Slm herkese...Konular baya yoğun kilo, çatlak,doğum çantaları falan derken sayfalar dolmuş.
Kiloyu sormayın ya.Çok kilo aldığımı sanmıyorum ama etrafımdakiler şiştin iice diyip duruyo sinir oluyorum valla.Ben hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum tabi fermuarı açık olarak:>7 kilo aldım 56ydım 63üm şimdi.Ama anlamıyorum insanlar gıcıklığına mı diyo:>neyse ben kendimi rahat ve mutlu hissediyorum,bence siz de kendinizi dinleyin ve ruhsal sağlığınızı etkilemelerine izin vermeyin bebeklerimiz sağlıklı olsun tekmeleri hiç bitmesin başka bişey istemem.:>Çatlak da henüz yok ama olacaktır mutlaka,yandık:>
Buarada bir ebe arkadaşım bana doğum çantanı hazırlamalısın dedi.Erken doğum olabilir ya da rahatsızlanırsın hastanede gözlem altına alınabilirsin oyüzden çantan hazır olsun rahat olursun dedi kiii bence de çok mantıklı geldi bana da ,bu hafta sonu hazırlamaya gidicez:>Pijamayı önerdi herkes gecelikle üşürsün dediler lohusalık döneminde de çok üşünüyormuş,bunu da unutmayın kızlar.
Buarada ben de sabah kahvaltılarında sonra kalbimin hızlı attığını hissediyorum böyle nefes alışım bile değişiyor.sizde de oluyor mu bu?ya da sebebi ne ki tansiyon mu?anlayamadım.Özellikle sabah kahvaltılarından sonra oluyor.Dr'a sorucam bakalım haftasonu.
bende az kilo aldım ama arada bazı arızalar çıkıo aaa karnın iiye belli olmuş diyen tipler var kilo aldığımı ima ederek.bende yakında doğacak nerdeyse dahamı belli olmasın çok hoşsun yani diyip gülüorum onlara:)
doğum çantası benimde kafamı karıştırıo aslında hazır olması daha ii elbette ama ben hala gecelik-pijama takımı alamadım daha doğrusu beğenemiorum.bide bunun tacı terliği sabahlığı falan var.liste uzun yani.bu araad bende lohusanın çok terlediğini duymuştum herkes kalın bişeyelr alma dio.ama gecelik şart gibi sanki.yani normal doğum olursa doktorlar gelip kontrol ettiklerinde gecelik daha rahat olmazmı yada sezeryan dikişleri içinde gecelik rahat olur gibime geliyor.ben bir gecelik takımı 2 tanede önden düğmeli pijama takımı almayı düşünüorum her ihtimale karşı.ama terlik nasıl olcak alanlar varsa foto paylaşırmı?