Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Papatyalaracmış, üzülme demek saçma olacak belki ama. şöyle düşünsen belki daha mı iyi hissedersin. bu dönem her ikiniz içinde geçiş dönemi. allahın izniyle bebişinizi kucağınıza aldığınız zaman bunları hatırlamayacaksınız bile. gönlünü karartma. NE durumda böyle bir konuşmaya şahit oldun bilmiyorum ama eşinle konuşmayı denesen, belki rahatlarsın.
sevgiler

uzun zamandır girememiştim, bir arada konu kapanmıştı fln sanırım değil mi?
ben 30. haftamdayım ve hala kızımıza bir isim bulmadım. bazen bakıyorum ama begenemiyorum. NE olacak bilmem çocukcağız erken fln doğarsa isimsiz kalacak:)
siz buldunuz mu isimleri, ne zor iş yahu...

canım bende memnunum.. penguen derken ben kendimle dalga geçmeyi eğlenmeyi çok severim latife yaptım penguen derken :))))))) yoksa bende seviyorum böle gerine gerine karnımla gezmeyi... nede olsa son 3 ay keyfini çıkarmak lazım... ben birazda arkadaşa moral olsun diye espri yaptım :)) benim hem görüntüm hem yürüyüşüm penguen ama güzel penguenlerden :)))

dur sana hemen filkir vereyim.. ben kızım olsaydı şahsen MİRAY ECE ŞİMAL BERİL CEYLA ELA ZEYNEP NİL bunlardan birini koyardım herhalde...

bizde baya düşündük ve demir e karar verdik canım... bakalım hayırlısı olsun

amin canım valla oldu olası düzeltemedim şu adamı bu saatten sonrada biraz zor.sabrım evladım olsun die eminim o doğduktan sonra benle ilgilenmiyorsun die o çıldıracak beter olsun :)

canım benim düşünmemeye çalış, kurup kurup üzme kendini ve bebeğini. onun da bi gaflet haline gelmiştir belki, Rabbim ferahlıklar versin içine, eşine de pişmanlıklar..

sağol canım inşallah pişmanlık verir dün gece 2 ye kadar ağladım ama onuda ağlattım.sanmıyorum ama inşallah anlamıştır.

bak ne kadar güzel sen giyinirken sana gülümsüyormuş bizimkinin yüzüme baktığı yok. ama mni etekli kız görsün 10 metreden farkeder.ben bu erkekleri anlamıyorum.oğlum olacak allah izin verirse şimdiden ona sölüyom baban gibi olursan seni çok pataklarım die.:)

dün gece konuştuk pek anladığını sanmıyorum ama beni üzmemeye en azından bu konularda üzmemeye söz verdi.eminim bebek olunca onla oynamaktan hiç bişeye vakit bulamayacaktır iyi bir baba olacağına eminim.allah sağlıklı sıhhatli doğsun da benim onu umursayacak vaktim kalacağınıda sanmıyorum.

sağol canım inşallah pişmanlık verir dün gece 2 ye kadar ağladım ama onuda ağlattım.sanmıyorum ama inşallah anlamıştır.

cnm bnm boşverseneee biz varya dünyanın en güzel kadınlarıyız şuanda çünkü içimizde bizden ayrı bi can taşıyoruz evlatlarımızı taşıyoruz..onları kucağımıza aldığımızda dünyada herşeye çok farklı bi gözle bakıcaz inşallah..Allah kocanı ıslah etsin demekten başka bişi yapamıyorum..ama sn güzelsin sn annesin kndini asla çirkin hissetme

haklısın aslında....bu görüntü için can atan insanları da düşünürsek.......tadını çıkaralım bence.gayet sevimliyiz

haklısın aslında....bu görüntü için can atan insanları da düşünürsek.......tadını çıkaralım bence.gayet sevimliyiz

tabi yaa bende böyle düşünüorum hamile kadınları gördükçe nasıl özeniodum şimdi şükrediyorum halime.erkekelre gelince içimizdeki mucizeyi biz yaşıyoruz onların bizim gibi hissetmesini beklememeliyiz bence.bu geçici bir süreç ve bi kaç ay sonra hayat normale dönecek nasılsa.

