cnm..Allah yardımcınız olsun oğluşunu korusun..stres yapmada aksi bişey olmasın olumlu düşün dua et..Allah bebişini korur hiç mrk etme..dünyada rızkı olana hiçbişi engel olamaz valla..
hepinize teşekkür ederim kızlar allah yavrularımızı bize bağışlasın.moralimi bozmamaya çalışıyorum benim bebeğim büyümek için bu kadar çabalarken bide benim onu üzmeye hakkım yok.ayrıca size tavsiyem 7. aydan sonra hastane çantalarınızı hazırlayın gerçekten bi anda insan panikliyo..
sağol canım bende üzülmemeye çalışıyorum zaten rahim ağzı kanseri yüzünden rahim ağzını almışlardı büyük bi ihtimal ondan.bi düşüğüm olmuştu gözünü gözlüyoruz resmen allahım bi daha aynı acıları yaşatmasın ne size nede bana..
doğru söylüyosun cnm..bu haftasonu belkide gider bebeğin kıyafet işini hallederim en azından kılık kıyafet işi bitmiş olur..imkan olursada çanta için bişilerde alırım..aslında ben hepsini birden hemen halletmek istiyorum sabırsız bi tip olduğumdan ama işte babamız rahat :)) erkeklere sanki her kadın 9 ay 10. günde doğururmuş gibi geliyo heralde erken doğum fln pek düşünmüyolar o yüzden acele etmiyolar..
valla cnm bnde öyle düşünüyodum ama bi almaya başlayınca varya durduramıyorum kendimi hepsi hazır olsun istiyorum hele böle erken doğum fln düşününce öyle olursa naparm elde avuçda hiçbişi yok bianda hepsi nasıl hallolur diye düşünüyorum..beşik içn fln erken beşik bebek arabası fln bunlar bidahaki aya yada son ayda alınır ama işte uğraştıran ıvır zıvır kıyafet çanta bilmem ne onları gidip tak diye alamıyosun gezmen gerek bakman grk aksi bi durumdada Allah korusun gezemicemize göre bnde telaşla halletmek istiyorum birden..Ben de almak istiyorum ama hala erken gibi geliyo.30 haftayı bi görüyüm de öyle halledym diyorum....beşik meşik hiç bişey yok ortada.doğum çantasını ekders yatınca ay sonunda halledicem inşallah, bari onu yapıyım....eşlere gelince öyle hakkaten.ben de dedim çanta hazırlayalım diye, daha 3 ay var diyo.Allah korusun ama ne malum dedim...ne bilsin gerçi....
valla şuana kdr iyiysen hakkaten maşallah cnm çok normal zırlamalar fln sn bni görseydin yolda ne güzel sakin neşeli yürürken birden gözümden yaşlar süzülüveriyo bazen hıçkıra hıçkıra ağlıyorum olaylardan çok etkileniyorum çok alınıyorum olmadık şeylerede çok gülüyorum hatta eşim çok gülmemden artık çok korkuyo çünkü gülerken çok altıma kaçırmışlığım var artık gülmeye başladığım zmn dışardaysak korkuyo :)) evdeysek hmn wc ye yolluyoselam kızlar...ne alemdesiniz.ben iki gündür bunalımdaydım...bebiş hormonlarımı çorba etti heralde.aylardır gayet iyiydim maşallah, hatta diyodum hamilelik pek de öyle duygusal bi olay değilmiş diye.iki gündür bi tuhaf oldum.ağlıyorum, zırlıyorum filan.sağolsun eşim dün epey ilgilendi de normale döndüm...'geç bile kaldın, ben bekliyodum zaten ne zaman patlayacak diye' diyo adamcağız.çocuklu bi arkadaşı var, o bizimkine hamile danışmanlığı yapıyomuş :) durup dururken ufak bişeye ağlayabilir, hatta çekilmez hale gelebilir, sabırlı ol filan demiş :)
ah kızlar sormayın bi odunda benim eşim.internette sürekli okey oynar uyumamak için bende sadece yüzünü göreyim die ses çıkarmam.ama gördüğüm bişey sabaha kadar ağlattı beni başka kadınlara ne kadar güzel olduklarını sölüyodu.resmen sinir krizi geçirdim.tamam kilo aldık çirkinleştik göbeğimiz çatladı ama herşey onlara sağlıklı sıhhatli bir evlat dünyaya getirebilmek için.ne yapacağımı bilmiyorum hamile olmasam çeker giderdim.bana bir kere olsun çok güzelsin demeyen adam 3 kuruşluk kadınlara der oldu.bazen hatamı yptım diorum kendi kendime aama oğlum için..... sabaha kadar ağladım yavrumda karnımda o kadar sert tekmeler attıki eminim hissediyordu bu yüzden ondan özür diledim tabi dahada üzüldüm.alah büyüktür benim için dua edin.
ah kızlar sormayın bi odunda benim eşim.internette sürekli okey oynar uyumamak için bende sadece yüzünü göreyim die ses çıkarmam.ama gördüğüm bişey sabaha kadar ağlattı beni başka kadınlara ne kadar güzel olduklarını sölüyodu.resmen sinir krizi geçirdim.tamam kilo aldık çirkinleştik göbeğimiz çatladı ama herşey onlara sağlıklı sıhhatli bir evlat dünyaya getirebilmek için.ne yapacağımı bilmiyorum hamile olmasam çeker giderdim.bana bir kere olsun çok güzelsin demeyen adam 3 kuruşluk kadınlara der oldu.bazen hatamı yptım diorum kendi kendime aama oğlum için..... sabaha kadar ağladım yavrumda karnımda o kadar sert tekmeler attıki eminim hissediyordu bu yüzden ondan özür diledim tabi dahada üzüldüm.alah büyüktür benim için dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?