:) bütün olumsuzlukları saymışsın...merak etme 6 ayımız nasıl geçti anlamadıysak bu son 3 ayda göz açıp kapayıncaya kadar geçecek...geçmese o bulantı zamanları geçmezdigece sırt ağrıları,kalça kemiğimdede oturup kalkarken oluşan acı,gece sürekli uyku bölünmesi ve uygun pozisyonu bi türlü bulamama, bugün 1 kilo daha almış olduğumu farketmem kısacası zor günler başladıbugün keyfim yok.
aynen yaa kalça kemiğim niye o kdr ağrıyoki böle resmen biyere oturup kalkarken özellikle eşim elimden tutuyo kaldırıyo yoksa çok zor acayip ağrı neneler gibiyim haa..uyku bölünmeleri ztn gece bzn uyumuyorum desem yeridir..bide bi yere uzun süre yatınca öbür trfa döndüğümde resmen ciğerlerime asılıyomuş gibi bişi böle nefes alamıyorum..gece sırt ağrıları,kalça kemiğimdede oturup kalkarken oluşan acı,gece sürekli uyku bölünmesi ve uygun pozisyonu bi türlü bulamama, bugün 1 kilo daha almış olduğumu farketmem kısacası zor günler başladıbugün keyfim yok.
kızlar yeni bişey farkettim.artık bebişin hareketlerini dışardan görebiliyorum.dün karnımı açıp izledim hareketli bi anında.tekme attıkça alenen görünüyo,o kısım şişip iniyo :) çok hoşuma gitti
aynen yaa kalça kemiğim niye o kdr ağrıyoki böle resmen biyere oturup kalkarken özellikle eşim elimden tutuyo kaldırıyo yoksa çok zor acayip ağrı neneler gibiyim haa..uyku bölünmeleri ztn gece bzn uyumuyorum desem yeridir..bide bi yere uzun süre yatınca öbür trfa döndüğümde resmen ciğerlerime asılıyomuş gibi bişi böle nefes alamıyorum..
evt cnm çok eğlenceli dimi..bn uzun süredir izliyorum onu öyle çok hoşuma gidiyo..bugün ilk defa canımı yaktı hareketi..ilginçti..
kızlar bu arada bugün 100 gr.lık yüklememi yaptrdımmmm sbh 8 den 12 ye kdr aman Allahım yaa 4 yerimden delindim geçen haftada 2 delik 6 delik..kollarımda can kalmadı..neysee değerlerim iyi çıktı şekerim yokmuşşş çok mutlu oldum:)))
kızlar yeni bişey farkettim.artık bebişin hareketlerini dışardan görebiliyorum.dün karnımı açıp izledim hareketli bi anında.tekme attıkça alenen görünüyo,o kısım şişip iniyo :) çok hoşuma gitti
:) bütün olumsuzlukları saymışsın...merak etme 6 ayımız nasıl geçti anlamadıysak bu son 3 ayda göz açıp kapayıncaya kadar geçecek...geçmese o bulantı zamanları geçmezdi
bugün uykumu alamadığım için mızmızlanma günümdeyim galiba:) ama haklısın 3 ay bulantıdan ölüodum şimdi unutmuşum bile o günleri.kız çocukları 9ayda doğar diyolar 7ayım bitti demekki kaldı 2 ay:)
Geçen gün bende de oldu bunalım:>Kocamın dizine yattım ona da dedim sen bana bakma benim ağlayasım var,üstüne alınma diye ağladım ağladım rahatladım.Sağolsun idare etti.Sırt ağrısı mafediyor beni,Artık kıyafet sıkıntım bir kademe daha arttı.Şimdiye kadar hala tunikleri kazaklarımı giyiyordum,ama artık göbeğim feci belli olduğu için giyemiyorum sipsivri bişey ortada duruyo ,biraz daha saklamak gerekiyor diye düşünüyorum ben.Sizin göbekler ne durumda bu arada 8 kilo almış bulunmaktayım.64 oldum,70 olucam heralde inş geçmem:<
aynen benim kocamda bir dediğini iki etmiorum hep alttan alıyorum hala böylesin dio dün bana:)))
bende şimdiye kadar hep eski kıyafetlerimi giyiyodum ama son 2 haftadır bazı kazaklarıma veda ettim zaten daralıyorum içlerinde rahat ve ince kıyafetleri tercih ediyorum.bende 55le başladım bugün 27+5 ve sabah tartıda 61.5i gördüm bunada canım sıkılıyo ama hep bebişe faydalı olsun die normalde yemediğim şeyleri yiyorum.