bir sorum olacak, bugun sabahtan beri göbek deliğimin 2 parmak üstünde acıyla agrı arası bişey var. sanki içeride rahmim dün geceçoook büyümüşte geriliyormuş gibi:) nasıl bir anlatımsa:))

çok rahatsızlık verici birşey. siz de de var mı? benim karnım pek büyümedi 30.haftadayım ama görenler aaa ne küçük karnın deyip duruyorlar. ilk kızımda da böyleydi. acaba bu günlerde hızlıca mı büyüyorda onun gerginliğini mi hissediyorum diyorum????

demir pek güzel isimdir:) insallah ugurlu gelir oğlusuna:)

Ben de bakmaya başladım yavaştan. beril ve zeynep listede olsun:)
öpüyorum çok

bendede ağrı değilde bazen karnımda acı oluyo 28.haftamdayım ve çok gerilio benimde karnım haftama göre küçükmüş herkes öle dio bende aynı şeyi düşündüm büyümeye çalışıoda zorlanıomu die..nede olsa sıfır göbekten kocaman bişey oluştu:)ama yinede doktora sorucam.bide eğilince falan böle batıo gibi acıyo resmen.

kızlar siz söyleyince aklıma geldi bnde geçen gün bi bağırsaklarım bozulmuştu olur olmadık yerde ağrı giriyodu karnıma ama eve gelirken eşimle öyle bi ağrı girdiki anlatamam karnıma resmen bıçak saplamışlar gibi oracıkta kasıldım kaldım yürüyemedim eşimin elinide öyle bi sıktımki acımdan..neyse sonra haftamdaki gelişmelere bakıyodum bu bağırsak olayları olabiliyomuş bu haftalarda ve doğuma hazırlık başlıyomuş yavaş yavaş alıştırma manasında kasılmalar fln..ya bn düşündüm şaka gibiydi o resmen bi kasılmaydı o zmn ve doğum zamanı bu kasılmalardan ve ağrılardan 5dk. 2 dk. bir fln geldiğini düşünemiyorum..ruhumu teslim ederim heralde.. tecrübeli anneler bişi söylesin öyle değil demi o kdr kötü değil?:18:

O kasılmalardan geçen gün bana da oldu,tüm karnım kasıldı,mide ağrısı sandım ama araştrırınca senin gibi doğuma hazırlık sancıları olduğunu farketttim
Kızlar ya benim sırt ağrılarım başladı.Okulda çok zor dayandım bugün.Allah yardımcımız olsun,giderek zorlaşan günler bizi bekliyor

gece sırt ağrıları,kalça kemiğimdede oturup kalkarken oluşan acı,gece sürekli uyku bölünmesi ve uygun pozisyonu bi türlü bulamama, bugün 1 kilo daha almış olduğumu farketmem kısacası zor günler başladı bugün keyfim yok.

günaydın annişler...

valla 1 gece 1 geceyi tutmuyoki... bazen mışıl mışıl uyuyup sadece tualete kalkarken bazense bacak kramları uyku bölünmesi pozisyon bulamama gb sıkıntılar.. sanırım artık saltanat dönemimizin iyice sonlarına geldik sıkıntılarımız büyüyen karnımız ve kilo artışlarıyla boy gösterecek... aman bebişlerde bizlerde iyi olalim da varsın olsun biyerler,m,z ağrısın :) bu arada dün gece rüyamda çok kötü doğurdum... ilk defa korktum doğumdan...

ben de doğurdum rüyamda.akşam belgeselde fokların doğumunu izlemiştik, ondan etkilendim heralde :) ama güzeldi, hevese geldim ben.bembeyaz, yuvarlak kel kafalı çok sevimli bi bebek verdiler kucağıma :)

ben de doğurdum rüyamda.akşam belgeselde fokların doğumunu izlemiştik, ondan etkilendim heralde :) ama güzeldi, hevese geldim ben.bembeyaz, yuvarlak kel kafalı çok sevimli bi bebek verdiler kucağıma :)

ayy ne güzelmiş rüyalarınız..maşallah diyim...bende rüyamda hırsız,yılan vs.korkarak uyanıyorum genelde.sonrada uyku tutmuoo..bugün ne çok mızmızlandım bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…