Geçen gün bende de oldu bunalım:>Kocamın dizine yattım ona da dedim sen bana bakma benim ağlayasım var,üstüne alınma diye ağladım ağladım rahatladım.Sağolsun idare etti.Sırt ağrısı mafediyor beni,Artık kıyafet sıkıntım bir kademe daha arttı.Şimdiye kadar hala tunikleri kazaklarımı giyiyordum,ama artık göbeğim feci belli olduğu için giyemiyorum sipsivri bişey ortada duruyo ,biraz daha saklamak gerekiyor diye düşünüyorum ben.Sizin göbekler ne durumda bu arada 8 kilo almış bulunmaktayım.64 oldum,70 olucam heralde inş geçmem:<
arkadaşlar aldığımız kıyafetleri veya eşyaları bildiğiniz sağlık ürünlerini, fiyatlarını ve nereden aldığımızı yazalım paylaşalım
en iyisini en uygun fiyatlısını alalım
ben bişiler aldım kıyafet olarak resimlerini ekleyeceğim ama akşam ekleyebilirim
arabasını ve ana kucağını ekleyebilirimEki Görüntüle 312483 Eki Görüntüle 312482
arkadaşlar aldığımız kıyafetleri veya eşyaları bildiğiniz sağlık ürünlerini, fiyatlarını ve nereden aldığımızı yazalım paylaşalım
ben bişiler aldım kıyafet olarak resimlerini ekleyeceğim ama akşam ekleyebilirim
arabasını ve ana kucağını ekleyebilirimEki Görüntüle 312483 Eki Görüntüle 312482
Canını sıkcak bişey yokki, 28 haftada 6 buçuk kilo...tabi daha az alanlar var ama bu gayet normal bi kilo.zaten kalmış 2 ayın. en fazla 6-7 alsan bile normal asgari sınır olan 12-13 le bitirirsin...belki bir iki kilo geçer.olsun o kadar da, takma kafana...
bende özellikle merak ediyorum gecelikmi pijama mı hangisi daha iyi acep.. ben gecelik pek sevmemde siz ne düşünüyosunuz??
öncelikle doktor kontrolüne gittik.. herşey çok güzel şeker yüklemeside yapıldı doktor iyi dedi.... 1 ay sonra gel dedi...
bu arada???
neey biri alışveriş mi dedi :))
eveeet hemen sıralim... parkyatağımız hazır resmini daha önce yüklemiştim...
kıyafetler de nispeten hazır... bücürük wenice lcw cıvıl genelde aldıklarım bunlar... hediyelerde gelmeye başladı...
hastane çıkışımızda hazır idil baby markası beyaz antialerjik büyük bir set aldım... içerisinde havlusu battaniyesi 2 alt üst 1 tulum var..
battaniye olarak arkadaş şidetle fermuarlı battaniye önerdi hastaneden çıkarkende bebek küçükkende çok kullanışlı oluyo dedi... onuda aldık...
bakım ürünleri şampuan sabun pişik kremi losyon sebamed aldık popo pudrası chicco
emzik 2 adet avet 0 6 ay aldık.. 125 ve 250 ml olmak üzre biberonuda avent aldık
göğüs kremi ve pedi lansinoh aldık ( bu arada tüm bakım ürünleri internetten aldık daha uygun oluyo mağzalara göre)
unibayby ıslak mendil 3 paket aldık
dalin bebek çamaşırı için özel yumuşatıcı aldık (markette indirimdeydi)
kendime 1 adet hamiş kilodu 1 adet emzirme atleti aldım...
ha bide playskolun çıngıraklı patikleri var :) çok şirinler :)) onlarıda netten aldım :))
annem ve kayınvaldemlerin ördükleri hırka yelek süveter ve patiklerimiz.. dikilmiş pazen battaniyeler ( kullanışlı oluyomuş)
bebek şekeri kapı süsü sepeti teyzemiz hazırlayı yollicak onuda kenarda sayıyorum...
araba koltuğumuzda bir arkadaş hiç kullanmamış kızına onu vericek bize o da tamam...
ocak ayında planıma göre pijama gecelik yani benim hastane çantamın malzemeleri alınacak.. bebişinkiler hazır zaten birtek ona bu ay bebek malzeme çantası alıcam ki nike filan düşünüyorum spor çanta daha iyi olur bebek çantalarını beğenmiyorum...
artık şubatta en sona oda takımı telsiz bebek arabası yani koçişsiz yapamicaklarımı halledicem inşallah....
bende özellikle merak ediyorum gecelikmi pijama mı hangisi daha iyi acep.. ben gecelik pek sevmemde siz ne düşünüyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?